Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zajímavé. Až budu mít čas, tak si tu X1 asi vyzkouším, docela mě zajímá.

Pro mě bylo letos největším zklamáním BMW 5GT, řídil jsem 35i a byla to totální tragédie ve všech směrech... Jen ta nová pěkná navigace je fajn.

Jo, trojka sedí dobře, jenom ten M-paket podvozek je k ničemu, akorát odskakuje a ovladatelnost je ve výsledku horší než na standartním podvozku :thumbsdown_anim:

Co jsem se tak bavil s novináři, tak X1 většinou chválí. Což není nic překvapivého, protože oni chválí od BMW všechno..ale to je na delší povídání. Realitou je, že přítelkyni bych X1 bez problémů koupil, ale pro sebe bych volil trojku, i když už taky hledám čím dál víc komfort, než závodní náčiní. X1 je podle mě jednoznačně zaměřená na holky, jak měkkým podvozkem, tak přeposilovaným řízením bez citu. Navíc dost neochotně zatáčí. Však zkus, uvidíš, třeba Ti to tak nepřijde, ale já byl zklamán. Zajímavé je, že skoro ve všech testech, které už vyšly, nebo budou vycházet, se dozvíš spíš opak.

5GT je naprosto otřesné auto a nemá cenu se tím vůbec zabývat. Asi nejhorší BMW poslední doby, co jsem řídil.

M paket je u nás k zlosti.. stejně jako S line u Audi..tam je to snad ještě horší (ale to asi i proto, že obecně podvozky od audi za moc nestojí) Zvlášť pokud máš ještě run flaty, tak to musí být slušnej naklepávač ledvin..

Odesláno
Fungujou, ale ne na ty sračky, o kterých tady píšem :thumbsdown_anim: .

Nehledě na to, že ti vlastně akorát přicpou výfuk, takže se tomu autu nechce jet. Velký saze, který člověk stejně normálně vykašle, to zadrží..ale ty malinký, co mají v průměru pár mikronů stejně projdou a ty se právě zasekávají v plicích. Nehledě na to, že účinnost filtru se provezem rychle snižuje, zvlášť jakmile začne auto trochu žrát olej..a je to sakra drahá věc, takže na to stejně většina lidí kašle..

Odesláno
Zajímavé. Až budu mít čas, tak si tu X1 asi vyzkouším, docela mě zajímá.

Pro mě bylo letos největším zklamáním BMW 5GT, řídil jsem 35i a byla to totální tragédie ve všech směrech... Jen ta nová pěkná navigace je fajn.

Jo, trojka sedí dobře, jenom ten M-paket podvozek je k ničemu, akorát odskakuje a ovladatelnost je ve výsledku horší než na standartním podvozku :thumbsdown_anim:

Ohledně podvozku bych souhlasil pouze částečně - podvozek je skvělý, naklání se mín než standartní, ale naše cesty nejsou nic moc.

Odesláno
Nehledě na to, že účinnost filtru se provezem rychle snižuje, zvlášť jakmile začne auto trochu žrát olej..a je to sakra drahá věc, takže na to stejně většina lidí kašle..

Nesnizuje, prave naopak. Ale no flame...

Návštěvník Tada
Odesláno
Ohledně podvozku bych souhlasil pouze částečně - podvozek je skvělý, naklání se mín než standartní, ale naše cesty nejsou nic moc.

Se silnicema nic neuděláš, jednodušší je přizpůsobit vozidlo :D

Odesláno

Tak já sedlám auto značky, která je tu oblíbená asi tak jako čínské hodinky :worried_anim: Dnes se už model který mám, vyrábí v Nošovicích.

Odesláno (upraveno)
Hyundai?

jj, i30

mam jí už přes 2 roky - takže ještě korejská verze

edit: třeba teď budu mít u nového vlastníka firmy, kde pracuji, protekci :lol:

Upraveno uživatelem Ruda
Návštěvník Tada
Odesláno

Tak je to tady - zítra budu celý den jezdit ve Volvu S80 D5 - pro mě noční můra... Nafťák, předokolka. Ráno jsem to ani nemohl zaparkovat k nám na dvorek, protože to nemá rejd - nějakýho chytráka ve švédsku napadlo narvat pětiválcovej motor naštorc mezi přední kola, tak je není kam vytočit...

Předem se omlouvám všem dětem a lidem do 1,5m výšky, kteří budou nuceni dýchat ty hrozné prachové částice :D

Odesláno (upraveno)

Tado: Až jednou vydáš učebnici " Jak nejlépe řídit auto ", zamlouvám si hned první vydání. :_D Je to k neuvěření, jaký máš nároky na auto v Tvých letech:D

Co bych já za to Volvo dal :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
Tado: Až jednou vydáš učebnici " Jak nejlépe řídit auto ", zamlouvám si hned první vydání. :_D Je to k neuvěření, jaký máš nároky na auto v Tvých letech:D

Co bych já za to Volvo dal :D

Přiznám se ti tady k jedné věci - mám z řízení předokolky strach... Většina lidí to má naopak, bojí se zadokolek.

Jo a o tu učebnici se připomeň až ji vydám :D

EDIT: Výborný, ještě teď asi za 30minut napadal sníh a na tom autě jsou nějaký no-name zimáky.

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
Přiznám se ti tady k jedné věci - mám z řízení předokolky strach... Většina lidí to má naopak, bojí se zadokolek.

Jezdit se zadohrabkou chce trochu víc umu než s předokolkou, takže čeho se k sakru bojíš? Že ti to při odbočování z kruháku nepředvídatelně ustřelí? Není to už trochu póza Tado?!?

Návštěvník Tada
Odesláno
Jezdit se zadohrabkou chce trochu víc umu než s předokolkou, takže čeho se k sakru bojíš? Že ti to při odbočování z kruháku nepředvídatelně ustřelí? Není to už trochu póza Tado?!?

Spíš se bojím, že to v zatáčce pojede prostě rovně a nebude způsob jak to přinutit zatáčet. Póza v tom není...

Odesláno

se tady chechtám :thumbsup_anim:

Odesláno

Ale ty nevis jaky Tadeas zna zkratky .... treba ze srazu. On jak napadne snih , tak se nezna.

Návštěvník Tada
Odesláno

Doteď lituju, že jsem si tenkrát do Liberce nevezl kameru, protože to video z té lesní cesty by stálo za to :D

Odnesl jsem si z toho poučení, že nesmím poslouchat navigaci a vozit místo ní radši řetězovou pilu :D

Návštěvník Tada
Odesláno
Si musis poridit predokolku s volantem :thumbsup_anim: , pak to bude ok.

Hmmm, takže volant v předokolce slouží taky k zatáčení?

No, zítra to zkusím a pokud se neozvu, tak je to jasné - skalis kecal a volant v předokolce nic takového nedělá :thumbsup_anim: :D

Odesláno (upraveno)
Ale ty nevis jaky Tadeas zna zkratky .... treba ze srazu. On jak napadne snih , tak se nezna.

Však jsem si na srazu v Jablonci vypočul... :thumbsup_anim:

EDIT: ještě jak zdůrazníš Tado, že na tý S80ce jsou no-name zimáky, to mě v tom jen utvrzuje. :) Jde spíš o to, jaký mají vzorek ne?! A neboj se tak o ten svůj bídnej právnickej život. Můj táta má taky S80 a zítra pojede bez obav...

Upraveno uživatelem twinsfather

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...