Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Par lidi tu ma rado ameriky, tak jsem placnu tohle - nejezdim tim, bohuzel, ale chtel bych :).

Pontiac Grand Safari 1973, udaje mate tady (myslim, ze od tohohle dovozce ma gas svuj korab). Vsimnete si hlavne zadnich dveri - otviraji se tak, ze sklo zajede nahoru a spodni cast do podlahy, uzasny :).

Nádhera, interiér jak z nějakýho anglickýho klubu gentlemanů, ty kožený sedačky jsou super.

Fakt krásnej auťák.

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se svezl v ultrazachovalý a dokonale servisovaný BMW M5 E39, co má jeden chlapík na prodej. Musím říct, že jsem dost nalomenej :suicide_anim:.

(o M5 E39 vím díky posledním 3 dnům na různých fórech prakticky všechno, takže tuším, co by mě eventuelně čekalo)

A tohle video člověku v rozhodování moc "nepomůže" :D

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se svezl v ultrazachovalý a dokonale servisovaný BMW M5 E39, co má jeden chlapík na prodej. Musím říct, že jsem dost nalomenej :suicide_anim:.

(o M5 E39 vím díky posledním 3 dnům na různých fórech prakticky všechno, takže tuším, co by mě eventuelně čekalo)

A tohle video člověku v rozhodování moc "nepomůže" :D

Koukni ještě po E34, e39 je skvělá o tom žádná, ale oproti e34 už je to seriovka.

E34 je mnohem přesnější a víc vtáhne do děje, člověk v ní nemá vůbec pocit že je ve velkém sedanu, a jaksi z ní víc dejchá to ///M. a ne že by byla levná na provoz, ale e39 bude mít finančně náročnější servis

Upraveno uživatelem Speedster
Odesláno (upraveno)

KFL: Ono záleží k čemu to auto chceš, tedy k jakému ježdění.Pokud chceš auto na vyblbnutí, sem tam si projet pár pěkných serpentýn bokem, sem tam si zajet na okruh, sem tam si zajet na Gross Glockner či Stelvio Pass tak kup jednoznačně M3. Pokud ovšem chceš dálniční express běž do M5, co se týče nákladů tak je na tom podstatně hůř...vyšší spotřeba benzínu, pneumatik, brzd....vanosy má dva (což je za kilo když se poserou)M3 jen jeden, atd atd.Takže pokud chceš univerzální m power pro rodinu, dovolenou,víkend a sem tam vyblbnutí ok M5 pokud ovšem druhý auto pro radost jednoznačně M3 :smile_anim: M5 e34 je nádherná klasika, a ještě poctivá ruční práce (opravdu se skládaly ručně)ovšem pokud seženeš krásnej top kousek tak bude drahej a pak je si myslím už hřích s ni jezdit jako čuně ,když ji je přes 20let...měl jsem ji ale když jsem ji naložil tak mi ji bylo líto :) tady moje bejvalka ročník 1989

Upraveno uživatelem M3maniac
Odesláno (upraveno)

foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem M3maniac
Odesláno (upraveno)

foto

je nádhernáá..moje srdcová záležitost..nemám slov...:smile_anim:

..měl jsem možnost jezdit téměř ve všech Mseries...a E34 jsem měl dvě..ikdyž ne Mka...ale dnes už bych šel tak jak říkáš a jako že na jaro půjdu do M3..:smile_anim:

u M5 E39 mě odradil...ten mega servis..vzhledem k tomu že je to opravdu jen rychlý dálniční expres.. :(

ikdyž... :

:D

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Tady je moje bývalé M3....nej auto které jsem kdy měl....

Odesláno (upraveno)

KFL: Ono záleží k čemu to auto chceš, tedy k jakému ježdění.Pokud chceš auto na vyblbnutí, sem tam si projet pár pěkných serpentýn bokem, sem tam si zajet na okruh, sem tam si zajet na Gross Glockner či Stelvio Pass tak kup jednoznačně M3. Pokud ovšem chceš dálniční express běž do M5, co se týče nákladů tak je na tom podstatně hůř...vyšší spotřeba benzínu, pneumatik, brzd....vanosy má dva (což je za kilo když se poserou)M3 jen jeden, atd atd.Takže pokud chceš univerzální m power pro rodinu, dovolenou,víkend a sem tam vyblbnutí ok M5 pokud ovšem druhý auto pro radost jednoznačně M3 :smile_anim: M5 e34 je nádherná klasika, a ještě poctivá ruční práce (opravdu se skládaly ručně)ovšem pokud seženeš krásnej top kousek tak bude drahej a pak je si myslím už hřích s ni jezdit jako čuně ,když ji je přes 20let...měl jsem ji ale když jsem ji naložil tak mi ji bylo líto :) tady moje bejvalka ročník 1989

