Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Nemá to cenu veř mi! Moje W210 co je v inzerci nebyla moc rezavá a i tak k dokonalosti to stálo prostě moc penez prodejní cena je pak zlomek látat to jen na oko nemá cenu to máš po zimě zpátky a vyhodíš peníze vařit dveře blatníky to je taky zbytečnost lepší koupit nové no a pak se udělá celolak a furt je to auto za cca 40tis? podělá se motor převodovka raději to prodej za něaké peníze jak je a to co by jsi vrazil tak vraž do jiného auto co netrpí tolik na korozi takže né japonce :)

Jinak v Praze klempíře i lakovnu mám a kupodivu mě má furt docela rád :D

Odesláno (upraveno)

Abych to upřesnil: Nepočítám s tím, že bych to auto ještě prodal, prostě ho dojezdím a sbohem, maximálně ho zkusím udat na součástky, protože motor je podle mě pořád dobrej. Strašně se mi nechce řešit nějaký ty modernější oturbený sekačky, mám hrozně rád ten 1.8 atmosférickej motor, svým způsobem bych radši nalil prachy do tohohle stařečka a vymáčkl z něj, co se ještě dá. Ale pokud je tedy jistější cesta výměnou dílů než vařením, bude to patrně stát tolik, že to fakt nebude mít smysl. Navíc je fakt, že převodovka už taky nešlape jako zamlada...

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

tady se podivej, kolik carismy ted stojej, pokud bys kitoval, tmelil, svaroval, brousil, delal dutiny, atd atp, tak do toho nasypes skromnym odhadem 20-30t, to proste za par susnu poradne neudelas, a to se nebavim o celolaku. no, spis vic bys do toho dal. to proste nema smysl, u tohohle auta absolutne ne :( http://www.sauto.cz/osobni/hledani#!category=1&condition=1&condition=2&condition=4&fuel=1&yearMin=2000&manufacturer=56&model=448

Návštěvník Jagman
Odesláno

jak píše sibir dej to do prodeje něco dostaneš a těch 30-40 přihoď na něco jiného

Odesláno

filipe já řešil něco podobného s Lancerem, ještě o nějakej pátek starším, STK platná do letošního léta, měl jsem v plánu ho dojet a v létě koupit něco nového, nakonec ještě přibyl prasklý výfuk a bylo rozhodnuto, auto šlo pryč už v lednu a nakonec skončilo v likvidaci, motor by to auto přežil několikanásobně běžel parádně ale hnilo to před očima, inzeráty vyvěšené kde se dalo a nikdo to nechtěl ani na díly, u Carismy by mohla být přece jen větší šance na prodej 

Odesláno

Je mi to jasný, díky Honzyku. Mně je toho líto právě kvůli tomu motoru, no ale co nadělám. Tak až to neprojde technickou, přijdu sem ten motor nabídnout a budu mít blbý otázky k výběru novýho auta  :goof:

Návštěvník tolja
Odesláno

Je to chlubení se cizím peřím, ale ať se máte čím pokochat. Obě přibližovadla jsou kolegy, na Manetu také sedí on. Tento týden nás trápí, a my slintáme. Na Manetu jsem ho načapal těsně po přistání, u aerovky nechtěl v kukle zapózovat ani za prase, stydlín.

post-953-0-83941200-1462962621_thumb.jpg

post-953-0-26662200-1462962622_thumb.jpg

post-953-0-82006400-1462962622_thumb.jpg

post-953-0-28749400-1462962623_thumb.jpg

post-953-0-83177100-1462962623_thumb.jpg

post-953-0-27421900-1462962624_thumb.jpg

Odesláno

dnes mel muj mechanik na dilne tento motor. pozna nekdo? :)

.. oproti standardu je zde nejaky americky kit na mirne rozsireni stada koniku, cca za 11k usd. o turbu se vyjadril, ze tahle velikost se pouziva u kamionu ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...