Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ne ze nezajima, zajima. takze jen vice takovych prispevku. pro zajimavost, na kolik muze prijit ta masina jak pises ze se na ni dela vlastne uplne vsechno?

Odesláno

moj prvy dnesny usmev :)

dik za rozsirenu reportaz

Na čestném místě dopis od Langeho a jeho synů s žádostí o renovaci kapsáčů, se kterýma se ve fabrice neví rady.

Odesláno

ne ze nezajima, zajima. takze jen vice takovych prispevku. pro zajimavost, na kolik muze prijit ta masina jak pises ze se na ni dela vlastne uplne vsechno?

Někde okolo 150 000 EUR. Co je zajímavé, že Witech má něco do činění se Schaublinem, nevím přesně co, jeden koupil druhého či co, ale nějaké DNA tam je.

Odesláno

Sice vás to moc nezajímá, brajtle ani primky to nejsou, ale ještě jedna sérka

Zajímá, reportáž je super. Akorát musím vymyslet, jak vrátit čelist do původní polohy.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

KLidně se chlub dál, tohle je hodně zajímavý téma. Bude to učednictví pokračovat i třeba konstrukcí kol a základny?bude nějaká kompletace?

Odesláno

Kurňa tuhle reportáž jsem minul. Paráda! Mé skoro mrtvé strojařské srdce opět pookřálo. :) Teda ne že bych se k tomu chtěl vracet, ale obdivuju to. Produkce pana Preschnera se mně sice taky moc nelíbí (vlastně vůbec), ale já taky nejsem cílovka. Ale moc pěkný jsou ty celkem normálně vypadající s běžným kalendářem. Každopádně díky nejen za pěknou reportáž, ale i za celý vlákno.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Thomas se asi dal na charitu, nebo nejdou kšefty nebo ho už rusáci a velbloudáři štvou. V každém případě příležitost jak získat jeho kousek. Hodinky na zakázku z přineseního strojku. Jako fanouškovská edice? První bude mít ssebou na Basel a bere tam i objednávky.

Posted Image

Více jeho facebook a na jeho stránkách

Odesláno

je to bomba, takhle to videt, ale prozrad mi, s jakejma hodinkama na zapesti ses vydal na pruzkum? Zeby Martin Braun? Tam bych si s roladama asi netrouf :(

Jo, MB Teutonia, obyčejnej PUW automat, z druhý ruky za 1kUSD, ale mám je rád. A hlavně si myslím, že to bylo Thomasovi fuk :-)
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...