ewolucionar Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Soused si pořídil novou hračku jsem koukal, to asi pofrčí co? Jako správný český soused bych mu měl propíchnout gumu do rána tady nedávno někdo psal, cha cha :-) hruza ako okopcili evo x
uff Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 To Snehulak: Na sauto je ted Z350 v kabru za 160k. Sice US verze bez samosvoru, ale s tema 300 konema uz to pojede svizne. Navic super zvuksestivalu a pokud nemas vylozene zalibu v utahovackach, tak je to dobry GT svezeni. Mit parkovacku na treti auto, tak do nej jdu sam. Apropo nakej tip jak vocurat modrou zonu? Lze napsat auto na syna a pak za nej zazadat o parkovacku?
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Mala mrcha nez konecne pujde dal
Rodkopf Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Mala mrcha nez konecne pujde dal Mrkni na toto video - je to Frajer, testuje nádherné auta. Jsem moc rád, že řekl, že mé nejoblíbenější auto - Clio Williams je nejlepší HotHatch všech dob.O jejich srovnání tam říká:"Myslel jsem si, že Williams a GTi jsou podobná auta, ale nejsou, tohle auto se tě snaží zabít, klidně mu můžete říkat rakev." To nemění nic na tom, že to je nádherné a perfektní auto. Upraveno 1. května 2016 uživatelem Rodkopf
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Proto ho prodavam zabil bych se v tom je to sranda ale na me proste male shanel sem ho 3 roky
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Tak voni tyhle pažouti bejvaly kdysi docela "držáci",ne?
Návštěvník Jagman Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 (upraveno) Jo funguje to krasne hlavne pozinkovana karoserie dela svoje proste to nerezne narozdil od Nemcu a jede jako pichla svine jen jich hodne dojelo na nehody(neuber neuber proste hlavne neuber do te zatacky) a ruznej tuning Dnes sehnat dobrej kus temer nejde a venku stojej hodne pres 200 Upraveno 1. května 2016 uživatelem Jagman
tmoris Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Odesláno 1. května 2016 Proto ho prodavam zabil bych se v tom je to sranda ale na me proste male shanel sem ho 3 rokyKolik meris?
Návštěvník Jagman Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 vejdu se tam to neni ten problem jen je to male auto ja mel vzdy velke sedany a toto mi nesedi
Katz Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Hehe, brzo bude vic turb nez valcu http://www.autoforum.cz/technika/bmw-predstavilo-diesel-se-ctyrmi-turby-novy-50d-ma-400-koni-a-760-nm/
Katz Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 (upraveno) Double Upraveno 2. května 2016 uživatelem Katz
Vladar91 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Hádanka, kdo uhádne co jsem dneska řídil?
Josef01 Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 a quadturbem v dieselu.. http://www.auto.cz/bmw-ma-novy-turbodiesel-se-ctyrmi-turbodmychadly-dostane-ho-rada-7-94912 Za chvíli bude na každý válec turbo, bohužel fyzikální zákony to auto a ten výkon neobejde
varjag Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Cesta do pekla je lemovaná 1,6kama předělanejma na plyn a tříválcema.+1
Berys Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Hádanka, kdo uhádne co jsem dneska řídil? že by třeba ........UAZ
Rodkopf Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 Hádanka, kdo uhádne co jsem dneska řídil? Nivu?
bobi Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Odesláno 3. května 2016 JJ, to bude asi Lada (4x4) , ruská mašina("legenda")- yes
NIGHTinGALE Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Odesláno 4. května 2016 Tohle mě dostalo. V pondělí před Kauflandem.Expediční PUCH a z něho vystoupila řidička, atraktivní dáma kolem 45 let, elegantní kostýmek, luxusní lodičky na 10cm jehlách. Jaký měla hodinky, to nevím, protože jsem nesmělý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se