31682 Odesláno 19. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2006 X-Bob napsal: ještě technická - změnil se nějak začátek setkání? Ne, zůstává to stále od 18 hodin. Georg chtěl o něco dřív a cigi zase později, tohle nikdy nevyhmátneš. Nejlepší je určit termín s dostatečným předstihem a už nic neměnit, jinak bychom se tu dohadovali ještě měsíc. Všiml jsem si jedné věci, spousta vás chce přijet autem. Pánové, ta hospoda bývá pravidelně natřískaná, tak nezapomeňme na nějakou konzumaci, abychom z toho neudělali ohřívárnu a nakonec tam nebyli na obtíž Polohu restaurace jsem se snažil vybrat, aby byla opravdu v co nejlepším dosahu MHD, na místě je stanice tramvají, autobusové nádraží i metro, dokonce i ze všech nádraží ČD je to tam pár minut a 40 metrů od hospody je štafl taxi. Myslím, že v tomto případě má pohodlí vlastního auta smysl jen pro opravdové abstinenty.
Skeleton Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Jaguska dobra. Tramvaj na Hradcarnu taky snad jede, tak to ma byt. (To X-Bob: tak jaka varianta? Autonealko nebo alkobuso?)
X-Bob Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 To gospodin Skeleton - no tak přece tě v tom parťáku nenechám samotného Domů pojedu vlakem. Tak snad požiji v malých dávkách jisté množství nelihuprostých nápojů, co ty na to parťáku? To 63364 - nakonec tě musím pochválit, vybral jsi to dobře. Proto tě z úcty oslovuji dvojnásobně
Skeleton Odesláno 19. října 2006 Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Tak to ma byt! Trocha Plzne nas preci nezdola! Tak at to rychle odtika a v utery ...
31682 Odesláno 19. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2006 Skeleton napsal: Tak at to rychle odtika a v utery ... Naopak, ať se čas co nejvíc táhne a hodně nudy! To to potom pomalu utíká. Je vidět, že jsi nečetl román Hlava 22 a tím ti zůstala utajena geniální filozofie Yossarianova. Čím se čas víc vleče a pomaleji ubíhá, tím vlastně déle žiješ
31682 Odesláno 19. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2006 X-Bob napsal: To 63364 - nakonec tě musím pochválit, vybral jsi to dobře. Proto tě z úcty oslovuji dvojnásobně Díky XXXL-Bob
Návštěvník Kamil Odesláno 20. října 2006 Nahlásit Odesláno 20. října 2006 Já snad taky přijedu, když vidím ty dva násosky, jak se tady domlouvají......... A že bych se konečně potkal s Ondrajem a zaplatil ty Agon.:cool:
X-Bob Odesláno 21. října 2006 Nahlásit Odesláno 21. října 2006 Zdar K. Zkusím ti taky přinést ty opravené Ancre Jestli teda budou.
zdenda Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Rád bych taky zaběhl je možné vzít s sebou bodýčko a řidiče v jedné osobě
31682 Odesláno 23. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Zdenda: co je to bodýčko? Ve mě to vyvolává chlípné představy Vezmi koho chceš, hlavně když nás to nebude mlátit a tebe předčasně tahat domů. Jediná věc o kterou jde je místo, ale snad se vejdem, ještě dnes to rozšířím na 20 míst.
Petr_S Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 ladičpian napsal: Omluva- skolila mě chřipka Tak já Tě tam dnes zastoupím
georg Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 Tak jsem před půl hodinou dorazil domů - cesta z Ostravy do Kutné Hory mi trvala 4 hodiny a 10 minut. Bohužel už nemám sílu sednout do auta nach Prag. Sorry, omlouvám se, ale někdy příště. Akorát mi žena říká, že se z těch hodinek jednou po**ru ...
Foundryman Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 georg napsal: Akorát mi žena říká, že se z těch hodinek jednou po**ru ... Jako bych to už někde slyšel :-)))
Foundryman Odesláno 24. října 2006 Nahlásit Odesláno 24. října 2006 Přitom když vezmu v úvahu, že nalepení nehtů stojí tak 300-400 Kč, restaurace ksichtu cca 500, tak jsou za to slušný hodinky od Popshopa. A daleko, daleko trvanlivější.
X-Bob Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Děkuji trojctihodnému 95046 (31682x3) za uspořádání včerejší - velmi příjemné - akce. Takže, už abychom přemýšleli o "Vánoční besídce Chronomagu" , kolega Prim navrhl udělat ji ve Violinu, třeba budou mít čas i ostatní, co se tam ještě nestihli se podívat. PRIME, jakpak máte volno třeba 16.12.?
zdenda Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Díky a uznání za včerejší burzičku. Příjemné posezení, příjemný lidi a výborná plzeň
Ondraj Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Burzička byla fajn, jen jsem pak zjistil, že se mi někam poděl pytlík z Primkama, ze kterého jsem dával Kamilovi Agon Nenašel někdo, jestli se někomu např. nepřipletli do jeho krabice ? Byly tam jedny zlaté kulaté automaty, jedny zlaté pseudo diplomaty, jedny zlaté kal. 66 al 68 (viz foto) Vzhledem k tomu, že jsme odcházeli poslední, tak U Jagušky nezůstaly. Díky. PS: fotku těch skoro diplomatů jsem si vypůjčil (doma mám i autentickou, jediné byly se stěžejkama), ostatní jsou autentické.
roon Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Včerejší burzička byla opravdu super (díky Cyberovi za vše co jsem od něj koupil, a za tu super cenu co mi dal ). Doufám, že podobnou akci brzo zopakujeme. to Ondraj : ještě když jsem odcházel( kolem 21:15 ), ležel ten pytlík na stole, na rohu co seděl cigi já a Kamil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se