pavel_h Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) verim ze zazitek s KTM je dech berouci, ale pro me (jezdim V70) je uz velikanskej zazitek se svezt v subaru impreza WRX snekym kdo to umi ovladat. zrychleni na 100 neni za necele 4 vteriny, ale do zatacek to drzi, a ja z toho mel vysmatou naladu jeste pak cele odpoledne. a pritom je to auto s kterym se da jet na hory nebo k mori. Jak to říct Subaru WRX Sti bylo dlouho na mém seznamu vyvolených. Na zamotané okresce se špatným povrchem bude možná i rychlejší ale pocit že řídíš autobus ovladačem od playstation ve srovnání se superlight autem tam zůstává. A pokud jsi z WRX měl vysmátou náladu tak todle je jako čistě destilovaná dětská radost. Upraveno 18. února 2010 uživatelem pavel_h
Stepino Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 o tom nepochybuju, problem by zustaval i v okamziku vypujceni ze i presto ze se nepovazuji za spatneho ridice(tak jako 100% vsech chlapu) tak moc dobre vim ze bych nevolil dobrou stopu, neumel spravne nakyvnout, nestihal bych radit tak jak bych si predstavoval. proste bych to srovnal s tim kdyz nekdo vari podle kucharky svickovou a povede se a druha vec je kdyz je nedko kuchar ktery ziska michelin hodnoceni. proste s WRX jsem byl jen spolujezdec a vim ze tak jak me ten clovek svezl mel vydrene dlouhou zkusenosti a mnoha kilometry zatacek, sterku atp...
pavel_h Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 (upraveno) o tom nepochybuju, problem by zustaval i v okamziku vypujceni ze i presto ze se nepovazuji za spatneho ridice(tak jako 100% vsech chlapu) tak moc dobre vim ze bych nevolil dobrou stopu, neumel spravne nakyvnout, nestihal bych radit tak jak bych si predstavoval. proste bych to srovnal s tim kdyz nekdo vari podle kucharky svickovou a povede se a druha vec je kdyz je nedko kuchar ktery ziska michelin hodnoceni. proste s WRX jsem byl jen spolujezdec a vim ze tak jak me ten clovek svezl mel vydrene dlouhou zkusenosti a mnoha kilometry zatacek, sterku atp... Vezmu to trochu zeširoka. Dneska se řízení auta bere jako právo a kdokoliv starší 18 let si zajde do autoškoly a po pár nabiflovaných otázkách a kolečku kolem paneláku odchází s řidičákem na cokoliv co má volant. Legislativa mu tak umožňuje řídit Favorita i Veyron. Jenže k řízení potřebuješ i spoustu dalších předpokladů které bohužel nejsou každému dány a i ty musíš neustále trénovat a rozvíjet. To že umím jezdit na kole mi nedává právo startovat na Tour de France. To že jsem jezdil 20 let na kole do práce aniž bych upadnul neznamená že umím jezdit líp jak 15 letej kluk co závodí ve sjezdu. A i to že jsem trénoval nejvíc a každý den dřel jak kůň neznamená že vyhraju závody protože třeba nemám ty správný genetický předpoklady. To ale neznamená že si nemůžu koupit stejný kolo jako maj závodníci a jít jezdit protože mě to prostě strašně baví, jen se musím smířit s tím že ani nahoru ani dolu nepojedu stejně rychle jako oni protože na to prostě nemám fyzicky nebo technicky. Jenže tu poslední větu si lidi za volantem neuvědomují nebo jí cíleně ignorují. Pokud si tu větu uvědomuješ není důvod si neužít radost a zábavu za volantem jakýhokoliv auta starý Škodovky, malýho mrštnýho Renaulta, Subaru, Porsche, Ferrari nebo KTM. Upraveno 18. února 2010 uživatelem pavel_h
vanil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Cena na X je tak dolů asi nepůjde http://news.auto.cz/ekonomika/ktm-x-bow-pr...-zastavena.html
