Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 48 minutami, radek123 napsal:

to mas asi jedno :)

Spíš pro zajímavost,  kupovat to nebudu 🙂

ale jestli mi letos půjčí tu Tatru, budu zase zářit jako sluníčko 🙂 ještě mám slíbenou starou cortinu, LOTUS cortinu, takže by to mohl být dobrý rok 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 24. 1. 2025 v 16:30, radek123 napsal:

no takovejch pribehu sem jako testacni komisar uz slysel dost :)
zavodni auta mely ochrany ram coz je oficialne diskvalifikuje z moznosti "V" znacek, provozovani "R" znacek uz je zas o dost slozitejsi, tady ram videt neni a jako taxik to po Rusku asi tak nizko taky nejezdilo takze hledat kam to zaradit by dalo chvili :) 

Máš nějakou zkušenost jak je to teď nově s tou veteránskou návštěvou stk? Čeká mě to za 3 měsíce,  prodloužení testace, což není problém,  protože auto je origo včetně výbavy, laku a kol, ale nevím co mám čekat na stk. Samozřejmě že olej z toho trochu sem tam kápne, je to Brit a kdyz že starého britského auta nekape olej, znamená to jen jedno. Že tam žádný není.  A tumiče asi taky nejsou 100%, atd, prostě.... si říkám co mě tam asi čeká...🤷🏻‍♂️

Screenshot_20230619-204320_Gallery_1.jpg

Upraveno uživatelem varjag
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

potrebujes nejdriv tu novou testaci/prodlouzeni, ta se nahraje do ISTP (to zaridi povereny komisar) potom muzes vyrazit na STK a tam budes chtit prohlidku historickeho vozidla, pokud mas rizeny palivovy system tak bys mel i na Emise

u tehle mladsich aut to probiha v klasickem rezimu jako bys tam byl s autem s cernejma cislama takze to trochu zalezi STK od STK, co asi neukecas sou brzdy, svetla a vule na podvozku

Jag peknej, to je V12 nebo R6? pravak /levak?
taky sem ho mival ... prvni V12HE :)

kdybys kolem toho potreboval s necim pomoct tak napis

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, varjag napsal:

Máš nějakou zkušenost jak je to teď nově s tou veteránskou návštěvou stk? Čeká mě to za 3 měsíce,  prodloužení testace, což není problém,  protože auto je origo včetně výbavy, laku a kol, ale nevím co mám čekat na stk. Samozřejmě že olej z toho trochu sem tam kápne, je to Brit a kdyz že starého britského auta nekape olej, znamená to jen jedno. Že tam žádný není.  A tumiče asi taky nejsou 100%, atd, prostě.... si říkám co mě tam asi čeká...🤷🏻‍♂️

Screenshot_20230619-204320_Gallery_1.jpg

Parádní barva... leapera přidal předchozí majitel? Mám ho jako pozůstatek po předchozím také, navíc nechal kulatý znáček na svém místě, tak to vypadá divně... trochu mě to štve ale nechce se mi vařit a lakovat 😞 Jinak z Jagu nikdy nic neteče, jako každá kočka si značkuje území! 

Odkaz ke komentáři

Díky, tak to se budu na STK těšit 😅. Je to V12 HE, 84, evropská verze, takže volant správně 😁. Chtel jsem původně british racing green a béžový vnitřek,  ale bílá se zlatým pruhem a modrá kůže uvnitř mě dostalo, takovou osmdesatkovou kombinaci už dneska nikdo na auto nedá 😂

Jaguara na kapotu jsem tam dal já,  origo badge mám taky a jde to prohodit, ale chtěl jsem ho tam🤷🏻‍♂️

Odkaz ke komentáři

V 6. 1. 2025 v 11:44, petr10 napsal:

Otázka na všechny majitele, když to tu čtu. Jak teda hodnotíte ten motor v Outbacku? Je to ok, nebo na hraně? Hlavně když to naložíte lidma a kufr věcma.

Chápu, že kvality toho auta jsou jinde a láká mě (jako hlavní rodinné). Ale zatím jsem v něm nejel a ty ohlasy na jízdní dynamiku jsou různé. Staticky jsem si to auto prolezl u prodejce a leží mi v hlavě dost…

Díky moc

kupi som nove, mal som rok, 30km+, a predal som... dlho som ho chcel, dlho som riesil ten motor nakoniec som sa odhodlal kupil a ... nedal som to. Ten vykon tam chyba a to som hoooodne kludny sofer. To zohrievanie prevodovky po starte mi tiez trhalo usi a srdce 🙂 a kopec inych veci ktore ma neustale srali ...

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 24. 1. 2025 v 16:30, radek123 napsal:

no takovejch pribehu sem jako testacni komisar uz slysel dost :)
zavodni auta mely ochrany ram coz je oficialne diskvalifikuje z moznosti "V" znacek, provozovani "R" znacek uz je zas o dost slozitejsi, tady ram videt neni a jako taxik to po Rusku asi tak nizko taky nejezdilo takze hledat kam to zaradit by dalo chvili :) 

No mě by zajímalo jak třeba Véčka dostala tahle prasečina

https://www.classicdigest.com/cars/rolls-royce/silver-spirit/106056

Odkaz ke komentáři

tak ono ty klasifikace sou pomerne siroky takze se vejde dost kdyz clovek trochu klickuje ...

treba u nas se pouzivaly podvozky kdf/brouk pro jine karoserie, nebo menily motory protoze nic nebylo nebo delaly jine prestavba tak to nejak doklada co se tu driv delo

u toho Rollsu je otazka co proc jak a kdy :) ale slyset z toho klapat naftu musi bejt fakt hruza 🤮

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...