Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já taky, ale bohužel ti, co jsou takoví, jak píšeš, jsou v menšině - aspoň u mě. A ve většině případech jim občas rupne v kouli, že si potřebujou něco dokázat, ale dost OT. Auta jsou to krásný, to zase jo :rolleyes:

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Champusi máš pravdu smál jsem se hodně dlouho,ale jelikož jsem vobluda a né šampónek tak to není můj případ :) taková značka má své plus a i mínus (těch je myslím víc) mám ji protože se mi to líbí.Ve většině zemí okolo si můžeš RZ koupit jaká se ti líbí u nás bohužel né,proto to funguje jak to funguje a stát se okrádá o své peníze.

Odesláno

Já taky, ale bohužel ti, co jsou takoví, jak píšeš, jsou v menšině - aspoň u mě. A ve většine případech jim občas rupne v kouli, že si potřebujou něco dokázat, ale dost OT. Auta jsou to krásný, to zase jo :rolleyes:

Tak nějak jsem si říkal jestli by nestačilo hodit tu jen tu 105ku.... autama prostě žiju,to je vše...jelikož mi doma nikdy nikdo nekupoval angličáky a já je tiše záviděl jiným tak jsem si je hodiny kreslil a snil o nich,nekupuji si je kvůli malému p...

Odesláno

Sehnat takovou SPZ vážně není pouze pro lidi, kteří mají nějaké konexe. Soused si pořídil SPZ, kde má samé jedničky. Prostě si na tu SPZ chvíli počkal a šlo to taky. A jezdí ve starém Ventu.

Odesláno

Champusi máš pravdu smál jsem se hodně dlouho,ale jelikož jsem vobluda a né šampónek tak to není můj případ :) taková značka má své plus a i mínus (těch je myslím víc) mám ji protože se mi to líbí.Ve většině zemí okolo si můžeš RZ koupit jaká se ti líbí u nás bohužel né,proto to funguje jak to funguje a stát se okrádá o své peníze.

Za prvý špatně čteš a za druhý ten nick má jinej význam ;)

Ono to stejně bude trochu cílený, protože když jsi vymazával půlku spz, mohl jsi lehce domazat i ten zbytek. Ale lepší je se pochlubit nebo malinko popíchnout okolí :)

Odesláno

Sehnat takovou SPZ vážně není pouze pro lidi, kteří mají nějaké konexe. Soused si pořídil SPZ, kde má samé jedničky. Prostě si na tu SPZ chvíli počkal a šlo to taky. A jezdí ve starém Ventu.

Prosímtě to nemyslíš vážně né? :D

Odesláno

Za prvý špatně čteš a za druhý ten nick má jinej význam ;)

Ono to stejně bude trochu cílený, protože když jsi vymazával půlku spz, mohl jsi lehce domazat i ten zbytek. Ale lepší je se pochlubit nebo malinko popíchnout okolí :)

sorry za skomolení nicku,no jelikož žijeme v zemi šťouralů tak rz nenechávám celou a umazával jsem ji jen kvůli inzerátu ,kde jsem tyhle fotky používal.A jak jsem už napsal výše ,líbí se mi pěkná rz na pěkném autě tod vše.Kdo mě zná ví ,že to moc neprožívám ,jen se mi to líbí.Přijde mi to lepší než když vidím P106 se čtyřma 7777 slečny co dělá na MÚ.

Odesláno (upraveno)

sorry za skomolení nicku,no jelikož žijeme v zemi šťouralů tak rz nenechávám celou a umazával jsem ji jen kvůli inzerátu ,kde jsem tyhle fotky používal.A jak jsem už napsal výše ,líbí se mi pěkná rz na pěkném autě tod vše.Kdo mě zná ví ,že to moc neprožívám ,jen se mi to líbí.Přijde mi to lepší než když vidím P106 se čtyřma 7777 slečny co dělá na MÚ.

