cigi Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Ta korunka s hladkou drážkou bez ozubení je podle mne ze sport Igen - je poměřně ceněná a tomto dobrém stavu raritní - takže si ji nech vyměnit za tu, co tam byla a tuhle prodej, myslím, že ti ještě něco zbude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Není to první případ, kdy na leteckých Prim vidím tuhle korunku z PS1, takže se tam docela dobře možná i dávala. Raději bych jí tam nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Otázka na odborníky: Myslíte že tyhle jsou v originálním stavu? http://aukro.cz/item...rt_automat.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tohle je vyložená skládačka. A prodejce tam také raději nepíše, že by to byl originální stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Tohle je vyložená skládačka. A prodejce tam také raději nepíše, že by to byl originální stav. Mě se zdály divný hlavně ty ručičky (jejich tvar) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 - Víčko je špatné, není z leteckých, je to nějaká nedokončená výroba z Eltonu.- Ručky špatné.- Chybí letecký armovací kroužek. Prostě je to taková skládačka. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fragopolis Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Takto vyzera moj zarucak k leteckym primkam. Mate niekto rovnaky, alebo mate niekto iny?? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2010 Takto vyzera moj zarucak k leteckym primkam. Mate niekto rovnaky, alebo mate niekto iny?? Já ho vidím prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Tak to je perfektní mít hodinky i s "rodným listem" , gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 Tak ta cena je fakt ohromující....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 (upraveno) Tak jsem našel na Aukru skládačku leteckejch automatů z Parexo dílů (nepovedej ciferník je maskován ručičkou). Cena je 9500 Kč a Kup teť za 11000 Kč, no nekupte to http://aukro.cz/item..._automatic.html Jo asi taky budou hodně vodotěsný s tou nepovedenou korunkou Upraveno 25. října 2010 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 jistě mají výrobní číslo 215 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Tak kdyby byly od koruny nebo za cenu dílů z Parexa, ještě by to šlo. Ale takhle je to sprosťárna, zvláště, když ten prodávající zakrývá ten nepovedený znak minutovou ručkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fragopolis Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 este jedna vec co sa tika zarucneho listu- dostal som ziadosti o oskenovanie zarucneho listu. mozno to nemysleli zle a bude to len vo vasej zbierke, ale bol som varovany, ze to nemam robit. takze nepiste mi zbytocne, nebudem skenovat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 jistě mají výrobní číslo 215 Tak jsem poslal dotaz prodejci a taky že jo - 215 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Tak jsem poslal dotaz prodejci a taky že jo - 215 pánové, asi vypadám jako blbec, ale poučte mě prosím, co to znamená, že mají výrobní číslo 215????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Vysvětlení zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28620-prim-sport-2-dily-z-parexa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 ahaaa, tak to je fakt doooost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 .............. ale bol som varovany, ze to nemam robit. .......... Ahoj, jde tohle vysvětlit? Hlava mi to nebere. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Já ty obavy chápu. Pošle někomu kopii a za pár dní se raritní záručák objeví jako zaručeně pravý na aukru. Lidé jsou různé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se