Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Že by se stahoval inzerát na rolady?

Nn, právě naopak. Abych tu pětku ufinancoval, rolády musely do světa. A ikdyž to (kwadrát) padlo, už jsem ten prodej měl vnitřně hotovej a tak stejně jdou.

?-

Co se týče stavu toho eFka, tak jsem to prošel a nic očividnýho mě do nosu nepraštilo. Borec řikal, že byly měněný nebo stříkaný řidičovo dveře po nějakym ťukecu na parkingu, jinak nic. Výhoda je, že přes celej čumák a blatníky je průhledná ochr.fólie (a viděta fakt neni), takže karosérie podtim by měla bej fcajku.

Každopádně good luck, budu ti lasko kdyžtak lehce závidět a chvilku nenávidět :P

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Me na petce sere jen to, jak malo mista vzadu je.

...plus pomerne kratky sedaky vzadu a hlavne nizko. Pro dospelyho delsi cesta vzadu hodne nepohodlna.

Odesláno

Nn, právě naopak. Abych tu pětku ufinancoval, rolády musely do světa. A ikdyž to (kwadrát) padlo, už jsem ten prodej měl vnitřně hotovej a tak stejně jdou.

?-

Co se týče stavu toho eFka, tak jsem to prošel a nic očividnýho mě do nosu nepraštilo. Borec řikal, že byly měněný nebo stříkaný řidičovo dveře po nějakym ťukecu na parkingu, jinak nic. Výhoda je, že přes celej čumák a blatníky je průhledná ochr.fólie (a viděta fakt neni), takže karosérie podtim by měla bej fcajku.

Každopádně good luck, budu ti lasko kdyžtak lehce závidět a chvilku nenávidět :P

jj mě to taky řikal ohledně folii a toho tukance na parkovišti ale to je 99 procent všech aut tady.Já měl svou trojku naprcanou diky debilum na silnici zepředu i zezadu a v obou případech vyměna za nové díly. Barva je spiš tmavší vid?

Odesláno

V inzerátu je tmavě modrá metaliza a Ty píšeš černá? To jsem blázen.Za černou bych byl vděčny a je rozhodně hezčí než ta tmavě modrá metla :(

Odesláno

Jak pise Hanz, chce to jednou za 100tkm vymenit olej v automatu. Na sedme mam 236tkm dpf origo, auto jede jak svycarske hodinky :-)

Jinak barva ma sice oznaceni cerna, ale podle me je to carbonschwarz a ta ma nadech do modra, podle slunicka.

Odesláno

Souhlas. Ve stínu je černá a když je umytá a svítí sluníčko, tak je lehce do modra... ale věřím, že spoustu lidí to nepozná, dokud vedle ní nepostavíš fakt černou :-) Pěknej kombál, držím palce... Ještě by to chtělo nějaký hezčí kola :-)

Odesláno (upraveno)

Carbonschwarz je nej, kam se hrabe klasický Saphirschwarz a jemu podobné vyloženě černé odstíny ;)

Měl jsem jí na e61 teď na e63 mám saphir a kdybych mohl beru jednoznačně carbon, ale ten se myslím na e63 ani nadával.

Jinak barvy se neboj, v 80% je to vyloženě černá, jedna foto bývalého carbonu, sice na e61 ale podstata je stejná.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Sweden
Odesláno

Tak to jo René, v individuálu je možné vše, ale to už je jiný level a bude jich jak šafránu kor třeba v klasické V8, pokud bude individual tak bych to viděl spíše na V10 s S85.

Odesláno

Kluci dekuju! Uklidnili jste me. Ja jsem fakt myslel ze to je vyblita modra a uz jsem se s tim smiroval :(

Dobry je ze auto garazovane, jasny puvod dle dnesniho provereni podle nacteneho klicku a ze to ma navic ochranne folie. Vybava taky nenj slaba podle toho co jsem nechal vyjet. Skoda ze neni panorama.

Odesláno

Kluci dekuju! Uklidnili jste me. Ja jsem fakt myslel ze to je vyblita modra a uz jsem se s tim smiroval :(

Dobry je ze auto garazovane, jasny puvod dle dnesniho provereni podle nacteneho klicku a ze to ma navic ochranne folie. Vybava taky nenj slaba podle toho co jsem nechal vyjet. Skoda ze neni panorama.

a uz ses na to auto byl teda podivat?

Odesláno

Každopádně  má v inzerátu na mobile Blau metalic...

a ta alcantara nevím, no 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...