Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Hehe, voe, většina Tvých vrstevníků chodí pěšky, spousta by i tu Felicii bralo... No to si mě špatně pochopil, pro mě to byl naprosto úžasný zážitek, úplně jiná dimenze řízení a hrozná výzva se navzdory technice dostat z bodu A do bodu B v nějakém rozumném čase, hrozně jsem si to užil 2
Jakub Štefka Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 No to si mě špatně pochopil, pro mě to byl naprosto úžasný zážitek, úplně jiná dimenze řízení a hrozná výzva se navzdory technice dostat z bodu A do bodu B v nějakém rozumném čase, hrozně jsem si to užil No přesně tak... Jel jsem teď s HTPčkovou fábií... Podřadím, dám blinkr, motor skučí ve vysokých otáčkách, ale nic se neděje .... už chápu proč řidiči těhle aut dělaj tak nebezpečný manévry...
bedja Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 No přesně tak... Jel jsem teď s HTPčkovou fábií... Podřadím, dám blinkr, motor skučí ve vysokých otáčkách, ale nic se neděje .... už chápu proč řidiči těhle aut dělaj tak nebezpečný manévry... ..většinou jeto to poslední co dělají..
Jakub Štefka Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 ..většinou jeto to poslední co dělají.. To si nemyslím... Ty máš koule na to podržet volant rovně proti té fábce s rodinkou? Já ty woe ne. S vědomím 10 airbagu bych to strhnul..... :-/
bedja Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 To si nemyslím... Ty máš koule na to podržet volant rovně proti té fábce s rodinkou? Já ty woe ne. S vědomím 10 airbagu bych to strhnul..... :-/ ..když se večer podíváš na zprávy..co lidi na cestách předvádí..a několikrát denně to vidím na živo..tak to myslím ani o těch koulích není..
Harry Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Včera jsem byl provětrat auto a také otestovat přívěs v terénu (jsem někde uprostřed úprav a tak jsem chtěl vědět jak se to chová)... Musím říct, že je to naprostá bomba a vůbec mne to neomezuje - pokud není potřeba couvat v nějaké opravdu dementní situaci
sibirnaya Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 sibir: no cumim na ceny a necekane mas pravdu, nic solidniho v techto cenach nekoupis tak po dnesnim pruzkumu trhu jsem objevil nissan qashqai.dvoulitr beneli s kvedlackou v plny, kuze, navi, couvaci kamera, panoramadach za sest kil me docela dostalo. nejake postrehy, zkusenosti? v zasade u nas se uz jen losuje mezi CRV a Qashqaiem...
gas Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 (upraveno) to vypada velmi dobre, u nas probehla predvadeci jizda s evoque ... KATASTROFA ! to auto ma tragicke rizeni a jizdni vlastnosti na urovni citroenu c4, nestabilni, neklidne na horsim povrchu, malo strme a naprosto necitlive rizeni, tocis jak na jachte, mizerny konfort jizdy, pricne nerovnosti jsem citil az v krku a to bylo holatko na 18, ja tam chtel dat 20ky ... proste hezke, moderni, ale po presednuti do nove x3 zena projela par zatacek, usmala se a rekla beru edit: ty wole ten nissan ma fakt neco do sebe Upraveno 20. září 2011 uživatelem gas
panedge Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Sibirnaya-jak sem psal vejš tu Mazdu CX7,ta se ti nelíbí?
gas Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 sem to prolustroval, sel bych rozhodne do crv, cx7 taky dobrý, ale cenove bude cca +150t oproti akcnim cenam crv
sibirnaya Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 (upraveno) ja chci japonce. po par poslednich zazitcich s BMW uz me to tak nejak prestava bavit. nastesti se nesere ten muj, ale mame jich v rodine vic a nejak to jde s tou znackou z kopce.. akorat nevim, co si pak koupim misto X5.. Infinity? Landcruiser? no, uvidime. Dost me nahlodal Instant svym GeeSem, ale ja potrebuju kufr Zatim to ale neresim, mam jeste aspon tri roky cas Mazdu nemuzem, tu ma jeji ex.. Upraveno 20. září 2011 uživatelem sibirnaya
vikhra Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 (upraveno) tak po dnesnim pruzkumu trhu jsem objevil nissan qashqai.dvoulitr beneli s kvedlackou v plny, kuze, navi, couvaci kamera, panoramadach za sest kil me docela dostalo. nejake postrehy, zkusenosti? v zasade u nas se uz jen losuje mezi CRV a Qashqaiem... S Qashqaiem jsem asolvoval zkušebku už po druhé, byl to můj skoro favorit,( no ještě možná lechce je).Na mně působí strašně stísněním prostorem v kabině.Prostě malé auto na velkých kolech a plno plastu okolo.Jízdní vlastnosti na 1,5 dci docela uspokojivé (na mé hrkání kolem komína ). Upraveno 20. září 2011 uživatelem vikhra
gas Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Sibir: co se vam na vrtulich se.re ? U nas uz skoro rozhodnuto, tak nevim ... problem je, ze si moc nevyberes, dnes to vsechno stoji za howno, vybira se nejmensi zlo ...
NIGHTinGALE Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 GASi, tak jí kup Tiguana, ten se nesere a bude se jí na něj z Passata lehce zvykat.
panedge Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Sibirnaya-Tak mě zatím vrtule funguje super...Infiniti,hele nevím,zatím co sem zaslechl,tak servisní síť nic moc a čekací doba na náhradní díly taky.Ty hele a co Mitshubishi ASX?http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mitsubishi/asx/9254074
quest987 Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Nikdo to tu ještě moc nezminoval BMW X1 -neni ni to uplne SUV je to spis mensi nez vetsi auto
kulix Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 z toho mám trochu obavy, ale tahle x3 se prodává taky pár měsíců a bouchaj to mexikáni Jeste bych mrknul na Q5.. Taky neni k zahozeni.. Tento problem jsem resil pred 2mesici..
kulix Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Ta X1 je suprova, ale ku.va mala, sedis tam jak sardinka v plechovce... vsechno jine v teto kategorii je proste vetsi..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se