Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta alfa s 510k muze byt dost zajimava.....

Jela předemnou v Praze na Letný a je to krásný auto :-). Zezadu na 100% hezčí než třeba Ghilbi, ke kterýmu mi pasuje srovnání. Doufám, že mě v ní někdo sveze, zajímá mě to :-).

Odesláno

no moc peknej design a hlavne se toho vubec nebali 510k a šaltpáka :-) tak stejne se nebojí cenovky, ale je to holt top model a pokud bude ječet aspoň z poloviny jak ferko tak to bude bomba.

Odesláno

no moc peknej design a hlavne se toho vubec nebali 510k a šaltpáka :-) tak stejne se nebojí cenovky, ale je to holt top model a pokud bude ječet aspoň z poloviny jak ferko tak to bude bomba.

Jako Ferko rozhodně nevrčí ani z půlky, do top modelu nejde dát samosvor a ve skutečnosti je to hezčí, než na fotkách. Je pěkný, že někdo něco takovýho vytvořil a vyrobil v dnešní době nudných a bezpohlavních aut, má to třeba neskutečný sedačky a super posaz, ale v detailech to na němce nemá. M3 je M3...

Odesláno

No , tak nejak jsem ba to prisel uz davno , m3 jen tak neco neorekona. Mysleno v tom za malo penez hodne muziky....I kdyz dnes uz ani bmw nema problem si rict o 4,1 mega :-) M4 GTS

Odesláno

Pro mě je to už moc kolotoč, když jsem jí potkal na silnici, tak jsem si napřed myslel, že to je nějakej tuning...zvuk asi lepší, než normál M3, ale kam se to hrabe na E46 a hlavně E92...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...