Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

měl jsi to auto od novoty? prostě od nula km? pokud jo, tak si patrně nikdy nezaplatil za rychlou jízdu.

jo, jo, jo nezaplatil ...... možná to bude tím, že mám furt jeden prst strčenej v prdeli .... konečně sem na to přišel :smile_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

a jakou mas za tech 200k spotrebu? muj soukromy tip : 3.9 ropy

tak to nevím - odhad je 5,6

víš co, každej máme nějakou úchylku  ;)

jasný, vidím to v zásadě každej den :smile_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

Dotaz na znalce vozů s trojcípou hvězdou. Copak je to za model a ročník ? Zachyceno dnes.

Odesláno

Te je jedinej Mercedes,ve kterym jsem za svuj zivot jel,fascinovalo me,ze to je fakt jak lod.Jak vidis na kapote hvezdu,dlouhej cumak,parada.Akorat v zime s tim kamos nevyjel ani do mirnyho kopecka.

Odesláno

To Snow, jde o 250 nebo 300td , poznáš to podle těm průduchům v blatníku. Kdysi to byl muj velkej sen, to ještě dělal mercedes volně 1.000.000 km bez go. Osobně bych šel do 250d facelift ,podle mě ideál na denní ježdění a neskutečnej držák.

Odesláno

Tak jsem dostal jako nahradni vozidlo Roomster. Jako jo, prakticke a takove ty veci..., ale nezda se vam, jako by to bylo ze stran zgrcle?:) Takovy divny pocit za volantem.

Odesláno

Chlapi v čem si tento pán užíval života? Předjel mě za ohlušujícího řevu na dálnici u Monaka. :) Dolce Vita

Nic co bych znal a přijde mi to jako nějaká předělávka spíš... ani jedno kolo nesedí do blatníků a zadní lampy jsou dost divný, ale třeba to někdo pozná...

Odesláno

Podle zvuku to nejspise usa v8 byla...premyslel jsem,jestli to neni nejaka variace kobry. Spise me zajima,jestli si myslite,ze to je nejaka novostavba,nebo si jen tak jezdi se zavodakem z 60. let.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...