Přejít na obsah

fejkobijci

sibirnaya

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Bylo by možné nahrát fotky z prvních stránek? Rád bych se podíval na uměleckou tvorbu místních adminů. :D

Taky je nevidím :mummy:  jinak super vlákno.. Myslím že jediný, proč si nepůjdu na střelnici vystřelit do hodinek, je fakt, že koupí fejku bych asi jejich výrobu spíš podpořil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

seznamte se, prosím:

nalevo fíky jak je mám rád (ale já mám rád i sušený a doslova bych se utloukl po těch "breanded figs"
ze skandinávie v plechovce), a vpravo, odpočívající pod stínem pokojového fíkusu, fíkový Bé

je to automat (+ příšerně hrčí při tikání), má šroubovací korunku, rozdíly oproti originálu jsou zřejmé,
není datumové okno, tah je z nějakého podivného materiálu, jsou lehké a "B" na konci vteřinovky je špatný
navíc to neodpovídá žádnému modelu Bé v konfigurátoru, ale na mačkání tlačítek nějak reagují subcifry :)

na přání bývalého majitele (kterému děkuji za poskytnutí studijního materiálu) jsem k nim byl hodný,
místo toho abych jim hned ublížil, podrobil jsem je několika testům
nejprve jsem někde slyšel že s mechanickým strojkem se má zacházet opatrně, nesekat s ním dříví,
nehrát tenis, nedělat s ním na zahradě a prostě nevystavovat nárazů všeobecně

tak zkusíme ten tenis :)

ale samozřejmě že né tak jak si myslíte, testujeme hodinky, tak pořádně!

při poklidném průběhu testu, hned po první (velmi, velmi krátké) výměně, kde se vzal,
tu se vzal - MAXIPES FÍK - a testované fíkové Bé se vydaly na cestu nepoznanou 

dopadlo to dobře, duct tape mu nechutná a tak byly fíkové Bé vyměněny za špekáček :)

tedy, dopadlo dobře - ne až tak docela
odešel tah, jednak u spony v místě supersilného spoje o rozměru 0,2 x 4 milimetry prasknul
a odskákala to stěžejka, na foto jde vidět jak je udělaná koncovka tahu, jinak jsou ok a jdou

uf, tak po tenisu ( a půlhodinovým házení si s míčkem s Fíkem) si dáme pauzičku

u skleničky něčeho ledového

ano, vidíte dobře, fíkové Bé byly opatrně položeny na dno plastikového kelímku, zality
vodou a uloženy do mrazáku na dvě hodinky při mínus 18
bublina vzduchu je před sklem hodinek, dostala se tam jednoduše při vyjmutí z kelímku, nestihlo
to promrznout naskrz, ale hodinky byly celé zmražené
co je s podivem, jdou, jde vidět pohyb vteřinovky, za ty dvě hodiny se zpozdily asi o pět minut

tedy mě začalo zajímat co je to zač, protože po dvou odpalech raketou a dopadu na asfalt,
aportování, ponoření do vody a zmražení jsem čekal že už budou plné vody a roztrženy mrazem
luneta - součástí lunety je sklo - šla lehce pryč, je tam jen nacvaknutá
nad dýnkem jsem chvíli dumal, nešlo vyloupnout, je šroubovací, odšrouboval jsem ho 
pomocí dvou prstů :) 
strojek noname mechanika, vidím "rubín" :) celé je to v plastu
voda uvnitř byla, ale malinko

do rána jsem je nechal otevřené vyschnout, za noc udělaly mínus 40 minut :D

ekologická likvidace příště, doufám že jste se pobavili stejně jako já

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...