Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oprsany pod mrakom ma úplne iný odtieň farby ako suchy za slnka. To je asi metalízou...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 3
Posted

Na porovnanie za slnka 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted
před 34 minutami, xvoloda napsal:

@DavidLCto nic není, ale jestli ti to vadil hodně, tak bych ten Prius+ klidně za pade odkoupil :)

😀 poléčím a bude sloužit dál 😉 pade 😂

• 2 weeks later...
Posted

Simvas, co s timdle? Kapota, v nejsirsim miste cca 0,5cm. Nejde mi o kosmetiku, spis aby se to nejak nerozlejzalo, neloupalo ci nerezlo. Ptal sem se v sousednim servise, tam vi hovno, akorat ze na to prej existuje nejaka “tuzka”:)

Posted (edited)

@Micey vzal bych to tužkou... :) hele, číču poznám co je to za auto, některé automobilky mají ty tužky sofistikované a ve 2 tubičkách - základ a lak, takže základem polepit a lakem přetáhnout, nebude to jak z lakovny, ale zafixované a účel to splní, prostě kapota, provoz a kamínky...

@kloubik že to v Evropě nebude s motorem, tak zase nic... :) 

Edited by LovecK
  • Upvote 1
Posted
před 18 minutami, kloubik napsal:

Subaristi, co říkáte na nový Outback?

Subarista nejsem, byť jsem velký fanoušek týhle značky, ale tohle je jako ford vyrobený někde v kantonu.

Možná si na to časem oči zvyknou, ale zvenku za mě celkem peklo.

• Upvote 1
Posted
před 2 hodinami, Micey napsal:

Simvas, co s timdle? Kapota, v nejsirsim miste cca 0,5cm. Nejde mi o kosmetiku, spis aby se to nejak nerozlejzalo, neloupalo ci nerezlo. Ptal sem se v sousednim servise, tam vi hovno, akorat ze na to prej existuje nejaka “tuzka”:)

Zkus Davida Kučeru na Praze-Smíchov. Míchá barvy podle kódu výrobce a dělá právě takový tužky/fixy. Bral jsem ještě na předchozího Outbacka, kde jsem měl bílou perleť a nedávno černou taky na Subaru. 

Btw. nový Outback se mi teda absolutně nelíbí.

Posted
2 hours ago, kloubik said:

co říkáte na nový Outback

Moc nechápu, co tím chce Subaru říct. Další SUV, když Outback byl vždy zvednutý kombík. To už ten nový Trailseeker EV vypadá více jako Outback než tohle. Na toho se docela těším, doufám že to nebude opět nejhorší EV na trhu jako Soltera...

Posted

Bez Imprezi a BRZ by Subaru vyrábělo pro Evropu už jen SUV stejně jako Mitsubishi dnes. Bohužel je dnes taková doba. Škoda, že modely Subaru Levorg nebo Legacy se dnes do Evropy nedováží. Japonský trh je jiná :) .

Posted
před 4 hodinami, kloubik napsal:

Subaristi, co říkáte na nový Outback?

To jsem si doteď říkal ze design Outbacku zraje jako víno, tohle je ale teda fakt hnusná krabice.

Posted
před 3 hodinami, Micey napsal:

@LovecK Novej Passat. Jo, kouknu na to, dik.

Jestli je to jeden z té dávky výhodného operáku co tu proběhla, tak počkat až toho bude víc a lakovna, v této velikosti za to budou už nejen pindy u vracení… 🧐 tužka tak na rychlý fix.

Posted

Kloubik, cekal sem az s tim vylezou. A ze by byl s hybridem od Toy. Ale nic ... za mne to je hnusny, jak nekdo vejs napsal uz to neni kombik, ale nevzhledna suv krabice. Nechapu proc. Maj forestera, ve statech ascenta. Asi budeme muset misto Levorga koupit 24/25 OB, nebo se na ne vykaslu ( nechci ! ) a vratime se k Volvu ( nechci, bojim se motoru) :)  . A nebo Levorga dojezdime uplne. Ma necele kilo a slape skvele.

Posted
před 7 hodinami, Rybkin napsal:

To jsem si doteď říkal ze design Outbacku zraje jako víno, tohle je ale teda fakt hnusná krabice.

Takže krabicové víno 😀