Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Hammer_Time
Hammer Time - tak to neres a priste si ten listek kup, nebo si posli SMS.. tramvaji jedu dvakrat do roka a problem koupit si listek/poslat zpravu nemam.. pripadne muzes jezdit z kalby tagem, byva to rychlejsi a listky resit nemusis ;)

Kazdopadne tvoje moudra me obcas fakt rozesmeji, to s temi peti kamarady nema chybu :lol2:

Mohl bych vám povyprávět, jak dopadla naše poslední jízda tramvají...

jeden kámoš se tam bavil s nějakym bezďákem, v tu chvilku to byli největší kámoši

druhej kámoš dělal holubičku, a oba dělali kachničky po celý tramvaji.

já tam jen seděl a celou cestu jsem se musel smát.

všichni chodíme na soukromou VŠ, ale 18korun za lístek to je moc pěnez... no prostě ta dnešní mládež.

Tím bych to ukončil a na závěr sem dám, čím jezdím...

4932ea4e86799.jpg

Upraveno uživatelem Hammer_Time
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě by jen zajímalo, co máš za práci nebo v čem podnikáš, popř. co dělají tví rodiče, že si nemůžeš dovolit lístek na tramvaj :offtopic:

Ja jezdim na cerno ciste ze sportu, prijde mi tak cestovani mhd zabavnejsi. Na pokutach pak zaplatim stejne, ne-li vice, jako na regulernim jizdnem. Takove moralni opovrzeni kvuli takove prkotine? Je to snad kazdeho svedomi, jak se chova, v posledku ho muze soudit jen buh a ne ty. :)

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
mě by jen zajímalo, co máš za práci nebo v čem podnikáš, popř. co dělají tví rodiče, že si nemůžeš dovolit lístek na tramvaj :offtopic:

Kdo řekl, že si ten lístek nemohu dovolit?

Vždy mám v peněžence tak 3 lístky... dnes žádný, protože jsem ho včera cvaknul za metro

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
kupovat šalinkarty a jízdenky musí jen smradlavé socky, majitelé Range Roverů nemusí

To jsi vystihl docela přesně, jeden ze znaků skutečného bohatství je to, že nikde nemusíš platit. :D

Odkaz ke komentáři

kdyz du pit, jedu tam i zpet taxikem. asi sem holt pohodlnej, no

Spis civilizovanej, takhle se to dela ve svete.

U nas existuje este takova sluzba, ze pokud prijedes do hospody autem, tak te jistej podnikavec za uplatu odveze po kalbe zpatky domu, sam se pak odveze do podniku zpet na svym malym skladacim motocyklu ulozenym v kufru tvyho bouraku a hura pro dalsiho kuncafta. Myslim ze je to kool. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Spis civilizovanej, takhle se to dela ve svete.

U nas existuje este takova sluzba, ze pokud prijedes do hospody autem, tak te jistej podnikavec za uplatu odveze po kalbe zpatky domu, sam se pak odveze do podniku zpet na svym malym skladacim motocyklu ulozenym v kufru tvyho bouraku a hura pro dalsiho kuncafta. Myslim ze je to kool. :thumbsup_anim:

Taxíkem jsem jel včera, protože mi ujel vlak, za který jsem PLATIL...

Jinak tahleta služba...drink SOS snad?... já bych jim auto nesvěřil.

Odkaz ke komentáři

Jinak tahleta služba...drink SOS snad?... já bych jim auto nesvěřil.

jo, tak to ja taky ne, u nas je to drink and drive, a jezdi tam ruzny brigadnici.. kdyz uz jedu autem, a nejak pak piju, tak taxik znamej vezme este jednoho taxikare a vezem auti domu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...