Mi se třeba líbí Pamela a každý, kdo mě zná, to ví a přesto ji nemám. Dojemný příběh si nechám pro sebe a reportér blesku nejsem, ani novinář, já si s takovými auty budu vždy jen hrát, protože jsem je od rodičů v modelech dostal.:smile_anim:

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Škůdku jsem koupil z nostalgie, stála jen v garáži,v zimě nejezdila a na tachu má 36tkm :smile_anim: jsem si kdysi říkal takovou si jednou koupím :) a koupil ,auto ma servisní (tehdy šekovou) knížku všechny klíče i původní nářadí,žárovky i lékarničku.Tak to schovám do stodoly na 30 let a uvidíme,třeba mladýmu za to něco daj :D

naradie,ziarovky kludne odloz ale tu lekarnicku ? tu by som tam asi 30rokov nenechaval... :smile_anim:

Odesláno

To jsem rád, já jen že nevidím důvod ,proč by Ti měl přejet dítě zrovna někdo s takovou spz (protože je to ted živé téma?) cca před týdnem u Vás v Ově lítal nějakej mlaďoch v seatu po ostravě a vpakoval to pod tramvaj, takových se boj...já už jsem vychladnul...

Odesláno

Prosímtě to nemyslíš vážně né? :D

Kterou část?

Nemyslel jsem tím, že tam jen seděl a čekal. Prostě slušně poprosil, jestli by mu zavolala, až bude taková značka k mání. Slečna neviděla důvod, proč by to neudělala, takže teď má na Ventu čtyři jedničky. A rozhodně to nebylo o známostech a penězích. Prostě se zeptal a vyšlo to. Chumpusovi stačil jen úsměv.

Odesláno

Kterou část?

Nemyslel jsem tím, že tam jen seděl a čekal. Prostě slušně poprosil, jestli by mu zavolala, až bude taková značka k mání. Slečna neviděla důvod, proč by to neudělala, takže teď má na Ventu čtyři jedničky. A rozhodně to nebylo o známostech a penězích. Prostě se zeptal a vyšlo to. Chumpusovi stačil jen úsměv.

A je ještě někdo kdo tomu věří? :D Dobrý den, jsem Pepa tady vod naproti a chtěl bych Vás strašně moc poprosit vo rz 1A1 1111 buďte tak laskavá slečno a cinkněte mi až to přijde na 602222222 (taky náhodně) :D tak to hold v čr nechodí.

Odesláno

A je ještě někdo kdo tomu věří? :D Dobrý den, jsem Pepa tady vod naproti a chtěl bych Vás strašně moc poprosit vo rz 1A1 1111 buďte tak laskavá slečno a cinkněte mi až to přijde na 602222222 (taky náhodně) :D tak to hold v čr nechodí.

Nechci zbytečně zvedat vášně, ale mám číslo, které nedostává botičku, nestaví ho policajti a celkově vypadá dost zapamatovatelně a koupil jsem ho i s autem. Předchozí majitel byl projektant nikterak při penězích a značku dostal, protože na něj vyšla řada. Na novém autě už tak pěknou nemá. A to je jeho nová kára docela jiné kafe oproti staré Mazdě Premacy, kterou po něm mám já...
Odesláno (upraveno)

1A1....tam se s jedničkami netrefil, ale jinak mu ty jedničky vyšly. Jinak netuším, jestli je někdo, kdo tomu věří. Je mi to vlastně jedno :-)

Ano, v ČR se většinou za všechno platí. Ale ne vždy a ne všichni musí vytáhnout pórtmónku, když něco chtějí. Já jsem si byl vždy schopný také vše zařídit bez placení. A mnohdy šlo o věci, kdy ostatní hned tahají peníze. Tahat peníze není umění.

Upraveno uživatelem onney
Odesláno

Ani já jsem netahal portmonku,nějaký dobroty a šampáňo kluci :) hoši nechejme toho, prostě já rejpat nezačal....v podtstatě stačilo říct pěkný auto nebo hnusný auto, kecy o značkách byly zbytečné a já je nezačal.Spousta lidí tady si dopřává pěkné hodinky, někdy i za statisíce a prcá di nich někdo? Né? Já mám rád auta o něco víc než hodinky,toď vše tak stačilo nepsat nic o tom jak si někteří maji za potřebí něco dokazovat blbou RZ!Nebo jak někdo s takovou RZ mi přejede děti, mám pocit, že bych byl zdrcen úplně stejně kdyby se mé dítě účastnilo jakékoliv nehody a bylo by mi asi úplně jedno jestli to auto má na sobě OVA 29 71 nebo 1A1 1111 !

Odesláno

Já mám rád auta o něco víc než hodinky...

Tak to máme stejně :smile_anim:

Bereš 911 někdy na okruh (s KSA nebo i sám)? GT3 si o to přímo říká. Jinak k tvojí značce, na 911 mi to přijde už skoro sériová výbava, po Praze potkat nějakou co nemá v určité formě na RZ 911 je skoro umění.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...