Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Na i40 po 3,5 letech najeto 310tis a teď mi měnili v záruce vrzajicí sedačku a bez problémů. Fungují fakt good.

Jinak Superb i Mondeo byli ve skoro totožné výbavě. Passat mě nebere a podle mě je i daleko za Superbem.

S I40 jsem nejakej cas jezdil, mame ji ve firme. Spoustu dobreho, vybava jak svina za cenu 550k bez DPH (xenony, kamera, el. roletka a spoustu dalsiho...), ale tu sedacku, o ktere pises, bych nechal vymenit po 310km, ne 310tis. V nicem horsim jsem nesedel - cesta z Mnichova byla utrpeni a to potvrdil i spolujezdec....

Jinak, Pasik vs. Superb = vec nazoru. Mam to prvni, najezdil jsem neco i v tom druhem a P je pro me proste vys. Asi tak nejak pocitove...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nám u Mondea 2012 odešla po třech letech baterka, hm docela brzy tedy tak jsem v servisu. Jinak Mondeáku, nový by ti šlo ke ksichtu, podsouvají mi ho tady za 600 bez DPH, to není úplně blbý, je to fešák :-)

móóc pěkný,..............bych tam asi ukápl........

Odkaz ke komentáři

Mam moznost ist do Toyota Avensis 2.2 D 2007 300k km. Hlupost? Vlastne vymienam moje + dopl potrebujeme do byvania. 300je uz masaker asi. Ci? O1-2 roky by som ho predaval ak daco dosetrime. Bude sa dat este take vobec predat? Za 5000 + 5000 riesim.

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

Mam moznost ist do Toyota Avensis 2.2 D 2007 300k km. Hlupost? Vlastne vymienam moje + dopl potrebujeme do byvania. 300je uz masaker asi. Ci? O1-2 roky by som ho predaval ak daco dosetrime. Bude sa dat este take vobec predat? Za 5000 + 5000 riesim.

Doporučuji neřešit. Motory 2,2 D od Toyoty jsou docela tragédie a o ceně 5 000 ani nemluvím.

Odkaz ke komentáři

Paradoxně, většinou ve 300tkm je už hodně drahých věcí po výměně....a může být v lepším stavu než auto s 220tkm kde je vše původní. Na druhou stranu tyto motory nebyly to nejlepší od toyoty jestli se nepletu.

..upřesním, diesel motory, respektive vstřiky u Toyoty mají problémy s palivem - bio složkou. Takže Když diesel Toyotu, tak brát palivo bez těch parádních vylepšovátek z řepky apod.

Odkaz ke komentáři

Prvy benzinovy Avensis bolo jedno (z pohladu spolahlivosti motora) z najtragickejsich aut na svete. Vo vela krajinach zvolavacky a drahe riesenia, v tych menej vyspelych (SR, CR) len nekonecne dolievanie 1l oleja na 1000km servisom zdarma az do skoncenia zaruky.

Upraveno uživatelem eskimak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...