KOMA Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak film jsem neviděl, ale už jdu nato si ho najít a stáhnout /respektive pučit/ ... Já tu třicítku mám v barvě červené bordó s bílou kůží, teď už teda šedou. A proč si ty cabria tak měnil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 hodne velkej mazel.. posli pls foto na mail sibirnaya@gmail.com.. jinak ja chtel E36 M3 cabrio, nakonec ale bylo to ecko, no... E36 M3 cabrio je hezké a hlavně to pojede, éčkem myslíš asi tu luxusní limuzínu od mercedesa že ? Momentálně fotku v pc nemám, ale bliknu to a vložím. Jinak vidím že jsi z Brna, tak v létě mě možná někde potkáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 hodne velkej mazel.. posli pls foto na mail sibirnaya@gmail.com.. jinak ja chtel E36 M3 cabrio, nakonec ale bylo to ecko, no... Ježíš promiň teď jsem koukal v tomto vlákně zpět a vidím že tam máš nejaký fota super jaguára a novýho báva tak za toho mercedesa se omlouvám, já hlupák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak film jsem neviděl, ale už jdu nato si ho najít a stáhnout /respektive pučit/ ... Já tu třicítku mám v barvě červené bordó s bílou kůží, teď už teda šedou. A proč si ty cabria tak měnil ? Když jsem skončil s motorkama, volba byla jasná - E30. Trochu jsem s nimi obchodoval, proto jich bylo více. Dodnes se mi to auto líbí, bohužel pěkných jich je jen už málo. Kdyby byla nějaká 92, 2,5, diamantschwarz, originál stav, tak do toho jdu a už si ho nechám navždy. Vyzkoušel jsem i Audi 80 v cabriu, měl jsem ho asi rok, ale to bylo o ničem. Jinak nejlepší cabrio které jsem používal byl Mercedes SL 55 AMG, měl jsem ho dva měsíce, ale nebyl můj. Podvozek, motor a brzdy, nic lepšího co se týče funkčnosti jsem nevyzkoušel / verze Vmax, 310 km/h, 500 PS /. Co se týče ceny a užitné hodnoty,tak dle mého názoru není zábava adekvátní ceně. Kdo to denně používá, tak to stojí balík. Pojistka kilo, na gumách max. 10 000 km, pro normálního člověka nesmysl. Zase jsem se vrátil k motorkám, nemám žadné cabrio, ale když vidím E30 v nějakém slušném stavu, vždy se jdu podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Když jsem skončil s motorkama, volba byla jasná - E30. Trochu jsem s nimi obchodoval, proto jich bylo více. Dodnes se mi to auto líbí, bohužel pěkných jich je jen už málo. Kdyby byla nějaká 92, 2,5, diamantschwarz, originál stav, tak do toho jdu a už si ho nechám navždy. Vyzkoušel jsem i Audi 80 v cabriu, měl jsem ho asi rok, ale to bylo o ničem. Jinak nejlepší cabrio které jsem používal byl Mercedes SL 55 AMG, měl jsem ho dva měsíce, ale nebyl můj. Podvozek, motor a brzdy, nic lepšího co se týče funkčnosti jsem nevyzkoušel / verze Vmax, 310 km/h, 500 PS /. Co se týče ceny a užitné hodnoty,tak dle mého názoru není zábava adekvátní ceně. Kdo to denně používá, tak to stojí balík. Pojistka kilo, na gumách max. 10 000 km, pro normálního člověka nesmysl. Zase jsem se vrátil k motorkám, nemám žadné cabrio, ale když vidím E30 v nějakém slušném stavu, vždy se jdu podívat. a zdalipak už máš zářez v rubrice Motorkáři??? tak šup šup jsme zvědavi čím jezdíš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Tak to Volvo to je špek, ono to asi nebude nejlevnější sehnat. Já osobně mám v garáži staré cabrio BMW E30 chromák rok 1986 motor 2,5litru V6 je ve stavu jako novém, nemůže se teda rovnat tomu Volvu, ale v létě parádu vždy udělá. Jestli mít druhé starší auto, tak rozhodně kabrio, ty zvuky krajiny a města a ten pocit prostoru kolem sebe.... Orientační foto: To je fakt V6 ? Já se v tom snažím jezdit a pořád v domění, že to má šest válců v řadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 To je fakt V6 ? Já se v tom snažím jezdit a pořád v domění, že to má šest válců v řadě. a hele, to sem prehlid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 a zdalipak už máš zářez v rubrice Motorkáři??? tak šup šup jsme zvědavi čím jezdíš :-) Chodím tam pod stejným nickem a v současnosti mám Ducati Hypermotard + Suzuki RM - Z 250 K7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 Třicítka v cabriu je hodně povedené auto, kdysi jsem jich vystřídal pět. Čtyři byly 2,5 a jedno bylo 1,8. Pokud jsi viděl film" Cesta byla suchá, místy mokrá " od Karla Kachyni, tak to stříbrný cabrio E30, co v ně jezdil ten pasák jsem asi rok vlastnil. Byla to 2,5, černá kůže, Alu 16" Karcher. mě se v tom filmu víc líbil ten "allroad s karavanem". Alternativní palivo, impozantní objem válců a každej tomu radši uhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2009 mě se v tom filmu víc líbil ten "allroad s karavanem". Alternativní palivo, impozantní objem válců a každej tomu radši uhne. Byla to hovadina a koukal jsem na to jen proto, že jsem tu káru měl již doma. Do filmu jí půjčil Pavel Krotil / BMW Praha - Měcholupy /, od kterého jsem jí za nesmysl koupil a asi po roce ještě za větší nesmysl prodal. Hele ten Allroad určitě splňoval EURO - třeba 42, když jsme na těch hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Pravda né V6 ale 6V, pardón. Film jsem nakonec našel, takže naněj kouknu kvůli té 30cítce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Jakejch 6V? To by bylo, že to má 6 ventilů Má to být R6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Aha tak naposled BMW E30 325 R6 8v. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Aha tak naposled BMW E30 325 R6 8v. .... "8v", to bude asi 8 ventilů, žejo? To máš asi v každým válci, žejo? Nebo že by dohromady v celým automobilu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 "8v", to bude asi 8 ventilů, žejo? To máš asi v každým válci, žejo? Nebo že by dohromady v celým automobilu ? To vychází na 1,33 ventilu na válec..zajímavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOMA Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 HEHE špatně jsem to podělil, jeden na sací a jeden na výfukový takže 12 ventilů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
picipaja Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 Já mám taky Volvo-konkrétně S80 a pak na ježdění do práce+zima a terén dlouhý Nissan Terrano II.Pak v rodině máme ještě Hyundai Terracan,nový Santa Fe a Range Rover,Ford Mondeo II combi a ve firmě 2xHyundai Terracan,Chevrolet Captiva ,Mitsubishi Galant a Renault Thalia.Jinak dřív jsem měl taky Opel Kadet,Suzuki Swift,Daihatsu Feroza,Nissan Terrano I.,VW Golf,Audi 100 a Jaguar S-type. Tak kdyby jste někdo potřeboval poradit,či sdělit nějaký postřehy,jsem k dispozici Kolo mám horský-Wilier Oro Puro(XTR,Sram X-0) Motorka:Honda Shadow 1100. ...a jelikož teď potřebuju zhubnout,tak se snažím chodit pěšky a běhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2009 (upraveno) picipaja : A já mám prd a jsem chudej jak kostelní myš a taky žiju Upraveno 25. ledna 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toci Odesláno 26. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2009 picipaja : A já mám prd a jsem chudej jak kostelní myš a taky žiju To já jsem zase bohatej, ALE NA ZÁŽITKY !!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2009 nevim, kde je to spravne vlakno, ale ted mi kamarad poslal par videii k rally a velmi pekna nostalgie. skoda, ze uz neni skupina B jinak tohle taky stoji zato. hlavne 0:32 sekunda http://www.youtube.com/watch?v=Gula1SZ9HYs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se