dknespl Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Je možné,že se chystá nějaký comeback kapsáčů? Se začínají nějak často objevovat moderní interpretace: Ten Bovet, co se tu nedávno ukázoval Nebo vlastně i ta "Patrona" od Confrerie/Hublot co o ní byl článek Nebo ten vysouvací Victorinox co tu taky byl A teď Bremont
Cyber Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Odesláno 12. července 2010 Spis firmy testuji trh, a chteji byt u toho aby jim pripadne neujel vlak. Nedavna moda all black donutila delat all black i firmy, ktery maji jinak konzervativni design. Myslim ze to neni trend, ale jen test. Apropo ty posledni jsou bajecny, ale stejne bych si je asi nekoupil.
dknespl Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Akorát nevím, jestli by je bylo dneska kde nosit. Obleků s vestičkou dosti výrazně ubylo. I když mobil každej taky někam dá.
VS Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Tak ty Bremont bych bral okamžitě. Kde to roste, kolik to 100jí? Ještě by uvnitř mohl být Unitas.
dknespl Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Nebo Richard Mille RM020 (rok 2008)
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Akorát nevím, jestli by je bylo dneska kde nosit. Obleků s vestičkou dosti výrazně ubylo. I když mobil každej taky někam dá.Jo, jo, bejvávalo. To jsem byl o 35kg mladší.
jankoxxx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 este stale je tu to take male vrecko na rifloch. tam sa celkom aj zmestia. teda tam nosievam obcas svoje.
jankoxxx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 uz jsem o tom premyslel... kapsicku na opasek jak na zippak... je to riesenie ale to sa mi velmi nepaci. nemam rad ked mi na opasku nieco odstava. ani mobil v puzdre na opasku som nikdy nepovazoval za "in"
Adam99 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 uz jsem o tom premyslel... kapsicku na opasek jak na zippak...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 ... na opasku mam v tuhle chvili klice, nuz, doklady, zippak, nastrojovej nuz, bouchacku a mobil... Hele a sundaváš si to aspoň na noc?
jankoxxx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Hele a sundaváš si to aspoň na noc?
dknespl Odesláno 13. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2010 George Daniels, Lunch with The Queen "...Bernard Williams the philosopher was there. I thought he might not remember his lunch with any great pleasure because during the course of lunch the registrar of the London Bridge Hospital, he was also a guest, asked if he could see a Daniels watch and I was very pleased to show him one. Bernard Williams took it and said oh, I wouldn't find it very easy to wear a watch like this, and I was absolutely livid that he should make such a remark because he meant that it was too big for him. However, I noticed that he wasn't wearing a waistcoat and I said to him in a very loud voice, if you were a gentleman, you would be wearing your waistcoat and you wouldn't have any trouble, and the Queen thought that was very amusing and she took a glass of wine."
PM68 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 Všetko sú to krásne kusy, ktoré stoja za zamyslenie. Tie Victorinoxy sú ale IMHO myslené ako cestovný budík, teda ak niekto nie je zvyknutý budiť sa pomocou budíku v mobile tak aby niekde v hoteli na cestách nezachrápal... http://www.victorinox.com/category/3/300/3002/3123 Naposledy som si vreckové hodinky kúpil v roku 1988 v Moskve, keď som vracajúc sa zo študijného pobytu, zo zúfalstva nemal za čo minúť ruble. Tuším ich idem pohľadať...
farářskej Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Hele a sundaváš si to aspoň na noc? Nenech si nic nakecat, tohle má kibi na pásku u pyžama Ale jinak - kdo to měl letos v Basileji ty nádherný placatý lepinky? Breguet, nebo Blancpain? Nějak mi to už splývá... ale byly nádherný! Myslím, že kapsáče se vrací - je třeba zamluvit termín na kapsičku u Simona
mikymik Odesláno 14. července 2010 Nahlásit Odesláno 14. července 2010 Jo, jo, bejvávalo. To jsem byl o 35kg mladší. Tak to je super. Trochu mi to pripomnelo Utrpeni mladeho Bohacka a Cerneho Petra Eh, no vazne.
jankoxxx Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 uuuu, tak toto je pecka. gentleman v podstate nepotrebuje vediet kolko je presne minut
clovece Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 uuuu, tak toto je pecka. gentleman v podstate nepotrebuje vediet kolko je presne minut Akože nie, ja tam vidím celkom presne 10:11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se