Jj, je to auto pro radost, ale M5 mě vždycky bavila a je to pravej muscle car (V8 je prostě V8). Bokem jezdit nebudu (max občas :D), na to by mi bylo auta líto, ale dálnice, nějaký ty lepší okresky nebo Stelvio Pass/GrossG bych s ní určitě dal. Pokud máš stejnej nick na BMW klubu, tak budeš znát majitele (Dally) :).

edit: Jinak já na to nespěchám, takže možná počkám rok a pak si fakt koupím M3 E46 nebo CSL. Ale až poté, co si tu M5 fakt dobře rozmyslím.

edit2: Můj plán je mít to auto v garáži pod plachtou a za rok najet max 5 tkm jen za hezkýho počasí. Taková citová investice do budoucna, takže mě provoz až tak netrápí (olej, gumy a benzín v to nepočítám). Jen bych nechal preventivně vyměnit pístový ložiska, aby se mi nerozskočil motor.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Kdyz jsme u tech aut, vybiram zene nejake vozitko, vlastne ona si vybira, v hledacku je nova x3 nebo Range Rover evoque, cenove podobne, konfigurace taky ( silny diesel a automat je podminka ), ruzne ficury a pi.covinky ve vybave nabizi oba, x3 uz projela a nadsena, range bude v utery, co rikate na tyhle auta, nemam v tomto segmentu prehled, rozum nebo emoce :) ?

Odesláno

edit2: Můj plán je mít to auto v garáži pod plachtou a za rok najet max 5 tkm jen za hezkýho počasí. Taková citová investice do budoucna, takže mě provoz až tak netrápí (olej, gumy a benzín v to nepočítám). Jen bych nechal preventivně vyměnit pístový ložiska, aby se mi nerozskočil motor.

Tak právě proto bych uvažoval o M3, klidně i E30, M5 je fakt ukrutně rychlý sedan na řekněme i bežné ježdění, takhle na víkendy by to chtělo něco ještě víc vyhraněného , protože to co vydrží E46 v zatáčkách mě přišlo až neuvěřitelné. A i ten nádherný kovový zvuk s54ky nebo to jak nabere na síle ještě na konci otáčkoměru..to je paráda. A to jsem přitom opravdu veliký fanda V8:D

Odesláno

Kdyz jsme u tech aut, vybiram zene nejake vozitko, vlastne ona si vybira, v hledacku je nova x3 nebo Range Rover evoque, cenove podobne, konfigurace taky ( silny diesel a automat je podminka ), ruzne ficury a pi.covinky ve vybave nabizi oba, x3 uz projela a nadsena, range bude v utery, co rikate na tyhle auta, nemam v tomto segmentu prehled, rozum nebo emoce :) ?

Nová X3 je pěkná,tedy asi o 300% pěknější než starej model a Range je stylová věc....já bych volil X3,rozhodnutí bude na Tobě (ženě)X3 je praktičtější,spolehlivější,rychlejší,přesnější a na konec lépe prodejnější.

Odesláno

no ja jsem pro x3, kdyz to poskladala v Mku, tak to vypadalo ok, na ceste bez debat a technika bude oproti rangi jinde, teda myslim ... ji se ale ten TaTa mobil libi, tak nevim :)

Odesláno

Evoque bych tak nezatracoval, co jsem zatím na netu četl tak vypadá dost slibně, a na silnici je celkem nepřehlédnutelný, což může být pro někoho +.

I když čistě rozumem bych pro X3 byl taky

Odesláno

Evoque bych tak nezatracoval, co jsem zatím na netu četl tak vypadá dost slibně, a na silnici je celkem nepřehlédnutelný, což může být pro někoho +.

I když čistě rozumem bych pro X3 byl taky

Evoque nezatracuji....četl jsem první recenze.....taky jsem si chtěl koupit kdysi Range , ale kamarádi jezdící častěji do servisů než je zdrávo mě odradili....

Odesláno

Nuda až zrezla kapota...... Co se týče k tomu M tak pokud bych do toho nechtěl uplně zahučet finančně koupil bych 540i e39 manuál, nebo 740/750i e39 pokud chci pohodlý na cesty, či se pohlédnout po výborných a již ne tak ukrutně drahých 545i/550i E60 s mpaketem. Konkrétně máme 55Oi v rodině a je to pekelně rychlý vůz, netrpí nadváhou jako M5, podvozek je ohromnej skok kupředu oproti E39, spotřeba je uplná sranda a nebýt snad málo komunikativního řízení při driftech (dá se to nějak čipovat) a absence samosvoru (dá se taky sehnat) není co řešit. A provoz/servis je oproti M uplně v pohodě.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...