m.n. Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 3.0 biturbo 193kw?neni to nejak malo? Ne, není.
sibirnaya Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 My meli CX 2,5 kombi a sedan se splyvavou zadi, rikali sme jim kocicka a byli to drzaci jaxvina. Na yokohamach uzkejch v zime's projel vsude..
Návštěvník JakubWatches Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Co hosi nikdo Audi A6 (rok 04 vejs) ? Nebo nekdo s S-kem merglem pripadne Phaeton nebo 7-er bimmer ? To jsou auta ktere me hodne zajimaj.
Návštěvník JakubWatches Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 A cim z toho se vozis ? Zajimaj me nemecky tria BMW,Mercedes-Benz,Audi tak nejak obecne. Zajimalo me hlavne jestli tady nekdo S line ma.
Návštěvník JakubWatches Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Jinak abych se jen neptal, donedavna (3 mesice nazpet) jsem jezdil starym (2001) bmw E46 v cerne barve.Aktualne Audi A6 (2005) 3.0tdi v sedanu, zatim bez problemu, delali se vstriky ktery odchazej snad vzdycky po 200tis.kmDo budoucna kdyby to finance dovolili bych si chtel poridit bud S-class (2007) nebo BMW 7 (facelift 2006)
Andrew Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 A cim z toho se vozis ? Zajimaj me nemecky tria BMW,Mercedes-Benz,Audi tak nejak obecne. Zajimalo me hlavne jestli tady nekdo S line ma. Průběžně jsme měli Sclass od "mamuta" až po to současné a BMW "znám" od E65, Audi trochu, Phaeton vůbec
Z. Paul Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Na fejetona jsem se byl podívat do výroby bylo to zajímavý, ale někde jsem četl, že byl pro fauvé ztrátový.
Návštěvník JakubWatches Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Andrew - jestli si mel staryho mamuta tak to vsechen respekt, pamatuju jeden cas asi 8let nazpet to tu mel vlastnik jedny firmy s tezkou technikou a vzdycky me to auto neskutecne dostavalo tim jakou atmosferu to sebou vozilo a pak kdyz se to otevrelo. Skutecne jedno z mala starejch aut u kterejch je interier hodne nadcasovej. paul - jo cetl jsem to samy, ze to byl ztratovej model.
Jezevcik2 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Na fejetona jsem se byl podívat do výroby bylo to zajímavý, ale někde jsem četl, že byl pro fauvé ztrátový.Problém Phaetonu, je image. Když už někdo vydá tolik peněz, tak chce aby to mělo rodokmen s modrou krví, což má spolehlivě MB a BMW.Zrovna tak, jako ne každý má odvahu zainvestovat do Grand Seiko.
Jezevcik2 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Kdysi jsem četl o crash testu, ve kterém proti sobě postavili mamuta a tehdejší Corsu. V Corse, která byla na padrť, by pravděpodobně nepřežili a řidič mamutu, který měl něco s předním kolem, by domů musel po svých. Tenkrát tam s nadsázkou uváděli, že aby byl test objektivní, tak by proti Mercedesu museli postavit tank Leopard.
Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 celkem zbytečnej test - nějak nepobírám co tím chtěl kdo, kde a jak sdělit takovýdle dementní videa mi pijou kref
Andrew Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 To máš pravdu, účel mi taky nějak uniká. Když ty 2 auta člověk vidí vedle sebe, leda idiot by si myslel, že obě dopadnou stejně.
Jezevcik2 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Test byl dělán za účelem posouzení úrovně a funkce bezpečnostních prvků obou modelů, které pocházejí z opačných konců velikostních tříd. Realita na bežné silnici bohužel nezaručuje pouze střety typu Corsa - Corsa, S Klasse - S Klasse.
Návštěvník Jagman Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 šetříš 5 let a dostaneš křáp to bych šekal u Italu toto
Návštěvník Radius Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 (upraveno) Dnes jel proti mě (W140), ještě předfacelift a nevypadal zle, naopak, to už se dnes moc nevidí, tak mě to potěšilo... já byl ale vždycky hotovej z C140. Jinak žehle je 25 let:http://auto.idnes.cz/mercedes-sl-zehlicka-0l6-/auto_ojetiny.aspx?c=A140327_184101_auto_ojetiny_fdv Upraveno 16. dubna 2014 uživatelem Radius
Lion Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Test byl dělán za účelem posouzení úrovně a funkce bezpečnostních prvků obou modelů, které pocházejí z opačných konců velikostních tříd. Realita na bežné silnici bohužel nezaručuje pouze střety typu Corsa - Corsa, S Klasse - S Klasse. a proto jedině Scania (truck ať si dosadí každej dle libosti)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se