Jettero Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Panedge: No můj staroušek ho má takže vím jak to tam vzadu je (já mám 190cm/98kg) a vlezu se tam v pohodě oproti staré verzi. (ale pravda na tak obrovské auto je to menší než by člověk zvenku čekal)
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Tak to se Ti moc omlouvám, že jsem napsal takovej nesmysl, možná jsem měl použít pojem mýtus, stereotyp, nebo já nevím, co se hodí.A mohl bys mě ohledně toho slovního spojení poučit, abych se trochu posunul ve vzdělání. Díky. Nemusíš se omlouvat, toto spojení používáš letos už poněkolikáte u příspěvku ohledně aut za účelem dehonestovat osobní zkušenosti uživatelů aut. Na internetu je mraky negativních osobních zkušeností, různé statistiky apod. Můj kamarád má rovněž Range Rover a rovněž jako několik jeho známých jsou v servisu docela často. Bere to s humorem, minulý týden prohlásil, že náhradní auto BMW, které dostává, tak chce dovybavit o nějaké věci, protože ty auta používá skoro půl na půl. To že mu při nájezdu kolem 100 tis. mění ozubené kolo v převodovce nebo ramena úplně běžné u auta, se kterým maximálně vjede na polní cestu není, ale v servisu jej upozornili že ano. Nemám soupis toho co mu měnili, jen vím, že i komplet kabeláž (to musel dát na 3 týdny do Německa) apod. a dost často přijede s tím BMW. Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Josef01
JR_2010 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Nojo, tak každý máme nějaký zlozvyk a způsob vyjadřování, je vidět, že statisticky to máš podchycené. Ale rozhodně není mým cílem dehonestovat něčí osobní zkušenost, kolega se tady ptal právě na osobní zkušenosti a okamžitě se vyrojila řada odpovědí s negativním hodnocením a ani jeden nevycházel z vlastní zkušenosti, statistiky jsou jiná věc, troufnu si říct, že čím luxusnější auto, tím může být statisticky poruchovější, protože se řeší závady, které majitelé levných aut neřeší (nechci použít výraz s kterými neprudí) a internetové diskuse, to nechci vůbec posuzovat. Jinak mám kolem sebe taky dost známých, kteří mají právě tohle auto, a nikdo nemá žádné potíže, asi máme všichni kliku, čímž vůbec nezpochybňuji, že Tvůj kamarád by si vymýšlel.
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Máš pravdu, že čím více elektroniky, tím větší pravděpodobnost poruchy (někdy se diví, že se to nese.re víc) a často odejde obvod, který má za úkol kontrolovat obvody Určitě se najde spousta spokojených uživatelů, stejně jako s předchozí generací Mercedes Vito, kterou spousta lidí proklínalo.
JR_2010 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Ta elektronika je dnes víceméně už ve všech autech, spíš jsem měl na mysli, že u těch dražších aut je zákazník víc akční, chce za ty peníze maximum a umí si víc dupnout, ale to se postupně přesouvá i do těch nižších tříd.Jinak když zmiňuješ Vito, tak jedno z prvních jsem kupoval někdy v roce 1996 nové u Helbiga a za celou dobu, co jsem s ním jezdil, žádný problém, takže zase jsem ta opozice.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Panedge: No můj staroušek ho má takže vím jak to tam vzadu je (já mám 190cm/98kg) a vlezu se tam v pohodě oproti staré verzi. (ale pravda na tak obrovské auto je to menší než by člověk zvenku čekal)prave o tom to je, ze vela velkych, tazkych SUV by sa kludne mohli nahradit so slusnym kombikom ( aj 4x4 ked si niekto potrebuje vybehnut na chatu etccc....)ale je fakt, ze priestoru tam nie je vela, ano prva velka Q7 nebola vnutri tak velka
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Ta elektronika je dnes víceméně už ve všech autech, spíš jsem měl na mysli, že u těch dražších aut je zákazník víc akční, chce za ty peníze maximum a umí si víc dupnout, ale to se postupně přesouvá i do těch nižších tříd.Jinak když zmiňuješ Vito, tak jedno z prvních jsem kupoval někdy v roce 1996 nové u Helbiga a za celou dobu, co jsem s ním jezdil, žádný problém, takže zase jsem ta opozice. Já má taky relativně štěstí na auta, holt někdo jinej si to musí odskákat, mí dva klamarádi měli Vito a nesmím ten název před nimi vyslovit
JR_2010 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Nedávno jsem si dal dohromady takové album mých aut z různých fotek, co jsem kde našel a spočítal jsem, že jich bylo dodnes 71 a když nad tím přemýšlím, tak žádné nemělo nikdy vážnější závadu a vždycky jsem dojel, já myslím že podstatnou roli hraje to, jak se k autu člověk chová a jak jej udržuje.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Nedávno jsem si dal dohromady takové album mých aut z různých fotek, co jsem kde našel a spočítal jsem, že jich bylo dodnes 71 a když nad tím přemýšlím, tak žádné nemělo nikdy vážnější závadu a vždycky jsem dojel, já myslím že podstatnou roli hraje to, jak se k autu člověk chová a jak jej udržuje.to je samozrejme velka pravda a jeden z rozhodujucich faktorovale musis aj ty uznat,ze proste niektore auta su viac poruchove a niekedy nasa osobna skusenost nestaci na posudenie
