Donuts Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Jako pobavilo hodne, panove si musi lepe hlidat co zrovna rikaji, kdyz je nekdo nataci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Honda CR-V 2,0i VTEC 6kvalt manual vybava S CZ 599.000,- DE 26.950,- AT 29.890,- SK 22.950,- Je výbava s-line opravdu všude stejná? U některých evropských značek je to v každé zemi jiné, i když se to jmenuje stejně. V Rakousku je u aut navíc spotřební daň, tak jsou tam obecně dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 je stejna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomAnt Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) No, cislo 22950 vyzera pekne, len si pozrime, kde zacina dizel automat: http://auto.honda.sk/modely/cr-v/vybava-a-cennik.html ( 30.350 )Benzin automat je samozrejme lacnejsi, ale ten zerie ak kriky okolo cesty... (11,1 l/100km v meste je naozaj signifikantny rozdiel oproti Priusovych papierovych 3.8 (ja viem, ze to nie je realita, ale kazdy ide spotrebou v reale vyssie) No a samozrejme, ja nechcem auto v socialnej verzii Upraveno 27. září 2011 uživatelem TomAnt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 zas verze elegance neni socialni verze a jeste ukecas slevu. ja dostal 3.5kE slevu, coz neni zrovna malo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 je stejna.. Dovolím si trochu nesouhlasit. I když zkušenosti mám zatím pouze u Land Roveru. Nejvyšší verze "HSE" u Discovery 4 byla v Česku bez plnohodnotného rezervního kola 15.000,- (V Německu elektron), bez koberců - 14.000,- a dokonce jsem viděl HSE u D3 pro Česko bez velkého středového displeje a 4x4 asistenta s navigací. Když mi dělali v DE cenovou nabídku, Byl rozdíl v "okradené" české výbavě u stejně označené výbavy "HSE" 60.000,- a to je docela zásadní rozdíl. Že prý to mají různé země různě....tož tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Instant: sak toto Velke nadeje som vkladal do Hyundai i40, ale oni asi zosaleli s tym nasadenim ceny. Mnou vyskladany model za 34... A tak... Z tohoto portfolia si vyber co chceš a SLEVA BUDE :-))) http://www.samohyl.zlin.cz/ Více v S.Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 kuva, hosi, ja mam CRV temer v plny - chybi aktivni tempomat a navi - za 720. holobyt 2,0i v automatu stoji nejakejch 620 tady. fakt mate tk na picu ceny? ale je fakt, ze sem se dival na ceny v rajchu a dojclandu, a tam sou taky za solidni rachy.. U nás v Čechách jsou teď kvúli bídě jedny z nejnižších cen v Evropě. :-))) http://www.samohyl.zlin.cz/ Navíc 12 až 20% dolů na nové vozy a předváděčky jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 U nás v Čechách jsou teď kvúli bídě jedny z nejnižších cen v Evropě. :-))) http://www.samohyl.zlin.cz/ Navíc 12 až 20% dolů na nové vozy a předváděčky jde. a to na vsechny znacky? skoda, honda, hjundai atd? tak to by me asi zajimalo a nejsem sam co bude kupovat novy auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Dovolím si trochu nesouhlasit. I když zkušenosti mám zatím pouze u Land Roveru. Nejvyšší verze "HSE" u Discovery 4 byla v Česku bez plnohodnotného rezervního kola 15.000,- (V Německu elektron), bez koberců - 14.000,- a dokonce jsem viděl HSE u D3 pro Česko bez velkého středového displeje a 4x4 asistenta s navigací. Když mi dělali v DE cenovou nabídku, Byl rozdíl v "okradené" české výbavě u stejně označené výbavy "HSE" 60.000,- a to je docela zásadní rozdíl. Že prý to mají různé země různě....tož tak... tak si nesouhlas, ja se bavim o konkretnim modelu a mam to overeno, vybava stejna, cena jina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 chlapi, já se dnes svezl Gazem 21 ( Volha ) . Po posledních měsících plných sraček jsem se cítil jako král a mocmoc jsem si to užil. To je koráb Žere to jak tank, je to jen "rusák", ale fakt jsem nadšenej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 V Chebu jsem nedavno viděl nějakou Dacii v takové té cross úpravě s obrovským nápisem Breitling ... přiznejte se kdo z vás to je? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 chlapi, já se dnes svezl Gazem 21 ( Volha ) . Po posledních měsících plných sraček jsem se cítil jako král a mocmoc jsem si to užil. To je koráb Žere to jak tank, je to jen "rusák", ale fakt jsem nadšenej ! ...zrovna docela nedavno jsem jednu takovou obdivoval... