Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník JakubWatches
Odesláno

Co hosi nikdo Audi A6 (rok 04 vejs) ? Nebo nekdo s S-kem merglem pripadne Phaeton nebo 7-er bimmer ? To jsou auta ktere me hodne zajimaj.  

Návštěvník JakubWatches
Odesláno

A cim z toho se vozis ? Zajimaj me nemecky tria BMW,Mercedes-Benz,Audi tak nejak obecne. Zajimalo me hlavne jestli tady nekdo S line ma. 

Návštěvník JakubWatches
Odesláno

Jinak abych se jen neptal, donedavna (3 mesice nazpet) jsem jezdil starym (2001) bmw E46 v cerne barve.

Aktualne Audi A6 (2005) 3.0tdi v sedanu, zatim bez problemu, delali se vstriky ktery odchazej snad vzdycky po 200tis.km

Do budoucna kdyby to finance dovolili bych si chtel poridit bud S-class (2007) nebo BMW 7 (facelift 2006)

Odesláno

A cim z toho se vozis ? Zajimaj me nemecky tria BMW,Mercedes-Benz,Audi tak nejak obecne. Zajimalo me hlavne jestli tady nekdo S line ma. 

Průběžně jsme měli Sclass od "mamuta" až po to současné a BMW "znám" od E65, Audi trochu, Phaeton vůbec :)

Návštěvník JakubWatches
Odesláno

Andrew - jestli si mel staryho mamuta tak to vsechen respekt, pamatuju jeden cas asi 8let nazpet to tu mel vlastnik jedny firmy s tezkou technikou a vzdycky me to auto neskutecne dostavalo tim jakou atmosferu to sebou vozilo a pak kdyz se to otevrelo. Skutecne jedno z mala starejch aut u kterejch je interier hodne nadcasovej.

paul - jo cetl jsem to samy, ze to byl ztratovej model. 

Odesláno

Na fejetona jsem se byl podívat do výroby :) bylo to zajímavý, ale někde jsem četl, že byl pro fauvé ztrátový.

Problém Phaetonu, je image. Když už někdo vydá tolik peněz, tak chce aby to mělo rodokmen s modrou krví, což má spolehlivě MB a BMW.

Zrovna tak, jako ne každý má odvahu zainvestovat do Grand Seiko.

Odesláno

Kdysi jsem četl o crash testu, ve kterém proti sobě postavili mamuta a tehdejší Corsu. V Corse, která byla na padrť, by pravděpodobně nepřežili a řidič mamutu, který měl něco s předním kolem, by domů musel po svých. Tenkrát tam s nadsázkou uváděli, že aby byl test objektivní, tak by proti Mercedesu museli postavit tank Leopard.

Návštěvník YPO
Odesláno

celkem zbytečnej test - nějak nepobírám co tím chtěl kdo, kde a jak sdělit

takovýdle dementní videa mi pijou kref

Odesláno

To máš pravdu, účel mi taky nějak uniká. Když ty 2 auta člověk vidí vedle sebe, leda idiot by si myslel, že obě dopadnou stejně.

Odesláno

Test byl dělán za účelem posouzení úrovně a funkce bezpečnostních prvků obou modelů, které pocházejí z opačných konců velikostních tříd. Realita na bežné silnici bohužel nezaručuje pouze střety typu Corsa - Corsa, S Klasse - S Klasse.

Návštěvník Jagman
Odesláno

šetříš 5 let a dostaneš křáp to bych šekal u Italu toto

Odesláno

Test byl dělán za účelem posouzení úrovně a funkce bezpečnostních prvků obou modelů, které pocházejí z opačných konců velikostních tříd. Realita na bežné silnici bohužel nezaručuje pouze střety typu Corsa - Corsa, S Klasse - S Klasse.

a proto jedině Scania (truck ať si dosadí každej dle libosti)... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...