Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdraví,

před nedávnou dobou jsem našel tento server a pročetl si vše možné.

Teď nastala doba, kdy můj taťka bude slavit 50 a já bych mu chtěl dát k narozeninám hodniky. Mám představu tak do 7000,- může být méně i víc, záleží na kouzlu hodinek :)

Nejlepší by byly automaty, ale pokud se v této cenové kategorii nic nenajde, tak může být i jinak.

Kde je nejlepší hodinky prohlídnout a koupit?

Děkuji za všechny návrhy.

Odesláno

Zdraví,

před nedávnou dobou jsem našel tento server a pročetl si vše možné.

Teď nastala doba, kdy můj taťka bude slavit 50 a já bych mu chtěl dát k narozeninám hodniky. Mám představu tak do 7000,- může být méně i víc, záleží na kouzlu hodinek :)

Nejlepší by byly automaty, ale pokud se v této cenové kategorii nic nenajde, tak může být i jinak.

Kde je nejlepší hodinky prohlídnout a koupit?

Děkuji za všechny návrhy.

Tak lacne automaty su napriklad SEIKO - tie ti bude odporucat viacero ludi... potom napriklad skus pozriet Vostok Europe

• Dát hlas 1
  • po měsíci...
Odesláno

Jak jsem tak koukal, tak asi největší výběr je od Orientu.

K čemu jsou u orientů ty divný kalendáře? Mě to tam příjde na parádu...

Lub: kdyby jsi mi to napsal dřív, tak jsem si ty Casia vzal pro sebe... :) Na těc Citizenech se mi nelíbí taková ta perleť..

Baker: Rád bych nové, kdyby byly nějaké zánovní, tak bych si je vzal možná já :)

Kilosunky: Seika jsou podle mě super, i taťkovi se líbily. Pak se zetal, co je to za značku a ta mu je silně proti srsti. Když jsem mu říkal, že to neznamená, že je to šunt, pochopil. Ale asi by s nima neměl klid.

Nevím proč, ale taťku pořád lákaj Tissoty, jenom si nějak nemůže vybrat..

Odesláno

Pokud je tatka tvrďák tak mu kup Precista Speedbird III, ty vydržej všechno a vypadaj dobře..... viz. www.timefactors.com

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to noviisek - porozhlédni se po ebay. Určitě najdeš švýcarské hodinky, jen pozor na Tissoty,  v jejich případě by ses mohl spálit, poslední dobou se množí velice přesné napodobeniny z Číny. Najdeš třeba Victorinoxy což je velice slušná značka, která se třeba v USA prodává s čím dál tím větším progresem. Myslím si, že by tatínka potěšily mnohem více než japonská Seika. 

Edit - tady se můžeš podívat co by třeba přicházelo v úvahu, je to jen malý zlomek, zadal jsem přísná kriteria.  KLIK

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Myslím, že za tyto peníze je toto jedna z nejlepších nabídek, samozřejmě záleží na tom co se taťkovi líbí. Ale o těchto jsem hodně uvažoval a byl by jsi téměř v limitu:smile_anim:

Odesláno

Pokud se tatínkovi líbí Tissoty, tak mu kup Tissoty. Uděláš dva kompromisy: přihodíš 2000,-Kč (kouknul bych se na to tak, že padesátka jsou opravdu narozeniny s velkým "N", je to tvůj otec a bude je nosit na ruce každý den hoooodně dlouho!) a nebudou to automaty. Automaty za tyhle peníze budou podle mne opravdu šunky..... Za 9000,- Kč seženeš krásné, nové, přesné, švýcarské hodinky a navíc to budou Tissoty, které tatínek chce (takže spokojenost 100% zaručena). :smile_anim:

Odesláno

Jak psal Snow: Pozor na Tissoty, v jejich případě by ses mohl spálit, poslední dobou se množí velice přesné napodobeniny z Číny.

Samozřejmě jsem měl na mysli NOVÉ Tissoty z kamenné české prodejny.

Odesláno

Jak psal Snow: Pozor na Tissoty, v jejich případě by ses mohl spálit, poslední dobou se množí velice přesné napodobeniny z Číny.

OT: Čim to je, že se najednou začne jedna značka víc fejkovat....?

• Hlasovat proti 2
Odesláno

Dee: Ty poljoty jsou podle mě super, ale natahovací bohužel ne. Ale opravdu jsou krásný! Škoda že jsou z Ruska. :)

Radimk: Ty Alpinisty se zase líběj mě. Ale jako student si na ně chvilku počkám.

Ondy: Ty se mi moc nelíběj, vypadaj tak titěrně.

Snow: toho eBaye se bojím, nepoznám totiž fake. Na pár Victorinoxek jsem taky koukal.. Díky moc za odkaz, ale to je asi to pravé pro něho. Hned ty první se mi líbí. :) Až přijedů domů, tak se na to s ním mrknem.

Díky moc.

R.obot: pro mě jako studenta je to už docela ranec. Ještě promyslíme, ale zatím si myslím, že si vybere ty Victorinoxky.

Fiona: trasery nám nic neříkaj. Mě se asi dva modely líbí, ale druhá strana má odlišný názor.

Právě jsem koukal na SEIKO Ananta Spring Drive GMT SNR019J, ty jsou cenově naprosto jinde, ale dají se sehnat stejná Seika, třeba na baterii?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...