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Jo stímhle typem jsem taky měl tu čest,ta na fotkách je pěkná jen bych tam necpal tenhle desing kol,nějak mi to nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Tak včera 350km s BMW 550i E60. Užil jsem si to, nicméně se u mě stále prohlubuje větší nechut k novým vozům. Před dojezdem domů vůz spadnul do nouzového režimu, rozsvítila se kontrolka potíží s motorem, a neběželo to na všechny válce. Po hledání příčiny (ráno) jsem preventině dolil vodu do chladiče spodní ryska a pro jistotu olej (podle čidla pod půl, samo si to má hlásit) a zase klid. Prostě mrcha nenapíš čím to bylo. Tak nemám zdání co to bylo, prej se tom uhnal po dálnici Blbost 170 není pro tenhle agregát žádná rychlost. Vadí mi ale spousta věcí, to auto nemá ani teploměr takže nikdo nepozná zda je to ohřáté nebo ne, nemá rysku motorového oleje takže se musí spoléhat na čidlo, které to měří příšerně dlouho a kdoví jak přesně. Olej v automatu nemá kontrolní rysku ani šroub a jeho nápln je údajně doživotní... atd. Prostě vážně začínám mít pocit že už i BMW dělá spotřební auta. Doufejme že nás žádná závada nepotká zatím máme jen 50 tis km.... V úterý s tím jedem do Bulharska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Tak to je velká paráda... Vždycky sem se hnal za novýma autama, ale jak tak stárnu, začínám obdivovat tyhle úžasný stroje pro soudruhy náměstky.... ...zrovna docela nedavno jsem jednu takovou obdivoval... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Tak včera 350km s BMW 550i E60..............V úterý s tím jedem do Bulharska.... Tak se koukejte stavit! :-) Pokud bys potreboval nejakou radu, posli SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Tak včera 350km s BMW 550i E60. Užil jsem si to, nicméně se u mě stále prohlubuje větší nechut k novým vozům. Před dojezdem domů vůz spadnul do nouzového režimu, rozsvítila se kontrolka potíží s motorem, a neběželo to na všechny válce. Po hledání příčiny (ráno) jsem preventině dolil vodu do chladiče spodní ryska a pro jistotu olej (podle čidla pod půl, samo si to má hlásit) a zase klid. Prostě mrcha nenapíš čím to bylo. Tak nemám zdání co to bylo, prej se tom uhnal po dálnici Blbost 170 není pro tenhle agregát žádná rychlost. Vadí mi ale spousta věcí, to auto nemá ani teploměr takže nikdo nepozná zda je to ohřáté nebo ne, nemá rysku motorového oleje takže se musí spoléhat na čidlo, které to měří příšerně dlouho a kdoví jak přesně. Olej v automatu nemá kontrolní rysku ani šroub a jeho nápln je údajně doživotní... atd. Prostě vážně začínám mít pocit že už i BMW dělá spotřební auta. Doufejme že nás žádná závada nepotká zatím máme jen 50 tis km.... V úterý s tím jedem do Bulharska.... Nedávno jsem vyslechl v restauraci rozhovor, pán si u 7mičkovýho bavoráka stěžoval, že mu v servisu řekli, že se u převodovky v aautomatu olej nemění a pak se mu po 190 tis. km vysypala. Technik mu pak bokem řekl, že mají říkat, že se nemění, ale prý to chce olej každých 60 tis. km vyměnit, jinak se to posere. Kdo ví. V Mercedesu v servusu v podstatě nerozumí ničemu, jediný co jsou dneska schopný udělat je napíchnout na počítač a pokud není chyba v autě někde přímo pod čidlem, tak neexistuje a oni se svými znalostmi nejsou schopný nic odhalit. Dva roky ze mě dělali kreténa, když jim říkáj, že to auto z ničeho nic přestane brzdit (což je třeba na dálnici strašně+ super věc). Po dvou letech, kdy jsme kolem sebe plácali právníkama si hoch ze servisu nezastavil na semaforu a projel na červenou křižovatkou se sevřenou prdelkou, když jel po výměně oleje projet auto:-) Takže nakonce vyměnili komplet celou vrzdovou soustavu. Celé ty dva roky jsem tam dával auto na kontrolu brzd. Po roce jsem se osmělil a zeptal se, jak vlastně taková kontrola brzd vypadá, když auto nebrzdí a oni nemůžou na nic přijít. Dozvěděl jsem se, že kontrola je vizuální, jinými slovy technik se projde pod autem a zkontroluje hadičky a kladívkem klepne do paken. Mimo jiného jsem se taky dozvěděl, že ty brzdy mohl z...vit někdo před prodejí. Na otázku "Jako kdo?" jsem se dozvěděl, že technik v Německu, který to jde po výrobě projet, že když chce tak je to chvilka, aby je oddělal. V Čechách už prý auto nikdo neprojíždí. Jen připomínám, že nemluvím o servisu "Moskviče" ale autorizovaném