Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

Tak konečně jsem si splnil svoji potřebu a pořídil jsem si hodinky. Na začátku jsem uvažoval o hodinek do 500kč, pak jsem navštívil Aukro a hned už jsem si chtěl objednávat ,,Calvaneo 1583,,, ale nedalo mi to a že si o tom něco zjístím a v tu chvíli jsem narazil na toto fórum. Postupem času jsem více a více času trávil na tomto fóru a čím dál tím víc jsem měl nutkání si pořádit nějáké švýcarské hodinky (vím, že Tissoty nejsou nějaké extra ale přeci jen už to je to ,,swiss made,,). Navštívil jsem stránky tissotu (věděl jsem, že nedělají zas až tak drahé hodinky, protože pár lidi s hodinkama Tissot znám a taky vím, že je to nevyšlo nějak draho)a díval se na kolekci T-Sport v tu chvíli jsem spatřil Tissot PRS 516 a okamžitě mě zaujaly. Po zjíštění že se jedná o automaty jsem se doslova donich zamiloval, ale jak jsem zjístil cenu na českém trhu tak mi nezbývalo než je jen tak přehlédnout, ale přece mi to nedalo a podíval jsem se na cenu na Amazonu a něchtěl jsme věřit vlastním očím, že nakonec bych si je i mohl dovolit. Po 1 měs spekulování jsem nakonec si je našel na ebay a objednal, do Česka došly za 10dnů. Po otevření krabičky se dostavila ohromná eufórie radosti a spokojenosti :thumbsup_anim: .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem rolas
Odesláno (upraveno)

Tissot je má srdcovka, a PRS prostě krásná klasika" Zajímavý zadní průhled, akorát ta datumovka mě tedy moc nesedí. Bylo by asi příjemnější vidět pouze aktuální den a datum" Ale každopádně gratulace, ať ti dělájí radost"

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odesláno

To Vlastimil7664:Mě to právě hodně zaujalo datumovkou a stopkama, každopádně je to každého věc jak se říká 100 lidí, 100 chutí.

To Horhe:Rozteč nožek to slyším poprvé(omlouvám se za začatečnické neznalosti), ale pokud to má něco společného s řemenem/páskem tak šírka je 20mm.

Eště taková malá drobnost, nečekal jsem, že u hodinek bude i manuál v CZ.

Odesláno

Gratulujem, kedysi som mesiace hypnotizoval model T91.1.417.31 a nechybalo vela aby som ho kupil. Paradoxne prave toto forum ma odradilo od kupy Tissot ale to je iny pribeh... .

To zobrazenie datumu je velmi prakticke, ak Ti aktualny datum prekryva rucicka. :thumbsup_anim:

Co je vnutri? ETA7750?

Odesláno

To Horhe:Rozteč nožek to slyším poprvé(omlouvám se za začatečnické neznalosti), ale pokud to má něco společného s řemenem/páskem tak šírka je 20mm.

To je přesně to, co mě zajímalo :)

Dík

Odesláno

To eskimak: Ano myslím

To Horhe:Možná jsem to neuvedl konkrétně, ale myslel jsem šířku řemene 20mm takže rozteč nožek bude asi větší

No prostě šířka řemene u pouzdra..

Odesláno

Průhled zajímavej, design pěknej, stroj bezvadnej, řemen trošku chronorisáckej a taky moc pěknej. Gratuluju, navazujou na klasický závoďácký hoďky, já bych je hnedka nosil :)

Odesláno

Děkuji všem za gratulace.

Zapoměl jsem dodat, že jsem spíše vyhledával sportovní hodinky, jelikož chodím většinou ve sportovním oblečení a eště zde dodám fotku jak vypadají na ruce, někomu se možná budou zdát veliké, ale já jsem s jejich velikostí spokojen(nechtěl jsem měnší).

• Po letech...
Odesláno

Po dlouhé době jsem se rozhodl pro změnu a s výsledkem jsem osobně hodně spokojený. Řemen perfektně ladí s pouzdrem (odstínem, texturou) a dodal hodinkám úplně jiný vzhled.

IMG_7306.jpg

IMG_7307.jpg

IMG_7312.jpg

Odesláno

Jak je ten kovovej tah pohodlnej? Já bych to dal radši na kůži.

Toho jsem se bál, ale po upravení je tah pohodlný. Původně tam byla kůže a na léto jsem chtěl nějaký ocelový řemen :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...