Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 16:43, 'Peta-Biker' napsal:

Jasmínko, prosím, udělej nám, obyčejným smtelníkům, normální, tuctovou fotku. Bez úprav, s klasickým pozadím - třeba v místě, kde se nacházíš.

Tady je jedna úplná obyčka z dneška.

post-12664-1280769613,8.jpg

Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 17:19, 'yasmine' napsal:

Jasně, včera jsem je cca hodinu fotila. To je zakázaný mít víc fotek z jednoho dne?

Ne, není, já jen že v prvním postu bylo " ...vlastně jsem je sundala, abych mohla udělat tuhle fotku".

V 2. 8. 2010 v 17:21, 'yasmine' napsal:

Tady je jedna úplná obyčka z dneška.

Čím fotíš?
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 17:26, 'YPO' napsal:

DSC-HX1

Nevím, jestli to bude tak jednoduché. Čas pořízení by odpovídal, zobrazovaný čas ale ne. Asi jde o zpracování před publikací a ten soňák je tam jen tak.

Návštěvník Snow
Odesláno

V 2. 8. 2010 v 17:25, 'decebal' napsal:

Čím fotíš?

Můžeš si odpovědět i sám, stačí si kliknout na vlastnosti obrázku a vyleze Ti tohle :

Návštěvník Snow
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 17:38, 'Horhe' napsal:

Ty woe vůbec netušim co tady řešíte. 

Taky nemám zdání, že by malá, česká závist ?

Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 17:41, 'Snow' napsal:

Jasně, úplně se hryžu :thumbsup_anim: . V minulosti se už na fóru objevilo pár vtipálků, tak holt jsem nedůvěřivý, toť vše.Ale až tady uvidím fotku s krabicema a papírama, mlčím jak hrob :hannibal: .
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 17:41, 'Snow' napsal:

Já bych to snad ani takhle nehrotil. Vždyť se jen bavíme. A nikdo nikoho, myslím, neurazil a ani se k tomu snad nechystá. Nech nám tu trochu konspiračních teoríí o tom, kdo se skrývá za jejich vlastnictvím. Nebuď suchar.

Odesláno

Prostě holka bavící se fotografií ke který možná našla cestu za dob modelingu, co má doma bohatého dlouhodobého chronomagora, který tu není profláklý a doma má možná Pateky...

...možné, co by ne.

Odesláno

Co to je zase za vlakno? :lol2:

yasmine - cvakni jim to at je to prukazny - treba v 8:03 a stopky budou ukazovat 20 vterin - potom uz te snad nikdo perovat nebude ;) Jeste to muzes nafotit vedle nejake konkretni veci, treba propisky, pak uz snad bude klid :)

Odesláno
  V 2. 8. 2010 v 17:52, 'bandicoot' napsal:

Prostě holka bavící se fotografií ke který možná našla cestu za dob modelingu, co má doma bohatého dlouhodobého chronomagora, který tu není profláklý a doma má možná Pateky...

...možné, co by ne.

Tyjo, dik za profil, ale jsi zcela mimo :angel:

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...