MB:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Nedávno jsem vyslechl v restauraci rozhovor, pán si u 7mičkovýho bavoráka stěžoval, že mu v servisu řekli, že se u převodovky v aautomatu olej nemění a pak se mu po 190 tis. km vysypala. Technik mu pak bokem řekl, že mají říkat, že se nemění, ale prý to chce olej každých 60 tis. km vyměnit, jinak se to posere. Kdo ví. V Mercedesu v servusu v podstatě nerozumí ničemu, jediný co jsou dneska schopný udělat je napíchnout na počítač a pokud není chyba v autě někde přímo pod čidlem, tak neexistuje a oni se svými znalostmi nejsou schopný nic odhalit. Dva roky ze mě dělali kreténa, když jim říkáj, že to auto z ničeho nic přestane brzdit (což je třeba na dálnici strašně+ super věc). Po dvou letech, kdy jsme kolem sebe plácali právníkama si hoch ze servisu nezastavil na semaforu a projel na červenou křižovatkou se sevřenou prdelkou, když jel po výměně oleje projet auto:-) Takže nakonce vyměnili komplet celou vrzdovou soustavu. Celé ty dva roky jsem tam dával auto na kontrolu brzd. Po roce jsem se osmělil a zeptal se, jak vlastně taková kontrola brzd vypadá, když auto nebrzdí a oni nemůžou na nic přijít. Dozvěděl jsem se, že kontrola je vizuální, jinými slovy technik se projde pod autem a zkontroluje hadičky a kladívkem klepne do paken. Mimo jiného jsem se taky dozvěděl, že ty brzdy mohl z...vit někdo před prodejí. Na otázku "Jako kdo?" jsem se dozvěděl, že technik v Německu, který to jde po výrobě projet, že když chce tak je to chvilka, aby je oddělal. V Čechách už prý auto nikdo neprojíždí. Jen připomínám, že nemluvím o servisu "Moskviče" ale autorizovaném MB:-) Obecně průser českýho podnikání je v tom, že majitelé firem šetří na lidech a pak to vypadá tak, že minimálně polovina osazenstva v takových servisech jsou učni. Šikovnej mechanik si někde koupí nebo pronajme větší garáž, nakoupí přístroje a jede sám na sebe. Měl jsem takhle spor s kolegou kterej mne vždycky kamenoval, že servisuju auta u nějakého garážníka zatímco on u VW autorizovaného servisu. Ale jen do té doby, než mu ve VW odkouřil nějakej učeň elektroniku při výměně vestavěné navigace. Teď je ve fázi kdy se se servisem soudí, protože samozřejmě v těhle servisech s váma často nikdo vůbec nediskutuje. Druhej příklad byl autirizovanej servis Nissan, majitel úplně v pohodě objednával neznačkovou druhovýrobu náhradních dílů, ale fakturoval originální. Až jednou ta druhovýroba úplně pořádně u něčeho nesedla, technik to tam stejně narval, zku..il motor, zákazník se soudil a podnikatel přišel o autorizované dealerství a servis, ale neautorizovaně funguje dál, dál nápisy cedule ... neuvěřitelný. Neříkám, že jsou všichni autorizovaní servismani stejní, ale já s nima mám rozhodně špatný zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Mám zkušenost že je to fakt spíš o lidech. Před "krizí" jsem měl služební audi, jezdil jsem do značkovýho servisu a pořád nějakej problem. Vyměnili olej a nedotáhli šroub, takže vykapal, vyměnili brzdy a dali tam špatný obložení... Když jsem ji dojezdil, dostal jsem v rámci úspor ochcávku, čímž pádem jezdím do lokálního pidiservisu a všechno klape na jedničku, protože opravy dělá majitel+jeho brácha... Obecně průser českýho podnikání je v tom, že majitelé firem šetří na lidech a pak to vypadá tak, že minimálně polovina osazenstva v takových servisech jsou učni. Šikovnej mechanik si někde koupí nebo pronajme větší garáž, nakoupí přístroje a jede sám na sebe. Měl jsem takhle spor s kolegou kterej mne vždycky kamenoval, že servisuju auta u nějakého garážníka zatímco on u VW autorizovaného servisu. Ale jen do té doby, než mu ve VW odkouřil nějakej učeň elektroniku při výměně vestavěné navigace. Teď je ve fázi kdy se se servisem soudí, protože samozřejmě v těhle servisech s váma často nikdo vůbec nediskutuje. Druhej příklad byl autirizovanej servis Nissan, majitel úplně v pohodě objednával neznačkovou druhovýrobu náhradních dílů, ale fakturoval originální. Až jednou ta druhovýroba úplně pořádně u něčeho nesedla, technik to tam stejně narval, zku..il motor, zákazník se soudil a podnikatel přišel o autorizované dealerství a servis, ale neautorizovaně funguje dál, dál nápisy cedule ... neuvěřitelný. Neříkám, že jsou všichni autorizovaní servismani stejní, ale já s nima mám rozhodně špatný zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se