Z. Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:24, 'sibirnaya' napsal: to si fakt myslite, ze si zadna kocka nemuze sama od sebe koupit Daytony? Ale může, ale nejspíš takové, které uvidí za výlohou a hned si je může dát na ruku. Koupit si tohle, to znamená pátrání na internetu, dlouhé čekání, komplikace. Do toho by asi šla jen opravdu výjimečná žena. Ale třeba yasmine je opravdu výjimečná . Přinejmenším ty její fotky tomu napovídají...
NIGHTinGALE Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:27, 'yasmine' napsal: Tři dílky jsem už sundala, víc nechci, mám ráda plandavý hodiny. Hele, Jasmínko, mně je celkem jedno, jestli jsou ty hodinky tvoje. Dokonce ti je i přeju, pokud skutečně jsou. Ale když se podíváš na tu fotku, o kolik máš ten tah delší, tak jsem si jist, že by ti z ruky sklouzly i přes zaťatou pěst Plandají až moc, nezdá se ti? Ale co, až sklouznou, tak je třeba najdu a budu mít hezký den. Pa.
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) to Yasmina - Tvoje Rolexy neřeším, protože o Tobě co by vlastníkovi hodinek nemám od samého začátku vlákna sebemenších pochyb. Spíš by mě zajímalo jestli nemáš náhodou nějakou pozivní fotku, udělej mi radost a nějakou postni. Dík. Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem Snow
yasmine Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:41, 'NIGHTinGALE' napsal: Hele, Jasmínko, mně je celkem jedno, jestli jsou ty hodinky tvoje. Dokonce ti je i přeju, pokud skutečně jsou. Ale když se podíváš na tu fotku, o kolik máš ten tah delší, tak jsem si jist, že by ti z ruky sklouzly i přes zaťatou pěst Plandají až moc, nezdá se ti? Ale co, až sklouznou, tak je třeba najdu a budu mít hezký den. Pa. Když je ti to fuk, tak co furt pátráš? Co třeba odraz tahu na skleněným stole... Už mě to začíná nebavit, přišla jsem na tohle fórum si solidně "pokecat" o hodinách, ne projít lustrací, progůglením a zjišťováním sociálních podmínek. Btw fotka z toho samýho rána na tý samý ruce bez odrazu tahu ve skle (vše pochopitelně opět imaginární):
burnfly Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 2. 8. 2010 v 8:41, 'sureshot' napsal: mas tam link hned nad obrazkom: http://www.discoverprohunter.com/collection/daytona/ jsem slepejs, dekuju takhle se z toho bohuzel stava jen dalsi ze nedosazitelnych snu...
Diamondking Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:59, 'yasmine' napsal: Už mě to začíná nebavit, přišla jsem na tohle fórum si solidně "pokecat" o hodinách, ne projít lustrací, progůglením a zjišťováním sociálních podmínek. Gratuluji, gratuluji a nemám žádnych pochyb o tom, že je vlastníš ..hele, co teprve kdyby jsi si koupila PATEK PHILIPPE, to by byl teprve masakr 1 1
Horhe Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) Ale já zas to gůglení a pátrání do jistý míry chápu. Když se na fóru jednou za čas objeví nějaká roštěnka, kór s hodinkama za půl míče, tak to holt nějakou zpětnou vazbu vyvolá. Samozřejmě nemám důvod o čemkoliv pochybovat. Nenech se odradit a ještě jednou gratuluji...Taky mi ale vrtá hlavou, jak ženská dokáže vybrat takovej model a rok na něj čekat. Tohle přeci na krámě nikde vidět není, to už chce opravdu víc než obecnej přehled. Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem Horhe
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 to Yasmina - podle mě je máš na ruce obráceně
bandicoot Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Proč by pravák nemohl nosit hodinky na pravý ruce?
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 (upraveno) V 3. 8. 2010 v 11:13, 'bandicoot' napsal: Proč by pravák nemohl nosit hodinky na pravý ruce? Pardon, nevšiml jsem si, že to je pravá ruka. Edit - máš nějaké nové konspirační teorie ? Upraveno 3. srpna 2010 uživatelem Snow
Horhe Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 11:18, 'Snow' napsal: To je pravá ruka ? Určitě, na levý by byl palec
yasmine Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 11:12, 'Snow' napsal: to Yasmina - podle mě je máš na ruce obráceně Nosim hodiny na pravý ruce. To se nesmí?
organic Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 11:24, 'yasmine' napsal: Nosim hodiny na pravý ruce. To se nesmí? Já taky nosím na pravý Jinak moc hezký chronograf, velikost akorát na dámskou ručku. Viděl jsem zlaté Daytony na chlapovi a byly malinkatý. Přiznám se že za půl milionu bych si koupil asi něco jinýho, ale proti gustu žáden dišputát!
