Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Uprimne ja osobne bych se bal ojetyho Range jako cert krize. Tady je jeden dost starý, ale pěkný popis závad http://www.tipcars.com/magazin-majitel-ojeteho-land-roveru-neskryva-smutek-3797.html
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Tady je jeden dost starý, ale pěkný popis závad http://www.tipcars.com/magazin-majitel-ojeteho-land-roveru-neskryva-smutek-3797.htmltak niektore zazitky su podobne ako nase Disco vo firmekaroseriu sme davali dole ako ked na beznom aute otvaras kapotu ....
edgar_23 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Budu premyslet, nakonec asi dopadne na jistotu ta X5...
Jettero Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Tommas4: Tos zrovna vybral docela hujdu. 2003 a tenhle motor, který je opravdu slabý na tuhle váhu.Panedge: Toho bych se nebál, jelikož v tom většinou vozí maminy děti do školy.
African Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Já když kupoval SUV, tak jsem hrozně kopal za Freelandera, bohužel se nenašel jediný člověk autům rozummnějící, aby mě to auto doporučil. Samá strašidelná story a nakonec, když mě potvrdil jejich vysokou poruchovost i mechanik z autorizovaného servisu, tak jsem cuknul. Prý Land Rovera pouze funglovku s garancí, ale staršího nebrat Jinak samozřejmě když vše funguje jak má, tak to jsou prý bezvadný pohodlný auta.
Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Spatnej motor 4,4 od BMW a funguje to ale podvozek topeni apod je hodne caste no
JR_2010 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Máš asi fakt hold kliku, buď rád My měli přesně Vito, rok co zmiňuješ, tři kamarádi okolo mě, naše nemocnice čtyři kousky a všechny auta do jednoho jeden velkej průšvih. Tobě to auto například nerezivělo před očima? Sorry za opožděnou reakci, byl jsem mimo net. Auto mi nerezlo, respektive za cca 4 roky, co jsem ho měl, tak se to neprojevilo, jediné auto, které mi zrezlo (přední blatníky) byl žigul patnáctka, ale autorizovaně jsem to opravil před garáží novinama, gázou, eprosinem a emailem ve spreji
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Chápu, že někdo potřebuje navýšit svůj index sebevědomí, ale není tohle přehnaný?
Pcho Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Chápu, že někdo potřebuje navýšit svůj index sebevědomí, ale není tohle přehnaný? To potkavam kolem Andela dost casto. Prej to ma nejakej rusak...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Reditel Pivovaru prej a uz hrozne dlouho jeste po praze jezdi zlate Bentley Conti kabro to ma rusak a ted potkavam conti sedan se zlatou kapotou
Josef01 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Conti se zlatou kapatou má i jeden Vietnamec, co jezdí do SAPA v Libuši.
Liqid Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 jako ochrna laku dobrý, ale jinak jsem nepřišel fóliím na chuť
MJ. Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) nic Upraveno 1. září 2015 uživatelem MJ.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 tie zlate folie tak to je fakt grc!pekne sperky zo zlata alebo niektore hodinky je este fajne, ale nejake baszom audi SUV je proste grc.v 60 rokoch ked nejaky blaznivy milionar ( vo filme s Belmondom,napr.) si dal pozlatit Rollsa, tak oki, sranda.Ale takto...?
Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Tak zas u Ředitele pivovaru to chápu ne však to má barvu jako Pivo!
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Já to Q potkal na benzínce na d11. Nejdřív jsem málem oslepl a pak si chvíli říkal že to není sen. Pozornost budio to auto u všech lidi bez výjimky a majitel si to evidentne užival. Upraveno 1. září 2015 uživatelem km.kmk
montemar Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 uz se v tech novych mercedesech trochu ztracim.. musel jsem guglit, tohle jsem neznal.. cla sb
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 lebo na chvilu nesledujes hru, a uz ta to zaplavy novymi modelmi...uz nastastie chapem ich SUV znacenie, konecne je v tom poriadok
tenge Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 (upraveno) Buď je to divná fotka nebo se jim tohle cla Sb(kombik) nepovedlo.. Upraveno 1. září 2015 uživatelem tenge
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Odesláno 1. září 2015 Buď je to divná fotka nebo se jim tohle cla Sb nepovedlo..napis strykovi! stryko Gugl pomoze
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se