Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Ja vim. Je mi to jasny :) Hele oni na to maji specialne vyskoleny personal aneb psychologicky efekt.

Ja jsem na jednu stranu rad i kdyz to je petilety vuz tak vim ze takoveho mazlika jen tak nekoupim navic je to auto s motorem :) pry s nejlepsim motorem co Mnichov vymyslel tak to nehrotim :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... velkej bonus je, ze preberou veskery zaruky.( i kdyz to prebira kazdy bazar, ktery vykoupi za hotove. ) protoze, vetsinou na dosud bezproblemovem aute se s novym majitelem nejaka mensi ci vetsi zavada objevi. kvuli jinemu stylu jizdy.

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

My taky ve firmě prodávali přes AAA a pohoda. Chlapík přijel, mrknul na auto, nabídl cenu - kterou jsme ani nečekali - ze schránky pod sedadlem vytáhl paklík peněz (asi 300k platil měl tam výrazně víc), vyplnili a podepsali jsme smlouvy a plné moci, vzal si klíčky a zmizel. Do dvou dnů zmizelo i auto.

Odkaz ke komentáři

To záleží na prioritách - pokud chceš rychle peníze v podstatě bez problémů, tak asi ano. Pokud chceš víc a máš čas to řešit s kupujícími - tak ne. To záleží jen na ceně tvého času. Nic jiného v tom není. Já u nich jen prodával (3x) a vždy byli slušní a rychlí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

To záleží na prioritách - pokud chceš rychle peníze v podstatě bez problémů, tak asi ano. Pokud chceš víc a máš čas to řešit s kupujícími - tak ne. To záleží jen na ceně tvého času. Nic jiného v tom není. Já u nich jen prodával (3x) a vždy byli slušní a rychlí.

fajn

a v akej cene?

zvladaju aj tak okolo melona alebo sa zaoberaju skor autami okolo 300 - 400 litrov?

Odkaz ke komentáři

fajn

a v akej cene?

zvladaju aj tak okolo melona alebo sa zaoberaju skor autami okolo 300 - 400 litrov?

O velikost ceny nejde (peníze určitě mají) jde o cenu, stav a prodejnost. Je to jednoduché, dělají to

kvůli penězům. Na levnějších autech stačí míň na dražších chtějí větší profit. 300tisícovejch je víc

a víc se to "točí" tak dají lepší cenu. Potažmo jsou to auta, na které lidi dosáhnou jejich

financováním, o což jim jde. "Vejvar" na autě je až na druhém místě. Jestli se ptáš na Phaetona, myslím že nabídnou málo, vzhledem k špatné prodejnosti. Nekomentuju auto jako takové (kámoš ho měl v longu a je to jedno z nej svezení co jsem zažil, ale pral se s ním skoro rok).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

myslim tak vseobecne, ze ci sa vobec zaoberaju aj drahsimi autami

mozno maju svoj trh a tam im to ide dobre...

ja mam predajcu na auta, takze skor len tak teoreticky... som zvedavy, lebo X ludi tvrdi jedno a zase je to vela opacnych nazorov ci skusenosti s AAA

Odkaz ke komentáři

Asi i záleží na koho natrefíš. U nás byl vždy tentýž člověk, nikam nevolal, neoháněl se managerem. Když jsem chtěl prodat svoje auto (ale nakonec jsem si to rozmyslel), dvakrát mi pak ještě volali, ale řekl jsem, že budu ten, kdo se rozhodne. A byl klid. Spousta lidí s sebou nechá manipulovat a pak se diví....  popřípadě si stěžují. Je to jen o tom, co jim dovolím.  

Odkaz ke komentáři

ja mam predajcu na auta, takze skor len tak teoreticky... som zvedavy, lebo X ludi tvrdi jedno a zase je to vela opacnych nazorov ci skusenosti s AAA

Prodat ano, koupit NE. Před 6 lety jsem tam prodával IT a lidi co tam dělali mi občas vyprávěli zajímavý příběhy - hlavně co se vozí ve velkým ze západních leasingovek apod. Lidi tam víceméně zneužívají jako otroky, kde 12-14 hodin práce není vyjímkou (placeno ale 8 hodin). Když zajdeš do oddělení prodeje uviš tam 90% zákazníků (zoufalců), co kupují auta do 100 tis. a přijmou podmínky že zaplatí 50% navíc apod. Stačí se tam podívat na parkoviště a dojde Ti co je to za business - prodat 90% levných aut ňoumům, co si to neumí spočítat a podepíší nesmysl.

