M3maniac Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Po csl jsem lítal rok v GT3 a teď jezdím na hodinkách denně v sedmě a sem tam skočím do toho coopera S. Ale chybí mi to....takže čekám až mi zas rupne v bedně
panedge Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 no ja jsem pro x3, kdyz to poskladala v Mku, tak to vypadalo ok, na ceste bez debat a technika bude oproti rangi jinde, teda myslim ... ji se ale ten TaTa mobil libi, tak nevim Já sem si ten Range prohlížel na autosalonu a nedivím se manželce-vypadá fakt dobře.Ale řeknu to samý co ty-X3 vyhrává ve všem.Já mám X5 a jsem naprosto spokojen.
honzyk Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Kdyz jsme u tech aut, vybiram zene nejake vozitko, vlastne ona si vybira, v hledacku je nova x3 nebo Range Rover evoque, cenove podobne, konfigurace taky ( silny diesel a automat je podminka ), ruzne ficury a pi.covinky ve vybave nabizi oba, x3 uz projela a nadsena, range bude v utery, co rikate na tyhle auta, nemam v tomto segmentu prehled, rozum nebo emoce ? Range na tom byl se servisem opravdu bídně, nicméně po tom co tady prodej těchhle spadá pod Land Rover Austria se to prý zlepšilo, Evoque se mi celkem líbí a paní se neztratí v davu . Jinak když se řekne SUV pro manželku, napadá mě jako první Volvo XC 60.
gas Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 XC60 ne, sedla do toho, podívala se středovou konzolu, lekla se těch 63 tlačítek a utekla do vedle stojícího range, který je "milášek a místo řadící páky má zajížděcí kolečko"
sibirnaya Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 (upraveno) ja bych sel do evoku, ten se k ni hodi vic.. jinak my taky vybirame SUV pro polovicku, ale protoze najede asi 10tkm za rok, tak to vidim na CRV.. Upraveno 17. září 2011 uživatelem sibirnaya
gas Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 no ta moje najede 9,5t za rok crv bude v prosinci-lednu nové, taky bych ho mohl, ale nevím jestli stojí za to čekat
M3maniac Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Jako evoque je nádherná designovka ,ovšem je třeba počítat s dětskýma nemocema nového modelu....
gas Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 z toho mám trochu obavy, ale tahle x3 se prodává taky pár měsíců a bouchaj to mexikáni
M3maniac Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 z toho mám trochu obavy, ale tahle x3 se prodává taky pár měsíců a bouchaj to mexikáni no rok už se dělá, a do horimexu to máš kousek daleko lepší zázemí,servisní síť atd je taky pro bmw. Ale to máš těžký, když trefíš na m.dku kus tak se i bmw bude sypat v renocaru ti můžu domluvit nějakou slevičku,prodejce je kámoš. Když tak SZ.
sibirnaya Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 (upraveno) no ta moje najede 9,5t za rok crv bude v prosinci-lednu nové, taky bych ho mohl, ale nevím jestli stojí za to čekat ja to s..u, jestli nejakou, tak ted dvoulitr beneli v manualu, chce mermomoci kvedlacku.. Upraveno 17. září 2011 uživatelem sibirnaya
gas Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 maj na ně teď hodně dobrý ceny, pokud člověka nese.re, že bude v lednu nová, tak momentálně super kup
sibirnaya Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 to nejsou dobry ceny, to jsou nejlevnejsi 4x4 SUV na trhu. Co jinyho bys koupil za sest kil vc DPH srovnatelnyho? Tak mozna jundaj, tanga sundaj. Jako fakt pomer cena / kvalita je u tohohle auta podle me bezkonkurencni. A jestli nova bude vypadat jak ten koncept, tak potes koste..
Návštěvník ?po Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 (upraveno) Kdyz jsme u tech aut, vybiram zene nejake vozitko, vlastne ona si vybira, v hledacku je nova x3 nebo Range Rover evoque, cenove podobne, konfigurace taky ( silny diesel a automat je podminka ), ruzne ficury a pi.covinky ve vybave nabizi oba, x3 uz projela a nadsena, range bude v utery, co rikate na tyhle auta, nemam v tomto segmentu prehled, rozum nebo emoce ? nejvyšší čas vyměnit ženu - mám pocit, že si jí ani né před rokem kupoval passata - he he Upraveno 17. září 2011 uživatelem ?po
gas Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 ypo: jo vole, je to dva roky a CC uz davno neni v kurzu, ale zase me nekeca do mych pic.ovinek sibir: no cumim na ceny a necekane mas pravdu, nic solidniho v techto cenach nekoupis
Návštěvník ?po Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 ypo: jo vole, je to dva roky a CC uz davno neni v kurzu, ale zase me nekeca do mych pic.ovinek sibir: no cumim na ceny a necekane mas pravdu, nic solidniho v techto cenach nekoupis no tak to jó - už mlčím
panedge Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 to nejsou dobry ceny, to jsou nejlevnejsi 4x4 SUV na trhu. Co jinyho bys koupil za sest kil vc DPH srovnatelnyho? Tak mozna jundaj, tanga sundaj. Jako fakt pomer cena / kvalita je u tohohle auta podle me bezkonkurencni. A jestli nova bude vypadat jak ten koncept, tak potes koste.. Co Mazda? http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/mazda/cx-7/9218891
honzyk Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 (upraveno) S tou Mazdou, ve Frankfurtu teď představili CX-5, chápu že velikostně je pod tím o čem se tady mluví (CX-7, CR-V, baby Range...), ale možná by za hřích stála http://auto.sme.sk/c/6055045/frankfurt-krasa-mazdy-cx-5-vychadza-zvnutra.html Edit: odkaz Upraveno 18. září 2011 uživatelem honzyk
Onisau Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 (upraveno) CX7 v benzínu by nebyla špatná volba. Jede svižně, vypadá nadčasově a na selnici drží jako přibité Upraveno 18. září 2011 uživatelem Onisau
Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Já si posledních pár dní užíval na silnici s Felicií, benzín, 55Kw smrtící síly Cesta z Brna do Ledče nad Sázavou a odtamdud do Poděbrad se mi skutečně nesmazatelně vryje do paměti... Tak intenzivní řidičský zážitek na hranici života a smrti podle mě může těžko nějaké auto trumfnout 4
Peta-Biker Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Já si posledních pár dní užíval na silnici s Felicií, benzín, 55Kw smrtící síly Cesta z Brna do Ledče nad Sázavou a odtamdud do Poděbrad se mi skutečně nesmazatelně vryje do paměti... Tak intenzivní řidičský zážitek na hranici života a smrti podle mě může těžko nějaké auto trumfnout Hehe, voe, většina Tvých vrstevníků chodí pěšky, spousta by i tu Felicii bralo... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se