Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

ale to je koupě auta rozumem, já nakupuju i srdcem.

Ano, s tím souhlasím, byla to koupě rozumem, ale jak jsem psal, naštěstí mám doma i vozy koupené srdcem... :)

geometr: já, díkybohu, svou vlastní zkušenost ještě nemám, ale ve svém okolí mám dvě reálné zkušenosti s GAPem a vždy byly podmínky dodrženy a skutečně byl vyplacen rozdíl mezi cenou vozu nového a pojistným plněním...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neporovnavam mercedes s koncernovou škodou. Mam ML320cdi 2008 a nedám naň dopustiť len prevádzkové náklady sú strašne vysoké. Je rozdiel dat mesačne za naftu 600 eur a 300.... je mi jasne ze koža v Mercedesi,kvalita spracovania vzduchový podvozok atď atď nebude v škode rovnaký. .. :)

Odoslané z SM-G925F pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

To by byl hodně těžký přechod z ML do Superbu. Ty kalkulace nákladů jsou často zkreslené různým úhlem pohledu. Představ si za kolik prodáš MLko, doplatíš za Superb a za jak dlouho vyčerpáš ten cenový rozdíl za naftu a opravy toho stávajícího MLka a to je jenom jednoduchý pohled.

Odkaz ke komentáři

Že by k předražené Škodovce nebyla alternativa? Maximálně, když si to poskládáš od jiný automobilky, tam nebudeš mít písmenka "RS" no.

no tak mi něco poraď :), podmínky byly sedan, 4+ dveře, se slušným kufrem a 200+ koněma. Na škodu mám korporátní slevu 16 procent, takže cena ceníkových 750k byla cena 630k s DPH a vedle toho jsem při složení 70 procent dostal na zbylých 30 procent úvěr bez úroků a na pojistce včetně GAPu mi započítali plné bonusy přesto, že je to papírově moje první auto.

Nekoukám se jen na cenu auta, ale koukám na TCO ...

Koukal jsem po nových autech.

Odkaz ke komentáři

jj měl jsem tam napsat brázdit silnice s něčím, co plnohodnotně poslouží jako jediné auto do rodiny  :cheers:

Furt to nepitvej.

Auto máš hezké a je vidět že z něho máš radost. Navíc. Pěkně jezdí a jak jsem viděl pravidelně ho myješ.

Jedna věc je jistá i když tohle není o mně , ale podle mě by byla výrazná většinu Čechů ráda kdyby si mohla koupit nové auto a to třeba přesně takové jako máš ty.

Mě se tvoje auto líbí.

Odkaz ke komentáři

To by byl hodně těžký přechod z ML do Superbu. Ty kalkulace nákladů jsou často zkreslené různým úhlem pohledu. Představ si za kolik prodáš MLko, doplatíš za Superb a za jak dlouho vyčerpáš ten cenový rozdíl za naftu a opravy toho stávajícího MLka a to je jenom jednoduchý pohled.

Asi před rokem a čtvrt jsem prodal ML 420CDI a od té doby mám Superba. Kromě toho, že v Cafe Cafe nedávám klíče na stůl, nijak netrpím :-).

Odkaz ke komentáři

Furt to nepitvej.

Auto máš hezké a je vidět že z něho máš radost. Navíc. Pěkně jezdí a jak jsem viděl pravidelně ho myješ.

Jedna věc je jistá i když tohle není o mně , ale podle mě by byla výrazná většinu Čechů ráda kdyby si mohla koupit nové auto a to třeba přesně takové jako máš ty.

Mě se tvoje auto líbí.

Ale dyť mně se taky líbí a mám z něj každý den radost... To že jich denně potkám 50, nebo že nejsou materiály jako v S klase je realita a nějak mi to radost nekazí. Jen říkám, a zatím si stojím, že každý z první vystřelí: drahý a proč sem si nekoupil něco jiného, ale nikdo už nedokáže poradit nic konkrétního. Auto sem vybíral rok a na nic sem nepřišel...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...