Přejít na obsah

GMT

honza71

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

tak je čas vybrat poslední :D do party.

Mějte se mnou prosím trpělivost. Koho s.ru, nebo na to nemá nervy, žádám o ignorování tohoto vlákna. ;)

Kdo mě za ten rok tady trochu poznal, ví, že to bude dlouhé a nakonec skončím u něčeho malinko mimo standard.

Tak mi sem prosím šoupněte nějaký tipy na zajímavé GMT, případně prozraďte i ten důvod, PROČ právě takové.

Zadání je strohé: automat, cena max. 50tisíc Kč.

Slušňácký, drsňácký je to fuk. Si to zase přeberu. Snad. :) Díky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno

U těch dvou předešlých jsem 2x přes limit, Formexy zase jsou limit/2. Ještě kibiho http://photowatches.eu/index.php?cat=19 mých bývalých Formexů.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

TO Andrew: Dík, jsem si ani nevšiml.

TO ostatní: jakékoliv letecko-prezervativní ručičky jsou pro mě ještě horší než mnou tolik zavrhovaná lupa. Takže tudy cesta nevede - dík.

Formex to nebude, podle mě moc monstrum. Eterna gut, jen mě odrazuje to množství barev na jednom ciferníku ... takže vlastně NEgut.

Odesláno

B+M diskvalifikují římské číslice. Ta značka je mi jinak tuze sympatická. :)

Longines Admiral GMT v provedení keramická luneta, korunka i část tahu jsou zatím favorit č.1,

jsou ukrutně frajerský a skoro tak vekslácký jako ''B''. :D

Perrelet už další ne. Navíc tyto se mi vyloženě nelíbí.

Odesláno

A díval ses na Sinny?

Naposledy při výběru potápek.

Navíc mě je jejich zdejší hlavní propagátor virtuálně tak nesympatický, že ty hodinky maj

hned na začátku výběru -5 bodů. ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...