Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tommas4: Tos zrovna vybral docela hujdu. 2003 a tenhle motor, který je opravdu slabý na tuhle váhu.

Panedge: Toho bych se nebál, jelikož v tom většinou vozí maminy děti do školy.

Odesláno

Já když kupoval SUV, tak jsem hrozně kopal za Freelandera, bohužel se nenašel jediný člověk autům rozummnějící, aby mě to auto doporučil. Samá strašidelná story a nakonec, když mě potvrdil jejich vysokou poruchovost i mechanik z autorizovaného servisu, tak jsem cuknul. Prý Land Rovera pouze funglovku s garancí, ale staršího nebrat  :unsure: Jinak samozřejmě když vše funguje jak má, tak to jsou prý bezvadný pohodlný auta.

Návštěvník Jagman
Odesláno

Spatnej motor 4,4 od BMW a funguje to ale podvozek topeni apod je hodne caste no

Odesláno

Máš asi fakt hold kliku, buď rád  :cheers: My měli přesně Vito, rok co zmiňuješ, tři kamarádi okolo mě, naše nemocnice čtyři kousky a všechny auta do jednoho jeden velkej průšvih. Tobě to auto například nerezivělo před očima? 

Sorry za opožděnou reakci, byl jsem mimo net. Auto mi nerezlo, respektive za cca 4 roky, co jsem ho měl, tak se to neprojevilo, jediné auto, které mi zrezlo (přední blatníky) byl žigul patnáctka, ale autorizovaně jsem to opravil před garáží novinama, gázou, eprosinem a emailem ve spreji  :guitar:

Odesláno

Chápu, že někdo potřebuje navýšit svůj index sebevědomí, ale není tohle přehnaný? :lol2:

To potkavam kolem Andela dost casto. Prej to ma nejakej rusak...

Návštěvník Jagman
Odesláno

Reditel Pivovaru prej a uz hrozne dlouho jeste po praze jezdi zlate Bentley Conti kabro to ma rusak a ted potkavam conti sedan se zlatou kapotou :)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tie zlate folie tak to je fakt grc!

pekne sperky zo zlata alebo niektore hodinky je este fajne, ale nejake baszom audi SUV je proste grc.

v 60 rokoch ked nejaky blaznivy milionar ( vo filme s Belmondom,napr.) si dal pozlatit Rollsa, tak oki, sranda.

Ale takto...?

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tak zas u Ředitele pivovaru to chápu ne však to má barvu jako Pivo! :D

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Já to Q potkal na benzínce na d11. Nejdřív jsem málem oslepl a pak si chvíli říkal že to není sen. Pozornost budio to auto u všech lidi bez výjimky a majitel si to evidentne užival.

Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

lebo na chvilu nesledujes hru, a uz ta to zaplavy novymi modelmi...

uz nastastie chapem ich SUV znacenie, konecne je v tom poriadok

Odesláno (upraveno)

Buď je to divná fotka nebo se jim tohle cla Sb(kombik) nepovedlo..

Upraveno uživatelem tenge
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Buď je to divná fotka nebo se jim tohle cla Sb nepovedlo..

napis strykovi!

stryko Gugl pomoze

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...