Pribina Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 To je blbost, takhle pomalu řadila možná tak Camri (nebo co to dělala toyota pro naše dědy:-)) z 95 roku. no mozna je to min, ale pripada to jako vecnost kdyz chce clovek rychle predjet.
Harry Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak nebo tak, vychází z toho závěr: manuálně řadí s automatem jen ten, kdo chce "závodit"... Jinak je to naprosto zbytečný
Mike-72 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak nebo tak, vychází z toho závěr: manuálně řadí s automatem jen ten, kdo chce "závodit"... Jinak je to naprosto zbytečný Tohle je moderní mediálně vnucený postoj a to i s tím, že to říkáš s nadsázkou a píšeš v uvozovkách. Rychle podřadit a předjet je základní podmínkou pro bezpečný a plynulý provoz. Konec.
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak nebo tak, vychází z toho závěr: manuálně řadí s automatem jen ten, kdo chce "závodit"... Jinak je to naprosto zbytečný já v podstatě kdykoliv když jedu tak závodím a neřadím. ten kickdown je pravda že třeba vteřinu nebo co já vím kolik asi přemejšlí ale určitě přemejšlí rychlej než já. když jedu v manuálu tak občas fakt nevím už na co jedu a co zařadit (ve vypjatých situacích) a proklínám to. jinak souhlasím že velmi zřídka taky kliknu a dám tam jinou rychlost ale to fakt málokdy nebo když stojím na červenou v odbočovacím a chci jet rovně a potřebuju se fakt rychle rozjet tak musím přepnout protože můj automat se normálně rozjíždí na dvojku a když se chci rozjet na jedničku musím přepnout na manual.
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak vedle tebe bych chtel stat na semaforech
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 a ve finále stejně záleží na výkonu. jel jsem nedávno v hyundai IX35, byl to nějakej benzin. auto je to krásný zvenku i zevnitř ale prvních xx kiláků jsem furt šahal na ručku a zkoušel jestli není zatažená. to auto nejelo prostě. ani když se podřadilo to nejelo prostě se to jen hýbalo. navíc se to hýbalo do všech stran. jak bez tlumičů mi to připadalo. takže když je slabej motor může se podřazovat klidně až na jedničku a k ničemu to neni
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Tak vedle tebe bych chtel stat na semaforech proč? jen by kolem tebe projelo auto který tě neomezí ani neohrozí ani nebrzdí jen naštve že je rychlejší
Quido Morava Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 v predchozim prispevku jsi se ptal co mam z automat - Alfa Sportronic, mam tam prave moznost manualniho razeni, neni tam H kulisa ale nahoru/dolu. a k tomuto prispevku, souhlasim s tebou, i kdyz si na sneho radim s automatem sam, tak s manualem se citim lepe i proto ze nemam v aute s manualem ten nadbytek vykonu, tkery na snehu je vice na skodu. no jo, ale nejde jen o vykon jako takovy, ale ta hra se spojkou anebo brzda levou nohou, kdyz je treba, to se pak daji delat veci... i treba ve dvojkolce, nezapomenu jak jsme jendnou byli v zimne nahorena Kohutce s SX4 jedini, kdo tam vyjel bez retezu ;-) a co terve na pravem blate po tropickem desti, to pak sniih i led je pro rizeni materska skolka ale verim, ze nekoho to blbnuti nebavi a radeji jen proste jede bezpecne se zapnutou nebo permanentni ctyrkolkou a atomatem, je v klidu a ma cas na jine veci... to je uz na kazdem z nas
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 proč? jen by kolem tebe projelo auto který tě neomezí ani neohrozí ani nebrzdí jen naštve že je rychlejší ty vole, odborny rady z motorismu od experta, co netusi, jakej ma motor pod kapotou, ani kolik ma valcu.. boha jeho. hele, kdyz tomu nerozumis, tak se do toho neser, to je jednoduchy. jinak ja s automatem bezne radim, bud, kdyz chcu ''zavodit'', nebo, kdyz si podrazuju pred krizovatkou apod. obcas, samozrejme, podle nalady. to me na automatu bavi. muzes, ale nemusis...
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 proč? jen by kolem tebe projelo auto který tě neomezí ani neohrozí ani nebrzdí jen naštve že je rychlejší A jak vis , ze budes rychlejsi .... ale vlastne to je jedno... preju spoustu raketovych startu.