Onisan Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Odesláno 18. února 2010 Vezmu to trochu zeširoka. Dneska se řízení auta bere jako právo a kdokoliv starší 18 let si zajde do autoškoly a po pár nabiflovaných otázkách a kolečku kolem paneláku odchází s řidičákem na cokoliv co má volant. Legislativa mu tak umožňuje řídit Favorita i Veyron. Jenže k řízení potřebuješ i spoustu dalších předpokladů které bohužel nejsou každému dány a i ty musíš neustále trénovat a rozvíjet. To že umím jezdit na kole mi nedává právo startovat na Tour de France. To že jsem jezdil 20 let na kole do práce aniž bych upadnul neznamená že umím jezdit líp jak 15 letej kluk co závodí ve sjezdu. A i to že jsem trénoval nejvíc a každý den dřel jak kůň neznamená že vyhraju závody protože třeba nemám ty správný genetický předpoklady. To ale neznamená že si nemůžu koupit stejný kolo jako maj závodníci a jít jezdit protože mě to prostě strašně baví, jen se musím smířit s tím že ani nahoru ani dolu nepojedu stejně rychle jako oni protože na to prostě nemám fyzicky nebo technicky. Jenže tu poslední větu si lidi za volantem neuvědomují nebo jí cíleně ignorují. Pokud si tu větu uvědomuješ není důvod si neužít radost a zábavu za volantem jakýhokoliv auta starý Škodovky, malýho mrštnýho Renaulta, Subaru, Porsche, Ferrari nebo KTM. Perfektně řečeno
Stepino Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Odesláno 19. února 2010 Vezmu to trochu zeširoka. Dneska se řízení auta bere jako právo a kdokoliv starší 18 let si zajde do autoškoly a po pár nabiflovaných otázkách a kolečku kolem paneláku odchází s řidičákem na cokoliv co má volant. Legislativa mu tak umožňuje řídit Favorita i Veyron. Jenže k řízení potřebuješ i spoustu dalších předpokladů které bohužel nejsou každému dány a i ty musíš neustále trénovat a rozvíjet. To že umím jezdit na kole mi nedává právo startovat na Tour de France. To že jsem jezdil 20 let na kole do práce aniž bych upadnul neznamená že umím jezdit líp jak 15 letej kluk co závodí ve sjezdu. A i to že jsem trénoval nejvíc a každý den dřel jak kůň neznamená že vyhraju závody protože třeba nemám ty správný genetický předpoklady. To ale neznamená že si nemůžu koupit stejný kolo jako maj závodníci a jít jezdit protože mě to prostě strašně baví, jen se musím smířit s tím že ani nahoru ani dolu nepojedu stejně rychle jako oni protože na to prostě nemám fyzicky nebo technicky. Jenže tu poslední větu si lidi za volantem neuvědomují nebo jí cíleně ignorují. Pokud si tu větu uvědomuješ není důvod si neužít radost a zábavu za volantem jakýhokoliv auta starý Škodovky, malýho mrštnýho Renaulta, Subaru, Porsche, Ferrari nebo KTM. tak presne tak jsem to myslel... jsem rad ze si rozumime
Onisan Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 (upraveno) Na víkend budu mít půjčené tohle.. Máte s tím někdo zkušenosti? Já s touhle, v USA oblíbenou kategorií aut, nikdy moc nepřišel do styku, ale vždycky mně to lákalo...... Upraveno 24. února 2010 uživatelem Onion
bandicoot Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 bacha, může to bejt jen zadokolka...
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Na víkend budu mít půjčené tohle.. Máte s tím někdo zkušenosti? Já s touhle, v USA oblíbenou kategorií aut, nikdy moc nepřišel do styku, ale vždycky mně to lákalo...... Kovbojskej klobouk a boty z hadí kůže nutností
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 To snad néééé Co? Zadokolka nebo ten klobouk a hadí botky?
