Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  X-Bob napsal:
ještě technická - změnil se nějak začátek setkání?

Ne, zůstává to stále od 18 hodin. Georg chtěl o něco dřív a cigi zase později, tohle nikdy nevyhmátneš. Nejlepší je určit termín s dostatečným předstihem a už nic neměnit, jinak bychom se tu dohadovali ještě měsíc.

Všiml jsem si jedné věci, spousta vás chce přijet autem. Pánové, ta hospoda bývá pravidelně natřískaná, tak nezapomeňme na nějakou konzumaci, abychom z toho neudělali ohřívárnu a nakonec tam nebyli na obtíž ;) Polohu restaurace jsem se snažil vybrat, aby byla opravdu v co nejlepším dosahu MHD, na místě je stanice tramvají, autobusové nádraží i metro, dokonce i ze všech nádraží ČD je to tam pár minut a 40 metrů od hospody je štafl taxi. Myslím, že v tomto případě má pohodlí vlastního auta smysl jen pro opravdové abstinenty.

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To gospodin Skeleton - no tak přece tě v tom parťáku nenechám samotného :D

Domů pojedu vlakem. Tak snad požiji v malých dávkách jisté množství nelihuprostých nápojů, co ty na to parťáku?

To 63364 - nakonec tě musím pochválit, vybral jsi to dobře. Proto tě z úcty oslovuji dvojnásobně :)

Odesláno
  Skeleton napsal:
Tak at to rychle odtika a v utery ...

Naopak, ať se čas co nejvíc táhne a hodně nudy! To to potom pomalu utíká. Je vidět, že jsi nečetl román Hlava 22 a tím ti zůstala utajena geniální filozofie Yossarianova. Čím se čas víc vleče a pomaleji ubíhá, tím vlastně déle žiješ :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já snad taky přijedu, když vidím ty dva násosky, jak se tady domlouvají.........:)

A že bych se konečně potkal s Ondrajem a zaplatil ty Agon.:cool:

Odesláno

Zdenda: co je to bodýčko? Ve mě to vyvolává chlípné představy ;) Vezmi koho chceš, hlavně když nás to nebude mlátit a tebe předčasně tahat domů.

Jediná věc o kterou jde je místo, ale snad se vejdem, ještě dnes to rozšířím na 20 míst.

Odesláno

Tak jsem před půl hodinou dorazil domů - cesta z Ostravy do Kutné Hory mi trvala 4 hodiny a 10 minut. Bohužel už nemám sílu sednout do auta nach Prag.

Sorry, omlouvám se, ale někdy příště.

Akorát mi žena říká, že se z těch hodinek jednou po**ru ... :P

Odesláno

Děkuji trojctihodnému 95046 (31682x3) za uspořádání včerejší - velmi příjemné - akce.

Takže, už abychom přemýšleli o "Vánoční besídce Chronomagu" :), kolega Prim navrhl udělat ji ve Violinu, třeba budou mít čas i ostatní, co se tam ještě nestihli se podívat. PRIME, jakpak máte volno třeba 16.12.?

Odesláno

Burzička byla fajn,

jen jsem pak zjistil, že se mi někam poděl pytlík z Primkama, ze kterého jsem dával Kamilovi Agon :(

Nenašel někdo, jestli se někomu např. nepřipletli do jeho krabice ? Byly tam jedny zlaté kulaté automaty, jedny zlaté pseudo diplomaty, jedny zlaté kal. 66 al 68 (viz foto)

Vzhledem k tomu, že jsme odcházeli poslední, tak U Jagušky nezůstaly.

Díky.

PS: fotku těch skoro diplomatů jsem si vypůjčil (doma mám i autentickou, jediné byly se stěžejkama), ostatní jsou autentické.

Odesláno

Včerejší burzička byla opravdu super (díky Cyberovi za vše co jsem od něj koupil, a za tu super cenu co mi dal ). Doufám, že podobnou akci brzo zopakujeme.

to Ondraj : ještě když jsem odcházel( kolem 21:15 ), ležel ten pytlík na stole, na rohu co seděl cigi já a Kamil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...