Odkaz ke komentáři

Je to tedy už řada let, ale moje zkušenost je bídná. Já tam volal s tím, že chci prodat auto xx rok xx km xx stav ok, kolik mi nabídnou. Odpověď byla jo, to berem, po tom je poptávka, dáme vám na dřevo xx Kč přivezte to! Bylo to asi o 20% míň než reálná prodejní cena, což se mi zdálo za bezstarostnost ohledně záruky, převodu, časově a prachy na dřevo ten den vcelku přijatelný. Přijel jsem tam, vykupující chlapík to obkroužil, pak se projel, spokojeně se zatvářil, že je to hezký a zalezl s velkým TP. Pak mi někdo další smutně přišel oznámit, že se stala chyba, za tenhle model můžou tak max o 50 litrů míň, než slíbili v telefonu. Nasjaně jsem ho poslal na fleku doprčic a odjel, ještě jim chvíli "trvalo najít" TP a zkoušel mě další uklidnit a zblbnout. Pak mi ještě dvakrát volali, že mi dají teda víc a nakonec tu původní nahozenou cenu. Jenže já když se šprajcnu, nic se mnou nehne. Fakt si myslej, že po tomhle bych tam jel znova? Nebo fakt někdo vyměkne a místo nadávek tam tu káru nechá? Obecně už považuju kšeftaře s ojetinama za podřadnej druh.

Odkaz ke komentáři

Takhle to maji nauceny, maji na to dokoncr skoleni. Napotreti ti daji co slibovali, kdyz tam opravdu neni nejaka bota. Ale mas pravdu, taky bych to nedal z principu. Jedine tam zajet a rict jim, ze taktiku znas a at tu proceduru preskoci rovnou na konec, nebo ze tr tam uz neuvidej. Rad bych videl jak budou reagovat. No, ale jsou to jen zamestnanci, ne majitele, takze bych se nedivil, kdyby to radeji pustili....

Odkaz ke komentáři

jo, zaobírají... vloni jsem tam prodával Tuarega a v poho ho vykoupili.... debata vo ceně byla ale mnohem složitější než když jsem tam půlrok předtím prodával oktávku.... stejně tak zkoumání toho auta bylo mnohem důkladnější než té okty.... prostě když tam dáváš dražší auto, tak se sychrujou víc no...

Upraveno uživatelem Denjl
Odkaz ke komentáři

S AAA resil kamarad pred pul rokem prodej auta. Yeti 2.0 TDI Haldex, slusnej stav, takze v CR docela best seller. Do telefonu slibili +- trzni cenu, tak se tam vypravil. Na pobocce nabidli cca o 50k min, kamarad chtel TP, ze pojede pryc. Nasledovalo zde popsane kolecko - telefonovani "managerovi", telefonovani "nejvyssimu managerovi" a koncili porad cca 35k pod avizovanou cenou. Kamarad uz je posilal do mist kam slunce nesviti a nakonec z nich TP dostal a jel pryc. Nevim, jestli bych takhle drazdil 165kg vaziciho chlapka s holou hlavou :D. Nakonec prodal pres inzerat chlapikovi co prijel, zkouknul, projel, vysazel na drevo a odjel. Trochu tratil, ale dostal vic nez v AAA a spechal kvuli jinymu autu...

Obecne je prodej auta fyzicke osobe "oser", ale lepsi nez AAA a podobni. Dost zalezi na nervech, casu a spechu, ale spis bych se vydaval cestou AD apod.

Odkaz ke komentáři

S tím AD bych úplně nesouhlasil, mimo Das welt auto a Škoda plus , se moc ojetinama ostatní AD nezabývají a pokud nemají někoho v pořadníku na ojetinu tak nabízejí dost nízké ceny - logicky točí hlavně nová a servis...

Troufám si říct, že statisticky dají AAA na výkupu nejvíce , akorát to jejich kolečko od uklízečky k řediteli zeměkoule je otravné. Zkoušejí prostě kdo povolí :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...