PepaSFI Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Na víkend budu mít půjčené tohle.. Máte s tím někdo zkušenosti? Já s touhle, v USA oblíbenou kategorií aut, nikdy moc nepřišel do styku, ale vždycky mně to lákalo...... velikostí to bude dost podobný Pragovce V3S. Akorát na tý se musí umět řadit, tohle asi bude samokvaltovací. Jen teda nevím jak takovou věc v našich městech zaparkovat.
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 velikostí to bude dost podobný Pragovce V3S. Akorát na tý se musí umět řadit, tohle asi bude samokvaltovací. Jen teda nevím jak takovou věc v našich městech zaparkovat. Dáš dopředu a dozadu rámy z lešenářskejch trubek a kde místo není, tam si ho prostě uděláš
Micetal Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Jsem na tebe Onione zvědavý Doteď si jezdil v plackách a v poslední době se cpeš stále výš a výš nad vozovku. to PepaFSI: Je to s celkovou délkou 5 metrů stejné jako různě representativní limuzíny, alespoň podle mně, protože ani já nic tak amerického nikdy neřídil.
Návštěvník Tada Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 Jo, 5m je v pohodě - s takhle dlouhým autem není problém parkovat, pokud je z něj dobrý výhled dozadu, což z tohohle krámu přes tu korbu asi moc nebude.
Micetal Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 to Tada: Pro mne by to v pochodě nebylo, já jezdívám většinou v půjčených autech od Oniona a nebo ve své Alfě. Jsem totiž vášnivý předokolkař, na rozdíl od tebe, zastánce zadokolek.
midloch Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Odesláno 24. února 2010 (upraveno) verim ze zazitek s KTM je dech berouci, ale pro me (jezdim V70) je uz velikanskej zazitek se svezt v subaru impreza WRX snekym kdo to umi ovladat. zrychleni na 100 neni za necele 4 vteriny, ale do zatacek to drzi, a ja z toho mel vysmatou naladu jeste pak cele odpoledne. a pritom je to auto s kterym se da jet na hory nebo k mori. Se STIčkem sem jezdil a mám ho rád, problém jsou obrovské provozní náklady, které jsou výměnou za nízkou pořizovací cenu a to mě nakonec odradilo od koupě. Takže na výlety k moři bych ho rozhodně nebral, hlavně přes Rakousko, kde člověk moc benzínek nepotká Upraveno 24. února 2010 uživatelem midloch
Onisan Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Na víkend budu mít půjčené tohle.. Máte s tím někdo zkušenosti? Já s touhle, v USA oblíbenou kategorií aut, nikdy moc nepřišel do styku, ale vždycky mně to lákalo...... Tak víikend za mnou Musím říct, že bych tomu dokázal přijít na chuť. Podporuje to spíše klidnou a uvolněnou jízdu, projedete všude, když nějaká bába nedokázala odbočit vlevo, tak jsem jí objel škarpou a vesele pokračoval. Selnice rozmlácené po zimě nepředstavují pro tenhle vůz s jeho typickým obutím žádný problém... Prostě má to svoje kouzlo a jako svébytná kategorie auta, v dobrém vybavení by mně to vůbec neurazilo Takže Ford Ranger ve verzi Wild Track má za 1+
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Tak víikend za mnou Musím říct, že bych tomu dokázal přijít na chuť. Podporuje to spíše klidnou a uvolněnou jízdu, projedete všude, když nějaká bába nedokázala odbočit vlevo, tak jsem jí objel škarpou a vesele pokračoval. Selnice rozmlácené po zimě nepředstavují pro tenhle vůz s jeho typickým obutím žádný problém... Prostě má to svoje kouzlo a jako svébytná kategorie auta, v dobrém vybavení by mně to vůbec neurazilo Takže Ford Ranger ve verzi Wild Track má za 1+ S mělo to pohon 4x4 nebo to byla nevyzpytatelná a zákeřná zadokolka?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se