Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lešení by se dalo přežít, mě spíš vadí volič automatu. Páka na kvrdlání, kterou nikdo kvrdlat nebude, páč tam jsou pádla. Hoši z WV by měli kouknout, jak to dělá Jago.

Odesláno

Murphy: neřeš to...to je slepá závist :lol2:  doma maji pi **  ve znaku a budou dělat chytry :clap:   je fakt že limuzina je o něco hezčí :)

Odesláno

Jsem sice na vrtule, ale nový Pašík se povedl. Cenove sice trochu mimo mísu a za ty peníze bych volil 3 nebo 5, ale na koncern je to slušný výsledek, asi kluci z VW přešli na lepsi matros :)

Odesláno (upraveno)

Murphy: neřeš to...to je slepá závist :lol2: doma maji pi ** ve znaku a budou dělat chytry :clap: je fakt že limuzina je o něco hezčí :)

Souhlas, ze limuzina je hezci. Varianta mam jeste z ryze praktickych duvodu. Stale jsme 4-clenna rodina a docela cestujeme. Letos skoro 6tkm po Anglii a Skotsku. Soukrome mame mensi...

Jo, a ty 15" nekritizujte. Jezdi v tom zena po meste a nic jineho nechce :-)

post-8128-0-37618100-1458896094_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Rozeber to prosím vic.Dost mě to zajimá.Cenově úlet? To mě chceš říct že koupíš novou trojku s motorem nebo pětku za osm kilo? Napiš mi kontakt a ještě dnes zrušíme objednávku na Passata a objednáme Báwo v podobné výbavě.Děkuju :blink:

Odesláno

Osobně jsem mel cest s Pasikem v R-line, byl témeř se vším a skoro za 1,5mio s DPH v ceníku, což dle mého na koncern úlet je. Cenově naprosto srovnatelné s 3, u 5 byses musel trochu krotit, ale taky se dá kolem 1,3mio s dani udělat pěkná 530xd a to uz bude trochu jiné auto :)

Odesláno

Ja jako chapu, ze 100 lidi, 100 chuti. Presto by me zajimalo (opravdu no flame), co je na te masce hnusne? Treba se mi to take prestane libit.

Nejhezci Passat vsech dob,ta maska je tak akorat agresivni.Jako podle me je to skvelej design.

Odesláno

Osobně jsem mel cest s Pasikem v R-line, byl témeř se vším a skoro za 1,5mio s DPH v ceníku, což dle mého na koncern úlet je. Cenově naprosto srovnatelné s 3, u 5 byses musel trochu krotit, ale taky se dá kolem 1,3mio s dani udělat pěkná 530xd a to uz bude trochu jiné auto :)

Tak passat za 1,5mio je opravdu full , za 1 mio bude mít vše co potřebuješ ,ale u 530xd jsi za 1,3 na základní výbavě  ;) full výbava u passatu a u 5er je rozdíl cca 1 mio....

Odesláno

Nejhezci Passat vsech dob,ta maska je tak akorat agresivni.Jako podle me je to skvelej design.

mě prostě přijde zmackla, roztáhla...jako když na ni někdo slapnul. a ty ta vodorovná mřížka přez celej předek...ale jak říkám. .100lidi....
Odesláno

M3: ono když se k těm 1,3 zhoupnes z ca. 1,9 cenikovky, což je dnes real, tak to úplný holobrk nebude :)

To je logika... A kdyz se zhoupnes u Passatu, tak ses logicky taky jinde...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...