Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

No, tak uz je na tom vetsina plechariny hotova, tohle je este z lonska...ale zadne aktualni foto nejak nemam...

Ford, chasis 1944, motor teda bohuzel uz 1946...

Je to poctive zelezo, na takove to obcasne letni jezdeni na akce staci...jen tak pro zajimavost ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

No, tak uz je na tom vetsina plechariny hotova, tohle je este z lonska...ale zadne aktualni foto nejak nemam...

Ford, chasis 1944, motor teda bohuzel uz 1946...

Je to poctive zelezo, na takove to obcasne letni jezdeni na akce staci...jen tak pro zajimavost ;-).

potom postupne referuj!

kludne aj do Petrolhead

zial uz novy ( zanovny ?) Wrangler mi az tak nesedi, uz privela plastu, ziadne image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Tenge: pokud Benzín je vše OK! Nafta je ital a nikdo neví co to bude dělat jak to bude drahý mercedes zůstala jen převodovka jinak na pozér po městě je to pecka v terénu taky ale do Hamburku bych stím asi nejel ani ja ač sedačky sou pohodlné výhled je fajn je na to hafo doplňků apod hračičku to bude bavit

Gabo: Image to ma furt novej mě se zdá hezčí a interier udělal obrovskej skok dopředu furt je to ale pracovní auto a navíc jaké auto ti dnes nabídne jízdu bez dveří? no no jaké?

Upraveno uživatelem Jagman
Odkaz ke komentáři

maxigabrielg: Tak muzu sem tam neco prihodit, ale jinak je to lepsi v realu...vis jak to je - Nepritel nasloucha...

A to ze sem paranoidni jeste neznamena, ze po mne nejdou ;-).

Vyjede to zrejme pristi rok...

To bylo jen tak na okraj, jak sem videl "Jeep"...;-). I kdyz je to vlastne Ford :-D.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

mne sa ten stary zdal taky chlapsky, muzny typ, mal som ho bez dvery a so sklopenym prednym oknom, mohol si ho WAPkou vystriekat a ides znova dalej

Odkaz ke komentáři

Nějvětšího borce jsem potak na silnici už před 15 lety, kdy projížděl na Smíchově uličkou, kde velkým US Pickupem vorval od stojícího auta v druhé řadě lišty a zrcatko, pak mě tlačil přední kapotou před sebou (nestačil jsem přejít silnici) a nakonec stáhnul okénko, vedle něho seděla nepřítomná blondýna a on dřímajíc v ruce nějakou pistoli řekl, "máš nějakej problém debile?"

Jsi mi připomněl blba v bílý X6 s fake panoramou. Stojím v Sclass normálně na parkovacím místě a přede mnou parkuje tenhle člověk. Periferně vidím, že najíždí docela na krev, ale říkám si - má senzory, kameru, snad není blbej. Najednou drc, on stojí, já vystoupím, koukám, že mi promáčkl masku a stále se o ní opírá. Frajer telefonuje, já mu zaťukám na okno a on na mne huláká co mu mlátím do auta. Popojel dopředu, šel se podívat, maska se vrátila do svého tvaru a on přede mnou začal mávat pětistovkou, jako že to zaplatí.  

Odkaz ke komentáři

Proč?

Kvůli dieslu a spojeni s italama a žena by do něj potřebovala vysouvací schůdky když jsem studoval světlou výšku. Technicky asi bude fajn, budu ho muset projet a vzít ženu s sebou. Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Jagman

Spoj s Italy pomohl ve spracování, kvalitě interieru a celkovému vzhledu ale jak na tom bude diesel od VN motori je záhada jinak je vše čistě USA. Osobně jsme měly problém pouze s místem táta se dopředu nevejde nebo vejde a za něj už nikdo vejška je docela ok i moje hodně malá máma tam vlezla ok ale jak jsi psal nejlepší je to pujčit uvidíš zamluv si ho na víkend slunej den sundej střechu dělá se 2x soft a 1x hard jeden soft je šikmej dá se stim fakt hrát no

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...