rolas Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 (upraveno) Zdravím,Tak konečně jsem si splnil svoji potřebu a pořídil jsem si hodinky. Na začátku jsem uvažoval o hodinek do 500kč, pak jsem navštívil Aukro a hned už jsem si chtěl objednávat ,,Calvaneo 1583,,, ale nedalo mi to a že si o tom něco zjístím a v tu chvíli jsem narazil na toto fórum. Postupem času jsem více a více času trávil na tomto fóru a čím dál tím víc jsem měl nutkání si pořádit nějáké švýcarské hodinky (vím, že Tissoty nejsou nějaké extra ale přeci jen už to je to ,,swiss made,,). Navštívil jsem stránky tissotu (věděl jsem, že nedělají zas až tak drahé hodinky, protože pár lidi s hodinkama Tissot znám a taky vím, že je to nevyšlo nějak draho)a díval se na kolekci T-Sport v tu chvíli jsem spatřil Tissot PRS 516 a okamžitě mě zaujaly. Po zjíštění že se jedná o automaty jsem se doslova donich zamiloval, ale jak jsem zjístil cenu na českém trhu tak mi nezbývalo než je jen tak přehlédnout, ale přece mi to nedalo a podíval jsem se na cenu na Amazonu a něchtěl jsme věřit vlastním očím, že nakonec bych si je i mohl dovolit. Po 1 měs spekulování jsem nakonec si je našel na ebay a objednal, do Česka došly za 10dnů. Po otevření krabičky se dostavila ohromná eufórie radosti a spokojenosti . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2010 uživatelem rolas
African Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 (upraveno) Tissot je má srdcovka, a PRS prostě krásná klasika" Zajímavý zadní průhled, akorát ta datumovka mě tedy moc nesedí. Bylo by asi příjemnější vidět pouze aktuální den a datum" Ale každopádně gratulace, ať ti dělájí radost" Upraveno 26. července 2010 uživatelem Vlastimil7664
Horhe Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Pěkné! To je docela rozdíl oproti hodinkám za pětikilo. Kolik to má rozteč nožek?
gerhard Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Gratulujem,mne sa pacia. A si `doma`...
rolas Odesláno 26. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2010 To Vlastimil7664:Mě to právě hodně zaujalo datumovkou a stopkama, každopádně je to každého věc jak se říká 100 lidí, 100 chutí. To Horhe:Rozteč nožek to slyším poprvé(omlouvám se za začatečnické neznalosti), ale pokud to má něco společného s řemenem/páskem tak šírka je 20mm. Eště taková malá drobnost, nečekal jsem, že u hodinek bude i manuál v CZ.
eskimak Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Gratulujem, kedysi som mesiace hypnotizoval model T91.1.417.31 a nechybalo vela aby som ho kupil. Paradoxne prave toto forum ma odradilo od kupy Tissot ale to je iny pribeh... .To zobrazenie datumu je velmi prakticke, ak Ti aktualny datum prekryva rucicka. Co je vnutri? ETA7750?
Horhe Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 To Horhe:Rozteč nožek to slyším poprvé(omlouvám se za začatečnické neznalosti), ale pokud to má něco společného s řemenem/páskem tak šírka je 20mm. To je přesně to, co mě zajímalo Dík
rolas Odesláno 26. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2010 To eskimak: Ano myslím To Horhe:Možná jsem to neuvedl konkrétně, ale myslel jsem šířku řemene 20mm takže rozteč nožek bude asi větší
quest987 Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 at slouzi,,pro me nic moc design,ale dynko se mi libi
Horhe Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 To eskimak: Ano myslím To Horhe:Možná jsem to neuvedl konkrétně, ale myslel jsem šířku řemene 20mm takže rozteč nožek bude asi větší No prostě šířka řemene u pouzdra..
Chorche Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Gratuluju!Moc pěkný hodinky, jedny z mála chronografů od Tissotu, kde spolu všechno ladí.A sakra lepší nákup než Calvaneo
Helex Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 Průhled zajímavej, design pěknej, stroj bezvadnej, řemen trošku chronorisáckej a taky moc pěknej. Gratuluju, navazujou na klasický závoďácký hoďky, já bych je hnedka nosil
Peter2 Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Gratulujem, volakedy som tiez po nich vazne pokukoval.
Biggles Odesláno 27. července 2010 Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Nikdy se mi moc nelíbila takováhle výseč datumovky, ale v kombinaci i se dnem je to velmi zajímavý, fakt pěkný
rolas Odesláno 27. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2010 Děkuji všem za gratulace.Zapoměl jsem dodat, že jsem spíše vyhledával sportovní hodinky, jelikož chodím většinou ve sportovním oblečení a eště zde dodám fotku jak vypadají na ruce, někomu se možná budou zdát veliké, ale já jsem s jejich velikostí spokojen(nechtěl jsem měnší). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fobus Odesláno 28. července 2010 Nahlásit Odesláno 28. července 2010 Pekné...zaujímavý dizajn a skvelý remeň...hlavne nech slúžia k spokojnosti...
rolas Odesláno 14. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2013 Po dlouhé době jsem se rozhodl pro změnu a s výsledkem jsem osobně hodně spokojený. Řemen perfektně ladí s pouzdrem (odstínem, texturou) a dodal hodinkám úplně jiný vzhled.
Liqid Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Jak je ten kovovej tah pohodlnej? Já bych to dal radši na kůži.
rolas Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jak je ten kovovej tah pohodlnej? Já bych to dal radši na kůži.Toho jsem se bál, ale po upravení je tah pohodlný. Původně tam byla kůže a na léto jsem chtěl nějaký ocelový řemen .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se