Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Pepo: Bert bude mít novější A8 todle je starej interier jinak 500k sedí a něakejch 620nm ten motor je teda nic moc když vemu že MB měl v roce 95 u V12 něakejch 420k a 580nm a verzí 70 a 73AMG ani nemluvím hold je to jen velká voktávka takže ti gratulovat nebudu Berte :)

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Jo. Je to samozrejme ta nova, takze 500 koni a interier je fakt prima. Na tom autu je ale nejlepsi aktivni ruseni hluku motoru (system opacne frekvence). Vykon mne nijak neohromuje, brnknout o omezovac se da jen tak mimochodem.

Odesláno

Koukal jsem na inzerci, moc se jich neprodává ani v Německu, všichni mají A8 3.0. Kolik to tak baští na okreskách? Mě to zajímá v porovnání s mým 7,5l V8 motorem.

Odesláno

Tak srovnávat poslední generaci s pravěkou amerikou asi není úplně fér :-))) hadám tak kolem 14ti? průměr a když to lechtáš na okresce tak počítám kolem 11?

Odesláno

Chtěl jsem to vědět jen pro zajímavost. U USA se samozřejmě spotřeby pohybují podstatně níže než u nás. Např. jsem na 2 tis. mil měl s motorem 4.6l V6 spotřebu 8.8l/100km.

Odesláno

Vůbec ne, jezdili jsme po kaňonech, lesy v národních parcích, serpentiny, nádhera. Možná nemají v autech ty EU sračky a benzín je benzín a ne rozemleté kytky.

Odesláno

Vůbec ne, jezdili jsme po kaňonech, lesy v národních parcích, serpentiny, nádhera. Možná nemají v autech ty EU sračky a benzín je benzín a ne rozemleté kytky.

Měl jsem na mysli, že maj striktni rychlostní limity....a to dělá hodně u obludy 2,5 tuny....jakmile jedes pomalinku je to znát.

Odesláno

Já tady jedu úplně stejně a a spotřeba úplně jinde. Váha toho auta je identická s mým současným, rozměr ten samý. Ty limity jsou prakticky stejné jako u nás 30 mil město, 60-75 mil dle místa a státu, kde jezdíš. Mám to ověřené několikrát, spotřeba na US benzín je prostě jinde.

Odesláno

Tak já jsem asi blbej, ale roky čtu jak je v USA nižší kvalita PHM......

Nižší oktanová čísla jo, ale kvalitu? Jak ji posuzuješ? Čistotou, aditivy? Navíc teď bych se bál s Babišosračkama srovnání víc, než v minulosti.

Odesláno

Presne tak, kvalita benzinu neni nutne dana vysi oktanoveho cisla. Jedine pokud nekdo prodava pod oznacenim N95 neco co ma 91 a min oktanu, to pak je oklikou nekvalita souvisejici s oktany.

A ty biosracky to pak stejne vsechno zabijou :-(

Odesláno

Tak já jsem asi blbej, ale roky čtu jak je v USA nižší kvalita PHM......

V čem nižší kvalita? U stojanů je benzín označený 85, 88, 91 apod., ale norma pro měření okt. čísla je jiná, takže musíš v průměru připočítat cca 5 okt. k tomu co vidíš na stojanu. Test kvality US benzínu jsem neviděl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...