Přejít na obsah

REPUTACE

Návštěvník YPO

Reputace  

129 hlasů

1. 1. Chci reputaci tak jak je teď

• ANO
      23
    • NE
      106
  2. 2. Chci transparentní reputaci

• ANO
      67
    • NE
      62
  3. 3. Nechci žádnou reputaci

• ANO
      74
    • NE
      49

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ne vazne, kdyz vsichni volali po zmene systemu reputace, tak se nic nedelo. A najednou ji Kamil vypne, v momente kdy jsem byl presvedcen, ze vetsina pochopila jeji smysl a az na par excesu funguje vyborne. Jenom za dnesni dopoledne, je tu nejmene pet postu, kterym bych jeste vcera dal minus a sel si cist neco jineho. Dnes jsem misto toho napsal par urazek, pak je zase pred odeslanim smazal, a sel se uklidnit cigaretou. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nechcel som reputáciu, lebo niektorý členovia fóra dávali mínusové body podľa toh ako sa vyspali... vadilo mi to, lebo sa ľudia báli napísať svoj názor .......ale už keď neexistuje reputácia, tak mi je za ňou trošičku smutno .....nostalgia funguje ešte u mňa :)

Odkaz ke komentáři

If I want to buy something off a member ,I want to know if they are reliable or not.Having a rating as Aukro does helps potential buyers decide if the seller is reliable or not.

What do members have against a transparant system,please? Change is correct if what replaces the old is better.

Sorry my Czech is too bad to express what I want

micky

Odkaz ke komentáři

vadilo mi to, lebo sa ľudia báli napísať svoj názor .......

To nemůžeš myslet vážně...

Něco jiného by bylo, kdybys napsal, že se ve většině případů přemýšlelo (i já se sem tam snažil..ale...), co napsat tak, aby fórum mělo nějakou úroveň ;)

Odkaz ke komentáři

Teraz neviem, čo máš na mysli... či to, že som napísal ?je mi trošičku smutno za reputáciou? ,alebo to ?poniektorý členovia dávali mínusové body podľa toho ako sa vyspali? ??? Ja som párkrát dostal mínusový bod a nevedel som ani prečo.....takže ma chce niekto presvedčiť, že všetci hodnotili na tomto fóre korektne??

Odkaz ke komentáři

Sláva, právě jsem se chystal když mám teď trochu času založit si falešnej nick a promazat svejch -18 které jsem dostal v jediném vlákně kde jsem napsal co si myslím o jednom pánovi z Polska.

Nešlo mi o nějaké blbé mínusy ale zase někdy bych tady rád prodal hodinky a jiné koupil.

Spousta zdejších mě zná i osobně tak ví co mohou očekávat ale je zde hodně novejch co se na nějakýho vola s Bad profilem vybodnou natož mu posílat hodiky jen tak na hubu. Celé to "hodnocení" byla pěkná krávovina.

Odkaz ke komentáři

Šlo to napřímo, to se můžeme vsadit, proto jsem se divil, co je to za pitomost. Měl jsem u příspěvku minusový bod a když jsem na něj kliknul, objevila se nula, vím to na 100%.

Nejaky cas to slo, ale minimalne dva mesice uz to bylo vypnute a u vlastnich postu jsi moznost hodnoceni nemel.

Odkaz ke komentáři

Fotková vlákna, která autor zakládá jako prostředek pro odezvu na své fotografie, nemůžou být už ze své podstaty plevelena příspěvky, které vyjadřují pocit z vložených fotografií. Naopak. Třeba se nakonec dobereme do stádia, kdy se hodnocení neomezí jen na primitivní naklikání plusů, ale okouzlený člen napíše zároveň i proč se mu ta která fotografie líbí. Tohle není digineff, takže trošku konkrétnější (osobnější) postřeh ke zveřejněným dílkům může autora jenom potěšit. A možná i posunout dál.

Udělení plusu nebo mínusu mělo možná smysl maximálně ve vlákně, věnovanému fotkám do kalendáře. Ale i v tomto případě jistě snadno najdeme jiné, rozumné řešení.

A hlavně prosím nezapomínejme na jeden důležitý fakt. Tohle fórum fungovalo i před matematickým vyjádřením sympatií nebo antipatií. A já věřím a doufám, že bude existovat i po něm.

Ne všechna vlákna jsou zakládána proto, aby se člověk vytahoval jen svýma fotkama. Některé jsou tématická, viz odkazy v mém podpisu.
Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...