twinsfather Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 OT: Díky, to se bude hodit. Ukládám si . Jasně chlape, ozvi se, hrabu rád, nahrabáno už mám... Takže cena pro chronomagora bude přívětivá, šetření na tourbillon jsem vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) ...milovat na dlouhých cestách Defender... Se jim nedivím a soucítím s nima. Proč je nepošleš letadlem? EDIT: Nový nick? Byl jsi na Žižkově v té hospodě? Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Jsem italofil, takže Sardinie, Kalabrie a tak... upozorňuji, že s dvěma dcerkama, věk 13/18. Milujou tatínka a jejich největší radostí je udělat mu radost a milovat na dlouhých cestách Defender... Jau, to bych chtěl ty naklepaný zadečky vidět (zvláště u té starší). Já byl v Kalábrii letos v létě autem taky, na jeden zátah (asi 15x malý kafíčko) přes Mnichov tam a zpátky taky, ale po východním pobřeží přes Benátky. Žena nechce lítat letadlem a tak to musím vždy odkroutit já autem. Zpátky mě to stálo v Alpách málem život...chjo. To salámio ten to má zas opačně, 180 letů po světě a do letadla už ho tahaj naviákem....a já bych tak letěl!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Jsem italofil, takže Sardinie, Kalabrie a tak... upozorňuji, že s dvěma dcerkama, věk 13/18. Milujou tatínka a jejich největší radostí je udělat mu radost a milovat na dlouhých cestách Defender... Defender je potřeba opravdu milovat, protože tyhle starý generace nebyly úplně stavěný na normální ježdění. Ale jinak skvělý auto! Itálie dobrý, byli jsme na Sardinii (trochu zklamání), Sicílii (nadšení) a v Itálie taky něco strávili. Moc fajn země , mám rád tamní provoz. Chaotickej, ale přátelskej a plynulej . Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) Defender je potřeba opravdu milovat, protože tyhle starý generace nebyly úplně stavěný na normální ježdění. Ale jinak skvělý auto! Itálie dobrý, byli jsme na Sardinii (trochu zklamání), Sicílii (nadšení) a v Itálie taky něco strávili. Moc fajn země , mám rád tamní provoz. Chaotickej, ale přátelskej a plynulej . Souhlasím s tebou naprosto v tom, že opravdu musíš Defender milovat; to auto ti neuhne ani o milimetr, přispůsobit se musíš ty... už míň budu souhlasit se Sardinií - pro nás naprosto rajské prostředí, uznávám ale, že každý má jinou představu o ráji edit: zážitek z provozu v Neapoli je naprosto massimo Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Ále my jsme to stihli, tys to nestihnul :-))) No, už jsem se nechal Tadou vyprovokovat, dobrá, i moje troška do mlýna: když si dobře vybereš, stačí ti jedno na celý život... Ten hangár na střeše je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Ten hangár na střeše je dobrej To je nouzová verze, když fakt prší, jinak spíme nahoře jen pod celtou, většinou to stačí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 EDIT: Nový nick? Byl jsi na Žižkově v té hospodě? Kamile, jsem mimo, vo co de? Na Žižkově jsem nebyl už dost dlouho, nejblíž na promoci dcery na ekonomce :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Kamile, jsem mimo, vo co de? Na Žižkově jsem nebyl už dost dlouho, nejblíž na promoci dcery na ekonomce :-)) tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubic Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Prostě se s BMW neumím sžít, nesedí mi, nedochází tam k tomu "jedno tělo jedna duše" jediné co produkuje BMW a jsem s tím, naopak dokonce perfektně sžitej, je Mini Cooper S Mercedes a jeho éčko, to je pravda... a potom jeho G-čko Když povídáš že u BMW nedochízí k tomu spojení "jedno tělo jedna duše" tak to jsi asi ještě neměl tu čest s BMW M3 E30 nebo E46,jinak si toto tvoje uzavření věci nedokážu vysvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 (upraveno) tady Aha, tak o ne. přemejšlel jsem o tom již delší dobu, Kuře v hodinkách je pro mě nejlepší česká deska všech dob a to spojení s hodinkama mi přišlo logické až mystérické. Upraveno 28. prosince 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Když povídáš že u BMW nedochízí k tomu spojení "jedno tělo jedna duše" tak to jsi asi ještě neměl tu čest s BMW M3 E30 nebo E46,jinak si toto tvoje uzavření věci nedokážu vysvětlit. Jezdil jsem snad ve všech Mkách Nejvíc teda v Z3 M Coupé... To alespoň vypadalo jako z jiné planety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Jezdil jsem snad ve všech Mkách Nejvíc teda v Z3 M Coupé... To alespoň vypadalo jako z jiné planety Myslíš to z roku 2001, auto tak škaredé až hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Tak spousta lidí potřebuje 2 sedadlové auto s kufrem pro psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 Já vyměnil AUDI A6 za Nissan Qashqai, kvůli trestným bodům za rychlou jízdu a kvůli manželce A jak jsi s Qashqaiem spokojeny? Spolu s Toyotou Urban Cruiser postoupil do finale naseho vyberoveho rizeni na nove auto pro manzelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2009 A jak jsi s Qashqaiem spokojeny? Spolu s Toyotou Urban Cruiser postoupil do finale naseho vyberoveho rizeni na nove auto pro manzelku. testoval jsem obojí... vezmi Nissan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Protože mi bude za chvilku padesát a navíc jsem důchodu, držím se hesla, že nejlepším šperkem muže středních nebo důchodových let je třícípá hvězda . Hmm, pořekadlo známých (taky mi bude za chvíli pade) je, že kdo ho uznává má i místo mozku trojcípou hvězdu. Už je to jen image a za hodně peněz málo muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hmm, pořekadlo známých (taky mi bude za chvíli pade) je, že kdo ho uznává má i místo mozku trojcípou hvězdu. Už je to jen image a za hodně peněz málo muziky Tak vždycky si můžeš na stáří vybrat nějaký vintage model Který ti dá za přijatelné peníze přijatelnou porci muziky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 A jak jsi s Qashqaiem spokojeny? Spolu s Toyotou Urban Cruiser postoupil do finale naseho vyberoveho rizeni na nove auto pro manzelku. Za mě taky určitě Nissan. A navíc... (č. 1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 A jak jsi s Qashqaiem spokojeny? Spolu s Toyotou Urban Cruiser postoupil do finale naseho vyberoveho rizeni na nove auto pro manzelku. Já bych začal uvažovat o Yetim, myslím že je to jediný plonohodnotný konkurent Kaškaje, špičkové zpracování, prostor, ergonomie, motor TSI, myslím že i přes mou počáteční skepsi se toto auto hodně povedlo, vždyť dokonce i v británii se na něho čeká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se