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) ty vole, odborny rady z motorismu od experta, co netusi, jakej ma motor pod kapotou, ani kolik ma valcu.. boha jeho. hele, kdyz tomu nerozumis, tak se do toho neser, to je jednoduchy. jinak ja s automatem bezne radim, bud, kdyz chcu ''zavodit'', nebo, kdyz si podrazuju pred krizovatkou apod. obcas, samozrejme, podle nalady. to me na automatu bavi. muzes, ale nemusis... já někomu radím? že si nepamatuju kilowatty, válce a obsahy a kraviny který mě nezajímají neznamená že neumím jezdit ale hlavně fakt nevidím že bych někomu udílel rady. najde se asi dost teoretiků kteří ví o autech všechno, a že jich znám no já jsem praktik a kolik mám kw mě nezajímá pokud jich je dost Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Fikus
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) A jak vis , ze budes rychlejsi .... ale vlastne to je jedno... preju spoustu raketovych startu. myslel jsem to obecně vidím co stojí vedle mě za auto a věř že se to dá odhadnout jestli budu nebo ne. třeba rychlejší budeš já extra rychlý auto nemám ale rozhodně nikoho na cestě nezdržuju Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Fikus
sibirnaya Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 já někomu radím? že si nepamatuju kilowatty, válce a obsahy a kraviny který mě nezajímají neznamená že neumím jezdit ale hlavně fakt nevidím že bych někomu udílel rady. najde se asi dost teoretiků kteří ví o autech všechno, a že jich znám no já jsem praktik a kolik mám kw mě nezajímá pokud jich je dost když jedu v manuálu tak občas fakt nevím už na co jedu a co zařadit (ve vypjatých situacích) a proklínám to. haha, praktik.. tebe bych fakt na silnici potkat nechtel. HOWGH
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) haha, praktik.. tebe bych fakt na silnici potkat nechtel. HOWGH jistě že jsi lepší řidič asi i nejlepší protože znáš kilowaty ale tohle jsou fakt kecy jak mezi dětma PŠOUK jinak praktik jsem. za posledních 5 let mám tak mesíčně 2 - 3000 vyjmečně 5 a bez nehody, se ztrátou jen pár bodů. abych nekecal tak jediná nehoda ťukanec v olmiku před soudem ale to jsem čuměl po babách. fakt nevím o co ti jde Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem Fikus
Dantechno Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 myslel jsem to obecně vidím co stojí vedle mě za auto a věř že se to dá odhadnout jestli budu nebo ne. třeba rychlejší budeš já extra rychlý auto nemám ale rozhodně nikoho na cestě nezdržuju A kdyz tam prijedes , uvidis tam auto ktery neumis odhadnout tak holt vodbocis ? :D
Mike-72 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Jednou jsem v Plzni závodil se Seatem Cordobou a s Ferari. Dvakrát jsem ho na semaforech udělal, protože ten vůl se s tím Ferari neuměl rozjet. Takže když se s tou spojkou konečně popral a dostal tam dvojku, tak se kolem mě za velkého hřmotu prohnal. NA druhé červené se to opakovalo:-)) JInak s tím, že se to dá poznat. Minulý týden mi za prdelí (třílitr šestiválec) seděla Felicie a já se jí svině nemohl zbavit:-))) A ten parchant za mnou si to očividně užíval:-)))
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 A kdyz tam prijedes , uvidis tam auto ktery neumis odhadnout tak holt vodbocis ? :D to se mi nestalo. i když tam bylo rychlý auto nikdy se nesnažilo mě nepustit nebo vytlačit. tohle podle mě děljí jen ti co si chtějí něco dokazovat. když já stojím v pruhu rovně a vedle mě stojí auto v odbočovacím a blíká tak ho taky pustím. každej občas spěchá nebo se zařadí do blbyho pruhu.
Fikus Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 ...Dvakrát jsem ho na semaforech udělal, protože ten vůl se s tím Ferari neuměl rozjet... tak nějak si myslím že jsi závodil jen ty a ten ve F o tom nevěděl, pokud ho teda někdo nevezl šéfovy z myčky
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 Ahoj uchyle, ridil jsem jenom manualy... Nemaji ty automaty funkci kickdown ? nebo to je pomaly/ k nicemu? Ahoj vycucjogurte , reaguji pozdeji, musel jsem take neco delat. Jak uz tady nekdo rekl, nejaka prodleva tam proste je. Ne 2s, to ne, ale neco malo ano. Priznavam, ze to muze byt i o pocitu, na druhou stranu, vona ta mrcha neco vazi...
Mike-72 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2011 jistě že jsi lepší řidič asi i nejlepší protože znáš kilowaty ale tohle jsou fakt kecy jak mezi dětma PŠOUK jinak praktik jsem. za posledních 5 let mám tak mesíčně 2 - 3000 vyjmečně 5 a bez nehody, se ztrátou jen pár bodů. abych nekecal tak jediná nehoda ťukanec v olmiku před soudem ale to jsem čuměl po babách. fakt nevím o co ti jde Také nejsem zastáncem teorie, že dobrého řidiče nedělá znalost dílů auta a schopnost si je opravit. Na druhou stranu 5 let je nic, je to mimo statistickou pravděpodobnost. Naposled jsem boural před 10ti lety (auto mi nedalo přednost při jeho odbočování na lesní pěšinku) a stále to mám vnitřně víc jako vroubek, než jako pozitivum, že jsem 10 let neboural.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se