Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
...milovat na dlouhých cestách Defender...

Se jim nedivím a soucítím s nima. Proč je nepošleš letadlem?

EDIT: Nový nick? Byl jsi na Žižkově v té hospodě?

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem italofil, takže Sardinie, Kalabrie a tak... upozorňuji, že s dvěma dcerkama, věk 13/18. Milujou tatínka a jejich největší radostí je udělat mu radost a milovat na dlouhých cestách Defender...

Jau, to bych chtěl ty naklepaný zadečky vidět (zvláště u té starší). :) Já byl v Kalábrii letos v létě autem taky, na jeden zátah (asi 15x malý kafíčko) přes Mnichov tam a zpátky taky, ale po východním pobřeží přes Benátky. Žena nechce lítat letadlem a tak to musím vždy odkroutit já autem. Zpátky mě to stálo v Alpách málem život...chjo. To salámio ten to má zas opačně, 180 letů po světě a do letadla už ho tahaj naviákem....a já bych tak letěl!!!

Odkaz ke komentáři

Jsem italofil, takže Sardinie, Kalabrie a tak... upozorňuji, že s dvěma dcerkama, věk 13/18. Milujou tatínka a jejich největší radostí je udělat mu radost a milovat na dlouhých cestách Defender...

Defender je potřeba opravdu milovat, protože tyhle starý generace nebyly úplně stavěný na normální ježdění. Ale jinak skvělý auto!

Itálie dobrý, byli jsme na Sardinii (trochu zklamání), Sicílii (nadšení) a v Itálie taky něco strávili. Moc fajn země :thumbsup_anim:, mám rád tamní provoz. Chaotickej, ale přátelskej a plynulej :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Defender je potřeba opravdu milovat, protože tyhle starý generace nebyly úplně stavěný na normální ježdění. Ale jinak skvělý auto!

Itálie dobrý, byli jsme na Sardinii (trochu zklamání), Sicílii (nadšení) a v Itálie taky něco strávili. Moc fajn země :thumbsup_anim: , mám rád tamní provoz. Chaotickej, ale přátelskej a plynulej :) .

Souhlasím s tebou naprosto v tom, že opravdu musíš Defender milovat; to auto ti neuhne ani o milimetr, přispůsobit se musíš ty... už míň budu souhlasit se Sardinií - pro nás naprosto rajské prostředí, uznávám ale, že každý má jinou představu o ráji ;)

edit: zážitek z provozu v Neapoli je naprosto massimo

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Ále my jsme to stihli, tys to nestihnul :-)))

No, už jsem se nechal Tadou vyprovokovat, dobrá, i moje troška do mlýna: když si dobře vybereš, stačí ti jedno na celý život...

Ten hangár na střeše je dobrej :)

Odkaz ke komentáři

Prostě se s BMW neumím sžít, nesedí mi, nedochází tam k tomu "jedno tělo jedna duše" :D jediné co produkuje BMW a jsem s tím, naopak dokonce perfektně sžitej, je Mini Cooper S :thumbsup_anim:

Mercedes a jeho éčko, to je pravda... a potom jeho G-čko :gun_bandana:

Když povídáš že u BMW nedochízí k tomu spojení "jedno tělo jedna duše" tak to jsi asi ještě neměl tu čest s BMW M3 E30 nebo E46,jinak si toto tvoje uzavření věci nedokážu vysvětlit.
Odkaz ke komentáři

Když povídáš že u BMW nedochízí k tomu spojení "jedno tělo jedna duše" tak to jsi asi ještě neměl tu čest s BMW M3 E30 nebo E46,jinak si toto tvoje uzavření věci nedokážu vysvětlit.

Jezdil jsem snad ve všech Mkách :( Nejvíc teda v Z3 M Coupé... To alespoň vypadalo jako z jiné planety :)

Odkaz ke komentáři

Protože mi bude za chvilku padesát a navíc jsem důchodu, držím se hesla, že nejlepším šperkem muže středních nebo důchodových let je třícípá hvězda 29938245.gif29938245.gif29938245.gif .

Hmm, pořekadlo známých (taky mi bude za chvíli pade) je, že kdo ho uznává má i místo mozku trojcípou hvězdu. Už je to jen image a za hodně peněz málo muziky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Hmm, pořekadlo známých (taky mi bude za chvíli pade) je, že kdo ho uznává má i místo mozku trojcípou hvězdu. Už je to jen image a za hodně peněz málo muziky

Tak vždycky si můžeš na stáří vybrat nějaký vintage model :) Který ti dá za přijatelné peníze přijatelnou porci muziky :)

Odkaz ke komentáři

A jak jsi s Qashqaiem spokojeny? Spolu s Toyotou Urban Cruiser postoupil do finale naseho vyberoveho rizeni na nove auto pro manzelku.

Já bych začal uvažovat o Yetim, myslím že je to jediný plonohodnotný konkurent Kaškaje, špičkové zpracování, prostor, ergonomie, motor TSI, myslím že i přes mou počáteční skepsi se toto auto hodně povedlo, vždyť dokonce i v británii se na něho čeká...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...