Přejít na obsah

Ulysse Nardin

sureshot

Doporučené příspěvky

The case is finished in 18K rose gold and measures 43mm wide.

The water-resistance is down to 200 meters.

Ticking inside the watch is the automatic UN caliber 26 (base ETA 2892) with 25 jewels, 28,800 vph and a power reserve of 42 hours.

zdroj

link na ulysse strankach

Posted Image

Posted Image

Technical Specifications

Ref Number: 266-61-3/TOWER

Also Known As: 266613TOWER

Case Size: 43mm

Movement: Automatic

Functions: Hours, Minutes, Seconds, Date, Power Reserve

Band Type: Rubber Strap

Signatures: Ulysse Nardin

Included Items: Manufacture?s Box and Papers

Description: 18k Rose gold case with automatic movement. Date, Power Reserve, hours, minutes, and small seconds displays.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Povinnost pro každého oligarchu - ciferník z Věže vykupitelovy :)

Super nápad, naprosto parádní ručky, pořádnej kus zlata - UN s nimi bude mít v Rusku určitě úspěch.

Bude! V Baselu jsme absolvovali od jedné UN lady nalejvárnu, jak to s tímhle modelem roztočí nejen v rusku, ale především u všech rusů, žijících za hranicemi matičky Rusi.Hodinky jsou fakt mazec.

Odkaz ke komentáři

Orientace Ulysse Nardinu na Rusko se mi vůbec nelíbí, naštěstí to žadná další prémiová značka nedělá. Neumím si dost dobře představit, kdyby se třeba Breguet nebo Jaeger-LeCoultre zbláznil a začal dělat podobné hodinky. Respekuji špičkovou hodinářskou práci, chápu že kšeft je kšeft, ale všeho moc škodí.

Odkaz ke komentáři

Dobře, o tom nechci polemizovat, poukazoval jsem na přílišnou orientaci Ulysse Nardin na Rusko.  Svým způsobem mě to i mrzí, firmu beru jako mistra svého oboru, třeba Freak Blue Phantom jsou přímo neuvěřitelné hodinky.

A pak se najdou modely, které přímo křičí svou orientaci na ruského oligarchu. Třeba takový Kremlin Set, proti nim se nedá říct s hodinářského hlediska ani slovo. Neuvěřitelná, složitá práce, nedokážu si ani představit kolik hodin stráví ti nejlepší mistři svého oboru nad těmito skvosty, ale když vidím motiv, co naplat, to Rusko jim prostě nikdo neodpáře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

co ma zaujalo je spracovanie remena :)

neproporcionalne na jednej strane full kaucuk na druhej zas kus zlata

To tak mají všechny kaučuky od UN.

Jinak souhlas s Hasňou, taky se mi hodně líbí. Třeba je to tou jednoduchou stupnicí mimostředné vteřinovky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...