_Boss_ Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Ja myslim, ze ve 4 bychom toho Trabanta unesli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pánové jak jsou na tom teď Jeepy? Dnes jsem si prohlížel jednoho wranglera v prodejně a docela dobrý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 teraz neviem, mal som Wrangler kedysi a nic moc kvalitaeste 4.0 liter benzale ja len tak cafe Racer, bez strechy a okien, namiesto mopeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 spíš kdo čím nejezdí.................kurva zaútočila na nás lampa náčelníku................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pánové jak jsou na tom teď Jeepy? .... ...jak ktere, na nekterych je jeste spousta prace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 tak to je ina trieda!poctive zelezo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frygo Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Myslím že Mit. Pajero je ok.... Několik jsem jich měl a v pohodě. Záleží na jaké využití....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 No, tak uz je na tom vetsina plechariny hotova, tohle je este z lonska...ale zadne aktualni foto nejak nemam...Ford, chasis 1944, motor teda bohuzel uz 1946...Je to poctive zelezo, na takove to obcasne letni jezdeni na akce staci...jen tak pro zajimavost ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 No, tak uz je na tom vetsina plechariny hotova, tohle je este z lonska...ale zadne aktualni foto nejak nemam...Ford, chasis 1944, motor teda bohuzel uz 1946...Je to poctive zelezo, na takove to obcasne letni jezdeni na akce staci...jen tak pro zajimavost ;-).potom postupne referuj!kludne aj do Petrolhead zial uz novy ( zanovny ?) Wrangler mi az tak nesedi, uz privela plastu, ziadne image Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) Tenge: pokud Benzín je vše OK! Nafta je ital a nikdo neví co to bude dělat jak to bude drahý mercedes zůstala jen převodovka jinak na pozér po městě je to pecka v terénu taky ale do Hamburku bych stím asi nejel ani ja ač sedačky sou pohodlné výhled je fajn je na to hafo doplňků apod hračičku to bude bavit Gabo: Image to ma furt novej mě se zdá hezčí a interier udělal obrovskej skok dopředu furt je to ale pracovní auto a navíc jaké auto ti dnes nabídne jízdu bez dveří? no no jaké? Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 maxigabrielg: Tak muzu sem tam neco prihodit, ale jinak je to lepsi v realu...vis jak to je - Nepritel nasloucha...A to ze sem paranoidni jeste neznamena, ze po mne nejdou ;-).Vyjede to zrejme pristi rok...To bylo jen tak na okraj, jak sem videl "Jeep"...;-). I kdyz je to vlastne Ford :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 mne sa ten stary zdal taky chlapsky, muzny typ, mal som ho bez dvery a so sklopenym prednym oknom, mohol si ho WAPkou vystriekat a ides znova dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Hmm jak to tak studuju po netu tak asi wranglera vyřadím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Nějvětšího borce jsem potak na silnici už před 15 lety, kdy projížděl na Smíchově uličkou, kde velkým US Pickupem vorval od stojícího auta v druhé řadě lišty a zrcatko, pak mě tlačil přední kapotou před sebou (nestačil jsem přejít silnici) a nakonec stáhnul okénko, vedle něho seděla nepřítomná blondýna a on dřímajíc v ruce nějakou pistoli řekl, "máš nějakej problém debile?"Jsi mi připomněl blba v bílý X6 s fake panoramou. Stojím v Sclass normálně na parkovacím místě a přede mnou parkuje tenhle člověk. Periferně vidím, že najíždí docela na krev, ale říkám si - má senzory, kameru, snad není blbej. Najednou drc, on stojí, já vystoupím, koukám, že mi promáčkl masku a stále se o ní opírá. Frajer telefonuje, já mu zaťukám na okno a on na mne huláká co mu mlátím do auta. Popojel dopředu, šel se podívat, maska se vrátila do svého tvaru a on přede mnou začal mávat pětistovkou, jako že to zaplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) Proč?Kvůli dieslu a spojeni s italama a žena by do něj potřebovala vysouvací schůdky když jsem studoval světlou výšku. Technicky asi bude fajn, budu ho muset projet a vzít ženu s sebou. Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Spoj s Italy pomohl ve spracování, kvalitě interieru a celkovému vzhledu ale jak na tom bude diesel od VN motori je záhada jinak je vše čistě USA. Osobně jsme měly problém pouze s místem táta se dopředu nevejde nebo vejde a za něj už nikdo vejška je docela ok i moje hodně malá máma tam vlezla ok ale jak jsi psal nejlepší je to pujčit uvidíš zamluv si ho na víkend slunej den sundej střechu dělá se 2x soft a 1x hard jeden soft je šikmej dá se stim fakt hrát no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Pánové jak jsou na tom teď Jeepy? Dnes jsem si prohlížel jednoho wranglera v prodejně a docela dobrý..Mě napadlo tohle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Docela zajímavý odkaz na problémové motory:http://www.autorevue.cz/techto-20-motoru-obejdete-v-bazaru-sirokym-obloukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Kamarád má Jeep Rubicon. Je s ním hrozně spokojenenj, je pravda, že pod ním pořád leží a kupuje náhradní díly v USA, ale jinak super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se