Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Auta s duší :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No prosim, ze to raz pride som vedel, ale ze tak zrazu...

https://www.novinky.cz/auto/414222-renault-da-sbohem-naftovym-motorum.html

ze diesel patri na pole, to tu tvrdim uz roky. Bolo to cele nelogicke a stupidne ojebavanie ludi. Jedine co ma prekvapilo, ze to je renault, kto to z vyrobcov, co hrali naftovy poker, prvy povedal nahlas.

Kazdopadne, kto mate naboje, kupte si atmosfericky osemvalec, kym je to este legalne. Benzinovy, pochopitelne :)

Odesláno

Nedávno tu někdo psal, že přece auta nemají duši?

Odesláno

Kazdopadne, kto mate naboje, kupte si atmosfericky osemvalec, kym je to este legalne. Benzinovy, pochopitelne :)

Mám splněno od minulého měsíce :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

ze diesel patri na pole, to tu tvrdim uz roky. Bolo to cele nelogicke a stupidne ojebavanie ludi. Jedine co ma prekvapilo, ze to je renault, kto to z vyrobcov, co hrali naftovy poker, prvy povedal nahlas.

Splneno ale trosku se bojim, abych se jeste za svyho zivota nedockal objednavani benzinu pres nejakej obskurni retro eshop.

Odesláno (upraveno)

Vidite to moc cierne,... az odoznie ekoopica tak sa k spalovacim motorom zase pokorne vratime lebo fyzika proste nepusti. Netrdim ze to bude navzdy ropny benzin ale nejaky drevoplyn alebo nieco podobne si predstavit dokazem.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Splneno ale trosku se bojim, abych se jeste za svyho zivota nedockal objednavani benzinu pres nejakej obskurni retro eshop.

Pamatuju si,ze si tady loni rikal,ze ho budes asi objednavat.Takze to takhle hezky klaplo.Tvl to je nadherna kara a ta barva je luxus.Jaky z toho mas dojmy?Zvuk motoru,jizda,interier?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pamatuju si,ze si tady loni rikal,ze ho budes asi objednavat.Takze to takhle hezky klaplo.Tvl to je nadherna kara a ta barva je luxus.Jaky z toho mas dojmy?Zvuk motoru,jizda,interier?

Jj, dík. :) Objednával jsem ho v prosinci. Strašili, že rok ale v červenci najednou telefon a byl tady. :)  Zkoušel jsem teď pracně sesmolit nějaký postřehy z jízdy ale smazal sem to - mám najeto jen 3500km a nikdy jsem takhle rychlý auto neměl, takže si to ještě potřebuju trochu zažít. Zatím můžu říct, že barva dobrá, interiér pro mě OK, podvozek super i na okresky a motor dobrej - předjel sem tuhle Superba.

Odesláno

Zmiziku hlavne bacha na mokrou silnici :)

Abys ses nemusel objednavat do Auta In do Pardubic ale nebyl bys prvni ani posledni :( Par roztrelenych kousku jsem videl na vlastni oci a neni to pekna podivana.S majitelem auta IN jsem komunikoval po pracovni strance a rikal ze by radeji sahnul po Focusu RS.

Jako vikendovka nema chybu. Gratuluju! Miluju ten zvuk pri startovani :)

Odesláno (upraveno)

Je to nebezpecne vozitko, som raz videl ako borec v Prahe rozstrelil nieco podobne na semaforoch, na velku radost vsetkych okolostojacich vcetne preplnenej saliny :D

edit: Xenomorfus t34?

Upraveno uživatelem cali

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...