Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta korunka s hladkou drážkou bez ozubení je podle mne ze sport Igen - je poměřně ceněná a tomto dobrém stavu raritní - takže si ji nech vyměnit za tu, co tam byla a tuhle prodej, myslím, že ti ještě něco zbude.

Odesláno

Není to první případ, kdy na leteckých Prim vidím tuhle korunku z PS1, takže se tam docela dobře možná i dávala. Raději bych jí tam nechal :)

Odesláno

Tohle je vyložená skládačka. A prodejce tam také raději nepíše, že by to byl originální stav.

Mě se zdály divný hlavně ty ručičky (jejich tvar)

Odesláno

- Víčko je špatné, není z leteckých, je to nějaká nedokončená výroba z Eltonu.

- Ručky špatné.

- Chybí letecký armovací kroužek.

Prostě je to taková skládačka.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Tak jsem našel na Aukru skládačku leteckejch automatů z Parexo dílů (nepovedej ciferník je maskován ručičkou). Cena je 9500 Kč a Kup teť za 11000 Kč, no nekupte to :suicide_anim: http://aukro.cz/item..._automatic.html

Jo asi taky budou hodně vodotěsný s tou nepovedenou korunkou :whistle:

post-12888-051654900 1288025421.jpg

post-12888-051316200 1288025430.jpg

Upraveno uživatelem kutilprim
Odesláno

Tak kdyby byly od koruny nebo za cenu dílů z Parexa, ještě by to šlo. Ale takhle je to sprosťárna, zvláště, když ten prodávající zakrývá ten nepovedený znak minutovou ručkou :(

Odesláno

este jedna vec co sa tika zarucneho listu- dostal som ziadosti o oskenovanie zarucneho listu. mozno to nemysleli zle a bude to len vo vasej zbierke, ale bol som varovany, ze to nemam robit. takze nepiste mi zbytocne, nebudem skenovat.

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak jsem poslal dotaz prodejci a taky že jo - 215 :angry:

pánové, asi vypadám jako blbec, ale poučte mě prosím, co to znamená, že mají výrobní číslo 215?????

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...