chacharoid Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Čas od času se stane, že se někdo zajímá o nějakou značku hodinek a chce po mě info, kam by se asi tak dala zařadit, ale bez znalosti chrono světa je každá rada drahá. Zkoušel jsem si teda vymyslet kategorizaci podle automobilů, ve kterých se alespoň v základu orientuje kdekdo. V takovém světě jsou např. Omegy podobné jako VW (Passat), Longines jako Opel, Oris jako Renault, IWC jako AUDI, Rolex je samozřejmě Mercedes a Pateky jsou Rolls-Royce (Lange je Maybach). Obvykle to funguje a alespoň základní představa je daná. Zajímalo by mě ovšem, kam a jak byste své oblíbené či jinak významné značky zařadily třeba vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 swatchgroup bych prirovnal k VW koncernu :-)ale myslim ze to nevystihuje presne situaci (kazdopadne stejne hod. strojky v ruznych znackach stejne jako stejne motory pro ruzne modely a znacky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Prim-Škoda: Moc parády s oběma neuděláš, ale jsou levné a náhradní díly se válí všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Oris je jasny Ford - pre niektorych tuctovka, pre inych najlepsia volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Prim-Škoda: Moc parády s oběma neuděláš, ale jsou levné a náhradní díly se válí všude fak ti prijdou levne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 (upraveno) Zenith - Saab? Lehce předražená značka fandů těžící ze staré slávy, tápající mezi konzervativním a moderním designem, nemající široké servisní zázemí... edit: Tak jako Saaby lze Zenithy vidět v rukách seriozních lékařů, právníků... Upraveno 13. července 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Chtěl jsem napsat, že Porsche Design by mohlo být jako Porsche, ale ono to tak ve skutečnosi není. Pro mně je Porsche je spíše Tag Heuer. Ať už díky nepřehlédnutelnému designu, který se už řadu let pouze morednizuje nebo i díky vlastnímu vývoji hnacích ústrojí. A samozřejmě hlavně marketingovému zaměření Tag Heueru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 je to trochu uhozený, ale budiž:seiko jako toyota + lexus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 je to trochu uhozený, ale budiž: seiko jako toyota + lexus presne, to si podla mna trafil. Ja by som skusil Mercedes Benz - Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Zenith - Saab? Lehce předražená značka fandů těžící ze staré slávy, tápající mezi konzervativním a moderním designem, nemající široké servisní zázemí... edit: Tak jako Saaby lze Zenithy vidět v rukách seriozních lékařů, právníků... Představa postaršího lékaře v Saabu 900 cabrio z roku 86 a vintage Zenithama na ruce, jednoucího po horské silnicče ve Švýcarsku, mi vyloudila přiblblý úsměv na tváři. A také mi dokreslila ideál mého důchodu. Díky za obojí Bandicoote :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Zodiac - Wartburg. Dle trhaneho pohybu rucicky u Ocenaire to bude taky dvoutakt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Tož dobrá... Panerai vidím jako tohle auto... O značku ani tak nejde i když se to nabízí. OP sice participovalo s Ferrari, ale podle mě by to v žádným případě nebylo přesný připodobnění. V hodinkách Panerai je podle mě určitá vniřní síla a to samý platí o tomhle autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 ked teda mozme aj ja prispejem nic ine ma nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klopy Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Marně přemýšlím co by se hodilo k Volvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Já zase marně přemýšlím, co by se hodilo k Ulysse Nardin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Marně přemýšlím co by se hodilo k Volvu Tam by mi seděl ten Longines.. tradiční značka, usedlá, kvalitní, žádný velký designový výstřelky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Marně přemýšlím co by se hodilo k Volvu Rado :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klopy Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 To zní rozumně :-) Ale mám Volvo a k tomu Steinharty a Seika. Takže budu muset buď vyměnit auto nebo hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 ...Porsche je spíše Tag Heuer... A vis, ze kdyz jsem premyslel kam zaradit me milovane divery napadlo me to samy? Nejlepsi je, ze me sportaky ani ty kary co sem obcas postuje Snow vubec neberou. Obcas kdyz jedu ctyrkolovou Octavii k rybniku zatouzim po Landcruiseru, maximalne. Ale pro jeden sportak slabost mam, nevim proc. Kdybych ho nasel pred barakem mel bych radost:-) Asi ne nahodou je to taky Porsche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 porsche nemoze byt tag heuer uz len z dovodu cenoveho rozpatia... porsche nerobi "lacne" auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se