Jay Doll Odesláno 13. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2010 Jestli vono to není taky trochu ve Švýcarsku. Že by trošku závist mechano, co? (Nic ve zlém )
mechano Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 Že by trošku závist mechano, co? (Nic ve zlém ) Jak trochu? Pořádná.
911 Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 ne ze nezajima, zajima. takze jen vice takovych prispevku. pro zajimavost, na kolik muze prijit ta masina jak pises ze se na ni dela vlastne uplne vsechno?
haslermetra Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 Asi to není jen v tom vercajku. Svatá pravda. Díky za hezkou reportáž.
sureshot Odesláno 14. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 moj prvy dnesny usmev dik za rozsirenu reportaz Na čestném místě dopis od Langeho a jeho synů s žádostí o renovaci kapsáčů, se kterýma se ve fabrice neví rady.
dknespl Odesláno 14. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2010 ne ze nezajima, zajima. takze jen vice takovych prispevku. pro zajimavost, na kolik muze prijit ta masina jak pises ze se na ni dela vlastne uplne vsechno? Někde okolo 150 000 EUR. Co je zajímavé, že Witech má něco do činění se Schaublinem, nevím přesně co, jeden koupil druhého či co, ale nějaké DNA tam je.
Chumpus Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2010 Sice vás to moc nezajímá, brajtle ani primky to nejsou, ale ještě jedna sérkaZajímá, reportáž je super. Akorát musím vymyslet, jak vrátit čelist do původní polohy.
dagou Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 KLidně se chlub dál, tohle je hodně zajímavý téma. Bude to učednictví pokračovat i třeba konstrukcí kol a základny?bude nějaká kompletace?
mechano Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Tak mi to nedá se ještě nepochlubit Doufám, že ti dali jako suvenýr aspoň ten svěráček.
Kalifx Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Kurňa tuhle reportáž jsem minul. Paráda! Mé skoro mrtvé strojařské srdce opět pookřálo. Teda ne že bych se k tomu chtěl vracet, ale obdivuju to. Produkce pana Preschnera se mně sice taky moc nelíbí (vlastně vůbec), ale já taky nejsem cílovka. Ale moc pěkný jsou ty celkem normálně vypadající s běžným kalendářem. Každopádně díky nejen za pěknou reportáž, ale i za celý vlákno.
lolohh Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Tak mi to nedá se ještě nepochlubit Jak drží ta lupa na čele?!
dknespl Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 Rozhovor s TP na ruském Moji Časi. Nezalekněte se bukvic, je to tam paralelně anglicky. Nebo pro rusofily možno i tak.
skalis Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Dost dobry vlakno, jen houst a diky za nej!
dknespl Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Thomas se asi dal na charitu, nebo nejdou kšefty nebo ho už rusáci a velbloudáři štvou. V každém případě příležitost jak získat jeho kousek. Hodinky na zakázku z přineseního strojku. Jako fanouškovská edice? První bude mít ssebou na Basel a bere tam i objednávky. Více jeho facebook a na jeho stránkách
sibirnaya Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 je to bomba, takhle to videt, ale prozrad mi, s jakejma hodinkama na zapesti ses vydal na pruzkum? Zeby Martin Braun? Tam bych si s roladama asi netrouf
dknespl Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 je to bomba, takhle to videt, ale prozrad mi, s jakejma hodinkama na zapesti ses vydal na pruzkum? Zeby Martin Braun? Tam bych si s roladama asi netrouf Jo, MB Teutonia, obyčejnej PUW automat, z druhý ruky za 1kUSD, ale mám je rád. A hlavně si myslím, že to bylo Thomasovi fuk :-)
Helex Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Odesláno 22. března 2011 Taky mi to tu nějak uteklo...Kvůli takovejmhle vláknům mám rád Chronomag, díky!!!
dknespl Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Odesláno 29. února 2012 Thomas asi čte Chronomag fórum. Dělá to totiž hodinky pro kpt. Nema. Dokonce si kvůli tomu dal na dvorek i ponorku. Tydlety tedy jsou pro obyčejné námořníky. Ty pro samotného kapitána asi teprve přijdou :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se