Kid_A Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 aspon ta baterka byla ETA:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 btw. neuveritelny fotky v tomhle vlakne. kvalitativne radim hned za vlakno "hodinky nasich drahych polovicek". moc sem se nasmal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 A je tam. Rozborka - úprava číselníku - sborka - slabá půlhodinka. Jsem dobrý hodinář.A hned to je vo něčem jiným...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 tyhle jsem zdedil po pradedovi, co desertoval z Romelovy armady a dal se do sluzeb Jemenskyho sejka, kterymu vazal turban Tak z týhle hlášky jsem začal brečet smíchy a málem jsem se pochcal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 některé fotky měly být v kalendáři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavur Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 zatisi s flexouomluvte snizenou kvalitu obrazoveho zaznamu, me to fakt de lip s flexou nez s fotakemSuper fotka... jeste by byla dobra jedna pri rezani ,, live,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radkis Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 pekna zabavicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 v neděli jdu na střelnici a mám i velice příhodný terč:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 v neděli jdu na střelnici a mám i velice příhodný terč:-)DSCN2889-1024.jpg Tak čistý průstřel bych chtěl teda vidět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Bylo by možné nahrát fotky z prvních stránek? Rád bych se podíval na uměleckou tvorbu místních adminů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) Dan taky nemá rád fejky a asi se nechal tady inspirovat... Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajznik Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Dobré videjko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Bylo by možné nahrát fotky z prvních stránek? Rád bych se podíval na uměleckou tvorbu místních adminů. Taky je nevidím jinak super vlákno.. Myslím že jediný, proč si nepůjdu na střelnici vystřelit do hodinek, je fakt, že koupí fejku bych asi jejich výrobu spíš podpořil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Mal by niekto záujem o polovicu ciferníku alebo polovicu púzdra? Možno by to šlo rozleštiť ale najskôr treba odihliť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Tak jsem chtěl taky mezi fejkobijce. Mám tady krásný "jako pravý" Tag Heuer. Tak jsem je dal na koleje, čekám......čekám....a ten hňup nejel ! Tak snad příští týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 (upraveno) seznamte se, prosím: nalevo fíky jak je mám rád (ale já mám rád i sušený a doslova bych se utloukl po těch "breanded figs"ze skandinávie v plechovce), a vpravo, odpočívající pod stínem pokojového fíkusu, fíkový Béje to automat (+ příšerně hrčí při tikání), má šroubovací korunku, rozdíly oproti originálu jsou zřejmé,není datumové okno, tah je z nějakého podivného materiálu, jsou lehké a "B" na konci vteřinovky je špatnýnavíc to neodpovídá žádnému modelu Bé v konfigurátoru, ale na mačkání tlačítek nějak reagují subcifry na přání bývalého majitele (kterému děkuji za poskytnutí studijního materiálu) jsem k nim byl hodný,místo toho abych jim hned ublížil, podrobil jsem je několika testůmnejprve jsem někde slyšel že s mechanickým strojkem se má zacházet opatrně, nesekat s ním dříví,nehrát tenis, nedělat s ním na zahradě a prostě nevystavovat nárazů všeobecnětak zkusíme ten tenis ale samozřejmě že né tak jak si myslíte, testujeme hodinky, tak pořádně! při poklidném průběhu testu, hned po první (velmi, velmi krátké) výměně, kde se vzal,tu se vzal - MAXIPES FÍK - a testované fíkové Bé se vydaly na cestu nepoznanou dopadlo to dobře, duct tape mu nechutná a tak byly fíkové Bé vyměněny za špekáček tedy, dopadlo dobře - ne až tak docelaodešel tah, jednak u spony v místě supersilného spoje o rozměru 0,2 x 4 milimetry prasknula odskákala to stěžejka, na foto jde vidět jak je udělaná koncovka tahu, jinak jsou ok a jdou uf, tak po tenisu ( a půlhodinovým házení si s míčkem s Fíkem) si dáme pauzičku u skleničky něčeho ledového ano, vidíte dobře, fíkové Bé byly opatrně položeny na dno plastikového kelímku, zalityvodou a uloženy do mrazáku na dvě hodinky při mínus 18bublina vzduchu je před sklem hodinek, dostala se tam jednoduše při vyjmutí z kelímku, nestihloto promrznout naskrz, ale hodinky byly celé zmraženéco je s podivem, jdou, jde vidět pohyb vteřinovky, za ty dvě hodiny se zpozdily asi o pět minut tedy mě začalo zajímat co je to zač, protože po dvou odpalech raketou a dopadu na asfalt,aportování, ponoření do vody a zmražení jsem čekal že už budou plné vody a roztrženy mrazemluneta - součástí lunety je sklo - šla lehce pryč, je tam jen nacvaknutánad dýnkem jsem chvíli dumal, nešlo vyloupnout, je šroubovací, odšrouboval jsem ho pomocí dvou prstů strojek noname mechanika, vidím "rubín" celé je to v plastuvoda uvnitř byla, ale malinko do rána jsem je nechal otevřené vyschnout, za noc udělaly mínus 40 minut ekologická likvidace příště, doufám že jste se pobavili stejně jako já Upraveno 26. května 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 ... by me zajimalo, jak by v testu obstaly originaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 bomba. konecne zase poriadny report Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 To je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 ... by me zajimalo, jak by v testu obstaly originaly Bylo by v nich více vody :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se