Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 No žádné téma mě neoslovilo, tohle trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 Ta Japonská aukce je neskutečná! Panebože, ty 911, E30 M3 a E-Klasse Evo, Skyline... Tohle mě vážně hodně, hodně zaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2015 (upraveno) auta pěkná, jen aby nezářila Upraveno 2. září 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Ta Japonská aukce je neskutečná! Panebože, ty 911, E30 M3 a E-Klasse Evo, Skyline... Tohle mě vážně hodně, hodně zaujalo.tiez som bol prekvapenyja som uz klasicky zadubene zamiereny jedine na nemecky trh, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Ten styl prodeje a těch aut je zajímavý. Je pravda, že to tahají lidé do Evropy (viděl jsem inzeráty), možná tam jsou i dražiči z AAA Auto Jako nákup na dovolené je asi OK, jet tam výloženě pro auto, tak to není asi super nápad ani z důvodů reklamace, tak i ta cesta není nejlevnější, i když se najdou borci kteří tam určitě najdou spojení za 500 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 tak dame tam dovolenku, uz som nebol v Japonsku cca 6 rokov....kupime kazdy 2 kusy a este sa nam to aj zaplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Já už si to tak nějak plánuji :-D Myslím, že leccos by se z toho vyplatilo, když si vezmu, jaká je cenová bublina klasických 911 (skoro na šrot za +650k) a za kolik tam šly pěkné kousky, to by se vyplatilo. Ale chtěl bych jako suvenýr určitě Hachiroku (Corolla AE86) a nebo nějakou pěknou R34 (protože nic neklepe o omezovač tak pěkně jako motor RB26DETT). A taková Integrale HF... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 mudro hovoris, kolego, mudro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 M.s: Měl jsem v plánu příšti rok jít do alfy 4c ale jak se tak dívám zajedu si v lednu do japonska.R34,NSX nebo GTR.... Hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Jettero, aj ty múdro hovoris...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 NSX, jo, to by bylo... Ty jsou ale za draho i tam, koukal jsem že jdou kolem mega. Ještě se dočkáme jak se bude dražit v Pebble Beach za stovky tisíc $. Jinak když už jsme v tom tématu Kdo čím, ať je patrno, proč mě tak dojímá JDM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 krasna klasika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Tohle video už delší dobu nemůžu dostat z hlavy. https://www.youtube.com/watch?v=JLWVjdzw42E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 ktory budik je tu otackomer??? sialenost, aj ja chcem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Z těch 911 na aukci jsem nemocný. Navíc tam skoro všechny evropské značky měly volant vlevo!?! V Japonsku jsem ještě nebyl. A letos na dovolené ještě taky ne. Je to inspirace!!! Kdo jede taky? Podzim v Tokiu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 tak ja uz som tam par krat bol...a aj na dovolenke som bol...ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 http://www.novinky.cz/auto/379501-motoristy-trapi-plizive-destrukce-motoru-muze-za-to-palivo.html co si o tom myslite? je to vazne take zle? a ak ano co sa s tym da robit? ze sa kurvi nafta repkou som vedel, ale cosi tam pisu aj o benzine, takze ma to zaujima..... pomoze liat do nadrze nejake pridavne vyfikundacie? a ak ano tak ake? o peniaze mi neide mam rocny najazd 0.00prd ale nechcem aby sa autak dodrbal v najmenej vhodnej chvili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Můžeš tancovat naftu bez biosložky u EuroOil a přidávat do ni VIF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 ako pisem nafta ma az tat nezaujima, zaujima ma benzin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 VIF je i do benzinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se