laskajefajn Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Passat že je daleko za SuperBem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Můj nároz... Jediná nevýhoda Superbu je, že tam nedávají 6ti válce. Jinak vzhled se mi více líbí a ve vnitřní prostor u Superbu je úžasnéj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Na i40 po 3,5 letech najeto 310tis a teď mi měnili v záruce vrzajicí sedačku a bez problémů. Fungují fakt good. Jinak Superb i Mondeo byli ve skoro totožné výbavě. Passat mě nebere a podle mě je i daleko za Superbem.S I40 jsem nejakej cas jezdil, mame ji ve firme. Spoustu dobreho, vybava jak svina za cenu 550k bez DPH (xenony, kamera, el. roletka a spoustu dalsiho...), ale tu sedacku, o ktere pises, bych nechal vymenit po 310km, ne 310tis. V nicem horsim jsem nesedel - cesta z Mnichova byla utrpeni a to potvrdil i spolujezdec.... Jinak, Pasik vs. Superb = vec nazoru. Mam to prvni, najezdil jsem neco i v tom druhem a P je pro me proste vys. Asi tak nejak pocitove... Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak nám u Mondea 2012 odešla po třech letech baterka, hm docela brzy tedy tak jsem v servisu. Jinak Mondeáku, nový by ti šlo ke ksichtu, podsouvají mi ho tady za 600 bez DPH, to není úplně blbý, je to fešák :-)móóc pěkný,..............bych tam asi ukápl........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Nene, máš záruku dva roky ikdyby jsi najel 300.000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Mam moznost ist do Toyota Avensis 2.2 D 2007 300k km. Hlupost? Vlastne vymienam moje + dopl potrebujeme do byvania. 300je uz masaker asi. Ci? O1-2 roky by som ho predaval ak daco dosetrime. Bude sa dat este take vobec predat? Za 5000 + 5000 riesim. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Paradoxně, většinou ve 300tkm je už hodně drahých věcí po výměně....a může být v lepším stavu než auto s 220tkm kde je vše původní. Na druhou stranu tyto motory nebyly to nejlepší od toyoty jestli se nepletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 móóc pěkný,..............bych tam asi ukápl...............dnes v Autosalonu Mondeo Vignale. Jsem zvědav jak tam dopadne. Máme ho na prodejně už víc jak měsíc a předváděčku taky. Tak se můžeš přijít svézt :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Mam moznost ist do Toyota Avensis 2.2 D 2007 300k km. Hlupost? Vlastne vymienam moje + dopl potrebujeme do byvania. 300je uz masaker asi. Ci? O1-2 roky by som ho predaval ak daco dosetrime. Bude sa dat este take vobec predat? Za 5000 + 5000 riesim.Doporučuji neřešit. Motory 2,2 D od Toyoty jsou docela tragédie a o ceně 5 000 ani nemluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Dakujem. Pomohli ste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Paradoxně, většinou ve 300tkm je už hodně drahých věcí po výměně....a může být v lepším stavu než auto s 220tkm kde je vše původní. Na druhou stranu tyto motory nebyly to nejlepší od toyoty jestli se nepletu...upřesním, diesel motory, respektive vstřiky u Toyoty mají problémy s palivem - bio složkou. Takže Když diesel Toyotu, tak brát palivo bez těch parádních vylepšovátek z řepky apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 a proto ty mrdky nekupovat... toyota v benalu je 90% v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Takže Rav4 v CVT v benzínu ok ta nová? Nebo raději MB B ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 v mem okolí jsou dvě ravky v benalu cca 2007 a za celou dobu bez poruchy....u nového modelu ti neřeknu. Do kolika peněz to chceš? Mozna misto noveho B bych šel do pěkného lehce jetého E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Prvy benzinovy Avensis bolo jedno (z pohladu spolahlivosti motora) z najtragickejsich aut na svete. Vo vela krajinach zvolavacky a drahe riesenia, v tych menej vyspelych (SR, CR) len nekonecne dolievanie 1l oleja na 1000km servisom zdarma az do skoncenia zaruky. Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Chtel jsem se držet kolem 6-7set k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 ečko bylo velmi povedene a v automatu pohodička, velmi komfortní a univerzální auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 za 700 koupíš už moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Tak se jde na věc, všechny pneu co jste radili jsou prý super, no a tady mě udělal tedy cenu 3200,- za kus včetně přezutí, takže jsem spokojen. O víkendu hurá na hory, i přes to že jsem mohl klidné s letňákama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se