Campino Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Nie je to predposledné výtvorom AI? Hrozne disproporčná osoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Ne, ta je výtvorem AS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 12 minutami, DarylVanHorne napsal: Nádherná kolekce, tady bych měl problém si vybrat jen jednu Bohužel, takové problémy řešit nemusím. tak zkusím to napraviť ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Nepovedlo... první tři fotky jsou luxus Ale u posledních fotek je vidět, že jsi se snažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 5 minutami, Bert napsal: Ne, ta je výtvorem AS. A to je čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Artifical Stupidity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 před 1 minutou, Bert napsal: Artifical Stupidity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 tak ešte aj dnes niečo málo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 p.f.2024. niečo do nového roku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Beru GT3RS (bez paní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Já bych se nechal zachránit tou plážovou záchranářkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2024 Souhlasím s tím Porsche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Beru tu loď a ty dvě holky, co můžu kdykoliv vykopnout. Loď prodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 před 6 hodinami, Daemonultimate napsal: Beru tu loď a ty dvě holky, co můžu kdykoliv vykopnout. Loď prodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 před 8 hodinami, Daemonultimate napsal: Beru tu loď a ty dvě holky, co můžu kdykoliv vykopnout. Loď prodám. Jsi mi to vzal (s 8mi hodinovým předstihem) z úst, ale doplním: A zbyde mi jak na Porsche tak na spousty hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 před 1 minutou, DarylVanHorne napsal: Jsi mi to vzal (s 8mi hodinovým předstihem) z úst, ale doplním: A zbyde mi jak na Porsche tak na spousty hodinek A co s autem pro holky a s hodinkama? Já myslel tak max pár Rolexek a večeři u Tonga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 (upraveno) @Daemonultimate rolády se tam do té rovnice vejdou a s GT3RS a roládama nějakou šlápotu vždy seženeš Upraveno 2. ledna 2024 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 Právě teď, DarylVanHorne napsal: @Daemonultimate rolády se tam do té rovnice vejdou a s GT3RS a roládama nějakou šlápotu vždy seženeš No jo, pravda, to mne ani nenapadlo, páč mám vážný vztah. Loď si chvilku nechám a párkrát objedu Mácháč s tou svojí. Pak ji prodám a koupim ty Rolexky. Ty si rok dva nechám, bouchnuje, koupim loď, auto pro holky a apartmán u moře. Díky za plán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 před 2 minutami, Daemonultimate napsal: No jo, pravda, to mne ani nenapadlo, páč mám vážný vztah. Loď si chvilku nechám a párkrát objedu Mácháč s tou svojí. Pak ji prodám a koupim ty Rolexky. Ty si rok dva nechám, bouchnuje, koupim loď, auto pro holky a apartmán u moře. Díky za plán Nemáš vůbec zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2024 (upraveno) aj dnes niečo prihodím aby sa nám lepšie spalo Upraveno 2. ledna 2024 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se