Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Ano, jel jsem tramvají 8x, udělejte ze mě největšího neplatiče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 No minimálně v Brně je těch kontrol v poslední době víc a víc... sibirnaya - mmm, luxusní kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Hammer Time - tak to neres a priste si ten listek kup, nebo si posli SMS.. tramvaji jedu dvakrat do roka a problem koupit si listek/poslat zpravu nemam.. pripadne muzes jezdit z kalby tagem, byva to rychlejsi a listky resit nemusis Kazdopadne tvoje moudra me obcas fakt rozesmeji, to s temi peti kamarady nema chybu Mohl bych vám povyprávět, jak dopadla naše poslední jízda tramvají... jeden kámoš se tam bavil s nějakym bezďákem, v tu chvilku to byli největší kámoši druhej kámoš dělal holubičku, a oba dělali kachničky po celý tramvaji. já tam jen seděl a celou cestu jsem se musel smát. všichni chodíme na soukromou VŠ, ale 18korun za lístek to je moc pěnez... no prostě ta dnešní mládež. Tím bych to ukončil a na závěr sem dám, čím jezdím... Upraveno 15. února 2009 uživatelem Hammer_Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Hammer Time: A pracuješ mimo školy- brigáda, nebo ne? Edit: Jak vidím toho RR, tak už je jasné, že cvakat nebudeš, hold se máš asi dobře ... Upraveno 15. února 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 ??? A kdyz pujdes do obchodu, tak taky ukradnes rohlik, protoze stoji jen 2 kc? Kdyz ti to prijde zbytecny, tak chod pesky... kupovat šalinkarty a jízdenky musí jen smradlavé socky, majitelé Range Roverů nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 noo záleží kam... hele opravdu se mi to nechce řešit, vždyť je to opravdu pitomost. pro tebe je to zbytečnost, DP ale kvůli pasažérům načerno zvyšuje ceny pro pasažéry platící... ergo já dotuju tvoje jízdy a benzín pro tvého RR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Ano, jel jsem tramvají 8x, udělejte ze mě největšího neplatiče... Pokud to tady vyrvavas jak trubka a cekas, ze te vsichni poplacaji po zadech, tak se nediv.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Pokud to tady vyrvavas jak trubka a cekas, ze te vsichni poplacaji po zadech, tak se nediv.. Nečekal bych, že se toho tolik lidí chytí... bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 mě by jen zajímalo, co máš za práci nebo v čem podnikáš, popř. co dělají tví rodiče, že si nemůžeš dovolit lístek na tramvaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 (upraveno) mě by jen zajímalo, co máš za práci nebo v čem podnikáš, popř. co dělají tví rodiče, že si nemůžeš dovolit lístek na tramvaj Ja jezdim na cerno ciste ze sportu, prijde mi tak cestovani mhd zabavnejsi. Na pokutach pak zaplatim stejne, ne-li vice, jako na regulernim jizdnem. Takove moralni opovrzeni kvuli takove prkotine? Je to snad kazdeho svedomi, jak se chova, v posledku ho muze soudit jen buh a ne ty. Upraveno 15. února 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 mě by jen zajímalo, co máš za práci nebo v čem podnikáš, popř. co dělají tví rodiče, že si nemůžeš dovolit lístek na tramvaj Kdo řekl, že si ten lístek nemohu dovolit? Vždy mám v peněžence tak 3 lístky... dnes žádný, protože jsem ho včera cvaknul za metro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 mě by se taky líbilo tohle: ale nacpi do toho rodinu a bezpečně je voz v tom blázinci venku... prostě nemožné. takže ano, ale jen na víkendové projížďky volným tempem No, možná by to vyhrálo i kolizi s menším autobusem. Řekl bych, že to nebude 0,3 plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Já mám taky RR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 kdyz du pit, jedu tam i zpet taxikem. asi sem holt pohodlnej, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 kupovat šalinkarty a jízdenky musí jen smradlavé socky, majitelé Range Roverů nemusí To jsi vystihl docela přesně, jeden ze znaků skutečného bohatství je to, že nikde nemusíš platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 kdyz du pit, jedu tam i zpet taxikem. asi sem holt pohodlnej, no Spis civilizovanej, takhle se to dela ve svete. U nas existuje este takova sluzba, ze pokud prijedes do hospody autem, tak te jistej podnikavec za uplatu odveze po kalbe zpatky domu, sam se pak odveze do podniku zpet na svym malym skladacim motocyklu ulozenym v kufru tvyho bouraku a hura pro dalsiho kuncafta. Myslim ze je to kool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Spis civilizovanej, takhle se to dela ve svete. U nas existuje este takova sluzba, ze pokud prijedes do hospody autem, tak te jistej podnikavec za uplatu odveze po kalbe zpatky domu, sam se pak odveze do podniku zpet na svym malym skladacim motocyklu ulozenym v kufru tvyho bouraku a hura pro dalsiho kuncafta. Myslim ze je to kool. Taxíkem jsem jel včera, protože mi ujel vlak, za který jsem PLATIL... Jinak tahleta služba...drink SOS snad?... já bych jim auto nesvěřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Jinak tahleta služba...drink SOS snad?... já bych jim auto nesvěřil. jo, tak to ja taky ne, u nas je to drink and drive, a jezdi tam ruzny brigadnici.. kdyz uz jedu autem, a nejak pak piju, tak taxik znamej vezme este jednoho taxikare a vezem auti domu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 taky jezdim tagem. je to pohodlnejsi. jednou jsem jel s andelama, zelvama (porad se to jmenuje jinak) a kdyz sem videl jak ridej, tak uz nikdy a na kalby jen tagem. nemusim se starat vlastne ani o klicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 No, možná by to vyhrálo i kolizi s menším autobusem. Řekl bych, že to nebude 0,3 plech. tohle má plechy 0,5... takže to autobusem projede! ale dětskou sedačku do toho musíš asi navařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se