Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už týden mám nový Fiat Talento VAN :)

Ač Ital, tak vlastně čistokrevný Francek... :)

Odesláno

Jsem protáhl myčkou pracanta a hurá do hor tam kam patří :-) Na to že mu letos bylo deset roků, tak mu to navoskovanému stále sluší...baví mě Outlander a pro smečku divokých děti super kára.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Jj, nasi Micine bude letos devet a spokojenost velika. 2 kluci + 3 pejsci + manzelka a mista porad dost. S rakvi na strese to je pomalu stehovak :D

Mam to auto hodne rad. Nicmene chystam se na zmenu a tesim se moc.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Jsem protáhl myčkou pracanta a hurá do hor tam kam patří :-) Na to že mu letos bylo deset roků, tak mu to navoskovanému stále sluší...baví mě Outlander a pro smečku divokých děti super kára.

se leskne jak psí koule  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Jj, nasi Micine bude letos devet a spokojenost velika. 2 kluci + 3 pejsci + manzelka a mista porad dost. S rakvi na strese to je pomalu stehovak :D

Mam to auto hodne rad. Nicmene chystam se na zmenu a tesim se moc.

Co to bude, jestlipak to není tajné? :-)

Odesláno

Rodkopf : dík, vybíral jsem dlouho :)

mikymik : s blinkrama máš samozřejmě pravdu, ale bílé tam už byli, stejně jako celočervené lampy vzadu. S bílýma je to takové hezčí a 124 je má také, tak se to teď k sobě hodí.

Jeden čtyřválec a druhý šestiválec, tak už chybí do party jen V8...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zdar, zeptam se tady, treba tu bude vic znalcu. Pokud transakce vyjde a vse pujde jak po masle, tak se prestehujem mimo prahu do baracku. No a idealne alespon jedno auto navic budeme potrebovat. Do toho moc davat nechci (tim myslim kupni cenu, pochopitelne servis a udrzba je vec jina), jelikoz to bude parkrat tydne do prace 45 km dohromady tam a zpet a velky relativne novy bezpecny rodinny vuz mame.

Na druhou stranu nechci jezdit starou fabii, polem, nebo obdobnym autem bez duse. No a jelikoz jsem romanticka duse a masochista, co vic jeste se mi i libi, tak jsem premyslel o Jaguaru S-type po faceliftu. ty auta i v 15 letech vypadaj skvele, ale nevim jak moc verit ruznym urban legends ohledne nespolehlivosti. Mate nekdo zkusenosti s benzinovym S-type? Proste by to tak hezky vypadalo zaparkovane v te stodole, a mohl bych rikat: "Its a Jaaaeeeeg!" Pokud mate jakekoli info, klidne piste i do SZ...

Odesláno

Tady tim Mondeem akorat v kombiku s automatem jsem najezdil par tisic km a musim rict, ze ve vsech smerech dobry auto. Spotreba nebude nijak nizka, myslim si, ze nekde na urovni sestivalcoveho naftaku od nemcu, na druhou stranu model z konce produkce, vyladeny, mouchy vychytany a co se designu tyce, nijak zastarale oprote novemu mudelu nevypada.

Odesláno

To Mondeo nema chybu. Najlepsi motor co tam siel, vychytane muchy, slusna vybava... bez vahania by som sa v tom vozil.

S trojkovym Superbom by som to uz asi neporovnaval, vo vacsine veci bude Superb lepsi. Predsa len toto je konstrukcne hadam 8-9 rokov stare auto. Ale oproti dvojkovemu lepsie hadam v kazdom ohlade.

Odesláno

Eskimak: no prave. Hlavne jasny puvod coz je docela pruser v dnesni dobe. V nedeli se na to auto mam podivat a jestli mi sunda 30 tisic tak do toho pujdu. Ja uz proste nechci mit strach nekde stat hezke auto (tim.nechci rict ze Mondeo neni hezke) ale Bawo je bylo a bude jedinecne(aspon to co jsem mel ja)

Odesláno

Super rok a určitě lepší než úplně novej nynější model. My jsme ho už chtěli vzít, předběhl nás kamarád a upřímně nic moc. Necháváme doma 2011 a uvidíme s čím přijde Ford příště. Jedeme pouze Mondea už asi čtvrtou generaci a poprvé jsme s koupí upřímně na rozpacích a už se to projevuje i v prodeji, který rapidně klesá.

Odesláno

Afri: to je názor který mi dnes právě potvrdilo několik lidi že to je jediný z těch lepších motorizaci od Forda.A to samé s novým Mondeem.Opravdu jsem nalomený protože ta výbava je fakt TOP.

Odesláno

Afri: toto (o ktorom rozpravas) je stvrta generacia Mondea... cize ste mali vsetky? Ono Mk1 a Mk2 boli uplne ine stroje, myslim naladenim, spravanim. Potom bola Mk3 motokara ktora ostala v tomto ohlade (spravanie na ceste, nie komfort) neprekonana. Mk4 je dobry kompromis, Mk5 je podla mna vo vsetkom podstatne lepsi ale zas prve rocniky mali svoje muchy. A o cene nema zmysel sa bavit, je to nove auto. Ako vidno na tomto inzerate, paradne vybavena Mk4 sa da kupit za zlomok ceny.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...