JR_2010 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Já Ti na tohle neumím jednoznačně odpovědět, jsem přesvědčený, že všechna auta prodávaná na dostupných trzích se kvalitativně strašně posunula a jsou spolehlivá, každá značka má nějaké specifické problémy dané buď konstrukcí a nebo kvalitou subdodávek, jak se potom jednotlivé značky řadí v těch různých žebříčcích spolehlivosti závisí jednak na metodice a také na zdrojích informací. Kvalita se dnes dost hlídá a to z různých důvodů, což může být někdy kontraproduktivní, protože to vyžaduje určitá systémová opatření, která se koncovému zákazníkovi mohou ve výsledku jevit jako neschopnost servisu. Nedávno jsem tady někde četl nějaký příběh majitele BMW, což byl podle mě přesně ten případ.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 ked spominame BMW - najdi si nieco o tychto novych hlinikovych diesel motorochobrovsky krok dozadu a necakane problemyuz som to raz tu niekde spomenul
Jeremy Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jasně, na google dejte vyhledávat BMW motory na d-fens.com, nebo jaké má stránky.. V podstatě jde o to, že hon z co nejlehčím motorem (lepší jízdní vlastnosti a levnější výroba) vede k až příliš tenkým stěnám motoru a to vede k přehřívání a kroucení. Když pominu jejich uhelnej dvoulitr, kde jsou rozvody na druhý straně a jejich výměna je noční můra. V tomhle teda zlatej mercedes.... Na druhou stranu - dneska jsem teda potkal tu novou merecedesí X6 na ulici a musím říct, že ta bavorská je fakt o dost hezčí, zvlášť ta poslední..
African Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Máš asi fakt hold kliku, buď rád My měli přesně Vito, rok co zmiňuješ, tři kamarádi okolo mě, naše nemocnice čtyři kousky a všechny auta do jednoho jeden velkej průšvih. Tobě to auto například nerezivělo před očima? Ta elektronika je dnes víceméně už ve všech autech, spíš jsem měl na mysli, že u těch dražších aut je zákazník víc akční, chce za ty peníze maximum a umí si víc dupnout, ale to se postupně přesouvá i do těch nižších tříd.Jinak když zmiňuješ Vito, tak jedno z prvních jsem kupoval někdy v roce 1996 nové u Helbiga a za celou dobu, co jsem s ním jezdil, žádný problém, takže zase jsem ta opozice.
sibirnaya Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jinak vybiram auto do ktereho budu moct nalozit velkyho psa, nabalit nejaky veci a jet treba na vikend do prirody, do kempu, podivat se do hor a tak. Nehledam SUV mama car, z kteryho je peknej vyhled a bude se s tim jezdit max na kafe. ja teda nevim, netvrdim, ze X5 je nejakej extra offroad, ale do kempu, do prirody, do hor s ni suverenne muzes, po polu, po louce, po lesni ceste jezdit muzes. akorat tam nesmis mit 21'' papuce..
edgar_23 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jo ja to beru, ze X5 by urcite stacila co se tyce terenich vlastnosti pro me. Jen jsem chtel jit trochu jinou cestou. Prece jenom tech X5 je mraky, ale zase se to bude dobre servisovat. Musim jeste popremejslet...
panedge Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Uprimne ja osobne bych se bal ojetyho Range jako cert krize.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jo ja to beru, ze X5 by urcite stacila co se tyce terenich vlastnosti pro me. Jen jsem chtel jit trochu jinou cestou. Prece jenom tech X5 je mraky, ale zase se to bude dobre servisovat. Musim jeste popremejslet...mudro premyslaj!
tommas4 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 A přitom jsou ty Rovery hezký auta relativně za málo peněz . . . http://www.autocechak.cz/561-land-rover-30-tdi-navi-4x4-automat
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 A přitom jsou ty Rovery hezký auta relativně za málo peněz . . . http://www.autocechak.cz/561-land-rover-30-tdi-navi-4x4-automattieto novsie su naozaj aj dobre!podarilo sa im zhodit okolo 500 kg a to uz je citit pri jazde - uplne iny svet.spolahlivost neviem, este je skoro ale na bezny zivot by som kludne riesil X5 alebo ML350 - sice ani to nie su nemecke auta, ale na realny zivot a terenne potreby to staci, inak Land Cruiser a spominany o cislo hore je GL
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Jeepy jsou taky fajn a když si to člověk umí opravit, alespoň z části, tak je to asi super...koníček.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se