CEGY Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 I tohle se da potkat v Krkonosich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Mate tam pobocku Mossadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Krasnej defik. Podle laku a pneu asi nikdy nebylo tam kam patri:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dnes jsem potkal tenhle tuzing...některé věci mi hlava nebere 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dnes jsem potkal tenhle tuzing...některé věci mi hlava nebere ma to holt upusteny, aby se mu/ji dobre vytahoval ten kocarek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 To je úplně normální lowrider pro jednodušší nakládání kočárku. Nic neobvyklýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dneska jsem se svezl 120km novou Octávkou RS 2.0 TDI. Motor tichej, na mě trochu tvrdší podvozek a na nerovnostech to uskakovalo. Design a jeho provedneí se mi těžko posuzuje, jsem prostě už moc náročný, když vidím koženkové sedačky ledabyle ušité, tak za ty peníze (cca 750 tis.) to je fakt drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 ma to holt upusteny, aby se mu/ji dobre vytahoval ten kocarek... To je úplně normální lowrider pro jednodušší nakládání kočárku. Nic neobvyklýho.Jo tááák, už to chápu. Na mou obranu...nemám děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dneska jsem se svezl 120km novou Octávkou RS 2.0 TDI. Motor tichej, na mě trochu tvrdší podvozek a na nerovnostech to uskakovalo. Design a jeho provedneí se mi těžko posuzuje, jsem prostě už moc náročný, když vidím koženkové sedačky ledabyle ušité, tak za ty peníze (cca 750 tis.) to je fakt drahý.No podle toho, kolik jich jezdi, to zas tak drahy nebude :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 S Octávkou je to jako s iPhonem, má to každej student a ještě se jim to zdá levný holt tyhle věci jsou pro mě cenově nedostupný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Ja obchodu prd rozumim (viz. moje vecny prodeje hodinek se ztratou :-)), ale kdyz je toho tolik, tak to imho neni zas tak drahy. Nemam ani Octavku RS ani zadnej iPhone. Pro me to je holt drahy resp. prijde mi lito dat za to ty prachy, protoze to jako vec povazuji za zbytecnost. Upraveno 26. září 2015 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 K těm cenám škodovek - já do firmy kupoval Oktávku letos na jaře, L&K, 1.8TSI, DSG, už v základu je to slušně vybavené (adaptivní tempomat, adaptivní světla bohatství, keyless, "kůže", el.sedadla, vyhřívaná vpředu i vzadu atd. atd.), já jsem to dovybavil ještě věcma jako velká navi, kamera, metla, chybí mi tuším jen šíbr a udržování v pruzích... Obeslal jsem mailem asi 10 prodejců v okolí. Kdo nabídl největší slevu, tam jsem to vzal. Vyšlo to tuším na 530 bez daně. Nevím, kdo jiný by mi za ty peníze nabídl 180k auto v bezchybné výbavě (v rámci třídy samozřejmě...). Fakt to není drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 S iPhonem to má teda ještě jednu podobnost, neuvěřitelně si to drží cenu na second-handovém trhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 No já nevím, prodal jsem 275k E-350 za 450 tis., které najezdí bez problému dalších 500 tis. km a iPhone 4S, který jsem koupil za 16 tis. před 2,5 lety a minulý týden prodal za 3900,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Dobrý den, nevíte kolik je hodin? Nevím, ale mohu vám ukázat, jak hážu kamenem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 sakra pepo za kolik? DO háje vedet to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Něco mi říká, že to mohlo být někde mezi 400 a 500 tisíci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 sakra pepo za kolik? DO háje vedet to 450 soused sehnal peníze za 48 hodin a je úplně unešenej. Do té dobý jezdil Octavkou a říkal, naprosto neskutečný rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 se nedivím to je sakra hodně dobrá cena za to co jsi měl i teď je to dobrá cena furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Ja obchodu prd rozumim (viz. moje vecny prodeje hodinek se ztratou :-)), ale kdyz je toho tolik, tak to imho neni zas tak drahy. Nemam ani Octavku RS ani zadnej iPhone. Pro me to je holt drahy resp. prijde mi lito dat za to ty prachy, protoze to jako vec povazuji za zbytecnost.ŠKODA peněz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se