Z. Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:59, 'yasmine' napsal: .... Už mě to začíná nebavit, přišla jsem na tohle fórum si solidně "pokecat" o hodinách, ne projít lustrací, progůglením a zjišťováním sociálních podmínek. ...OK, pojďme kecat o hodnkách. Zajímalo by mě, jak probíhal tvůj rozhodovací proces. Proč jsi zvolila zrovna tyhle hodinky a ne jiný? Vždyť černé modely na kovovém tahu dělá dneska skoro každá značka a nabízí je už v základní kolekci, takže odpadá tahle drahá a zdlouhavá kustomizace. A proč právě Rolex a ne třeba Hublot, který má úžasné all black modely? Nebo jiné značky. Byla značka podstatná nebo se ti prostě Rolex Daytona líbí nejvíc ze všeho? A to neber jako nějaké další lustrování. Opravdu mě tyhle rozhodovací procesy zajímají...
yasmine Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 11:31, 'Z.' napsal: OK, pojďme kecat o hodnkách. Zajímalo by mě, jak probíhal tvůj rozhodovací proces. Proč jsi zvolila zrovna tyhle hodinky a ne jiný? Vždyť černé modely na kovovém tahu dělá dneska skoro každá značka a nabízí je už v základní kolekci, takže odpadá tahle drahá a zdlouhavá kustomizace. A proč právě Rolex a ne třeba Hublot, který má úžasné all black modely? Nebo jiné značky. Byla značka podstatná nebo se ti prostě Rolex Daytona líbí nejvíc ze všeho? A to neber jako nějaké další lustrování. Opravdu mě tyhle rozhodovací procesy zajímají... Odlítám na dovču, odpovím odtamtud nebo po návratu Zatím se tu mějte.
Z. Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 No tak nezbývá, než se těšit na tvůj návrat.
NIGHTinGALE Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:59, 'yasmine' napsal: Btw fotka z toho samýho rána na tý samý ruce bez odrazu tahu ve skle (vše pochopitelně opět imaginární): Hlavně už si dotáhni to vrchní stopkové tlačítko. A pokud možno neimaginárně, ať ti do nich nevnikne reálná vlhkost Každopádně ti sluší. Prostě ideální holčičí hodinky. Fakt ti sednou.
yed69 Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 V 3. 8. 2010 v 10:24, 'sibirnaya' napsal: to si fakt myslite, ze si zadna kocka nemuze sama od sebe koupit Daytony? Snad kromě Cyberovy ženy dokonce o těchto ani žádná česká kočka neví
Cyber Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 Vážení pánové, dostal jsem několik zpráv kde se píšící domnívají, že za těmito hodinkami zřejmě stojím já, a tak jsem se rozhodl že Vám vysvětlím důvody proč to být já nemohu, a proč s tím ani nemám nic společného. Tyto hodinky nemám, neměl jsem ani mít nebudu. I když jsou krásné, tak bych dal přednost vintage Daytonám, nebo vintage Subům, v zhruba stejné ceně. Tady jsou důvody proč s tím opravdu nemám nic společného. Za prvé: pokud bych si dané hodinky pořizoval já, určitě bych nevydržel se s tím nikomu pochlubit. V tuto chvíli by tedy už mnoho lidí vědělo, jak dlouho se na tyto hodinky čeká, kolik úprav jsem si objednal, proč jsem se rozhodnul pro posunutou lunetu, proč jsem si neobjednal červenou vteřinovou lunetu, ani proč čísla na lunetě nejsou černá, nebo červená, ale bílá. Určitě bych se pochlubil jestli budu mít průhled na strojek, nebo pevné dýnko. Také bych se asi neudržel, a napráskal bych cenu, dopravu, i čekací lhůty. Také bych asi nějak zdůvodnil, proč místo hledání vintage Dayton, jsem najednou objednal tuto verzi. Za druhé: další důvod proč s těmi to hodinkami skutečně nemám nic do činění je, že prodejní cena verzí Hunter, bývá vždy hluboko pod cenou nákupní, což tak trochu popírá to, co se mi na Rolexu líbí, že neposkytuje velké slevy, modely vyrábí dlouho, a ceny starších se drží poměrně vysoko, a léty stopají razantně nahoru. Viděl jsem několik nabídek na zánovní PVD Rolexy, konkretně Millgausy, Suby a SDDS, kde byla cena velmi přátelská, a jen o něco vyšší než u originální verze ( tedy hluboko pod cenou nákupní u úpravce ), a stejně se neprodaly ani za tuto výhodnou cenu. Je otázkou, jestli to bylo tím, že na všech nabízených hodinkách byl viditelný kosmetický a neopravitelný šrám, nebo tím, že je sběratelé ignorují. PVD vypadají luxusně, ale člověk se o ně musí starat, hýčkat je, a nejlépe je nenosit. Protože pokud Panerai chytně šrám, když se na něj někdo zle podívá, tak se domnívám že PVD Rolexy chytnou šrám, když někdo přemýšlí, že by se na ně mohl zle podívat. Za třetí: Vzhledem k tomu že jsou to poměrně raritní Daytony, tak bych se asi i překonal, a místo aranžování hodinek na bílé ruce, květině nebo meteoritu ( osobně nemusím aranžované zatiší s hodinkami, nemluvě o tom, že vyfotit hodinky na prodejní inzerát je pro mě docela utrpení, což mnozí vědí ) bych nafotil balení, certifikáty, materiály od Hunterů, a asi nějaké detaily, prostě to co Chronomagory zajímá asi nejvíce. Takže nezbývá než věřit, že jsou to originály, a že patří ženě, která se zřejmě v Německu věnuje bohulibé činnosti, která ji umožňuje si tyhle nádherné hodinky pořídit. to: NiG ( zašroubování nemá vliv na vodotěsnost Dayton, jen zamezuje možnost omylem chronografový čudlík zmáčknout, a tím uvolnit přístup vody do hodinek. Je to tedy jen pojistka, nikoli však těsnění, jako je tomu u hlavní korunky )
sureshot Odesláno 3. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 pekne a jasne napisane. tak jasne ze aj mne uz to zacina byt jasne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se