Jay Doll Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Nepíšou, co měl na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 čoveče boxer a hodinky IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 nebo to byla Doubová ze stavebnaku KV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 momentálně jezdím v Zondě a dobrý - na pětašedásátce LCD trubicích dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 27. 1. 2011 v 18:58, 'YPO' napsal: momentálně jezdím v Zondě a dobrý - na pětašedásátce LCD trubicích dobrý GT5 na PS3 ? jo taky zvažuji že bych to "koupil synovi" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Tak v tom pripade nejezdim v Mondeu, ale brousim vinove cervene, lehce odlehcene 458 Italia na mekkych zavodnich gumach. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 27. 1. 2011 v 18:54, 'Hasič' napsal: nebo to byla Doubová ze stavebnaku KV ty parchante hasičská.Hodinkám rozumíš jak veverka mikrovlnce.Oblíbenej si tak,že k pokecu s kámošem se dostaneš tak často,jak Tada ke společnýmu orgasmu a vohenˇ si viděl naposled před desíti rokama, udušenej podzimníma přehánkama,jak rychle ste dorazili.............navíc se mi budeš navážet do příbuznejch.Ivanu nech Ivanou a zamysli se nad tim,že právě si přišel o dalšího přítele tady.Tedˇsi mužeš akorád nad rozmáčenym rohlíkem v kafi,slintat moudra se svojema dvěma přátelema na Fejsbuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 11:00, 'Duke650' napsal: GT5 na PS3 ? jo taky zvažuji že bych to "koupil synovi" :-))) ne ne - GT5 bych chtěl, ale není verze na PC a PS3 nemáme, protože si taínek musí kupovat jiné blbosti tohle je Need for Speed Hot Pursuit 2010 je to dobrý - můžeš gemblit za lupiče i za četníky, akorát mi tam vadí kecy mezi jednotlivejma jízdama, který nejdou odkliknout, ale je na to snad nějaký čít tady je jedno video http://www.youtube.com/watch?v=4Th34ny5qMk&feature=player_embedded a když sme v tom vlákně o autech - tak eště jedno http://www.youtube.com/watch?v=cm8f-TvxJR0&feature=channel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 12:50, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: ty parchante hasičská.Hodinkám rozumíš jak veverka mikrovlnce.Oblíbenej si tak,že k pokecu s kámošem se dostaneš tak často,jak Tada ke společnýmu orgasmu a vohenˇ si viděl naposled před desíti rokama, udušenej podzimníma přehánkama,jak rychle ste dorazili.............navíc se mi budeš navážet do příbuznejch.Ivanu nech Ivanou a zamysli se nad tim,že právě si přišel o dalšího přítele tady.Tedˇsi mužeš akorád nad rozmáčenym rohlíkem v kafi,slintat moudra se svojema dvěma přátelema na Fejsbuku Ahoj Mopede, My máme taky Ivanu, Řápkovou, ta je lepčí!!! A má DVA tituly. Když tak je vyměníme chceš? Ale přidáš starý Pabědy s budíkem, jo? A X6 Ti sluší fakt, i v té krizi! Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Chlapci, zkuste své liebesbriefy přes SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 15:17, 'Mike-72' napsal: Chlapci, zkuste své liebesbriefy přes SZ. už zmizím, sorry Ivano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 15:17, 'Mike-72' napsal: Chlapci, zkuste své liebesbriefy přes SZ. Jen ať pokračují, mě to baví. Navíc jsme v sekci "Ostatní diskuze a ZÁBAVA" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 15:17, 'Mike-72' napsal: Chlapci, zkuste své liebesbriefy přes SZ. Vážený Mike-72.To,co ,v tomto vlákně(a nejen v něm) sleduješ a zaručeně si nepochopil,je v poměrně vysokém procentu urejpaná komunikace přátel,kteří se osobně znají a mají k sobě duvěru.Já chápu,že za pul roku,co se tady vometaš,převážně v tématech-jak vyměnit žárofku-jsi tento skrytý humor nerozpoznal.Takže,když chceš někoho vokřikovat,tak alesponˇpoužij humoru.A když ti chybí,tak ho alesponˇpředstírej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 16:09, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal: Vážený Mike-72.To,co ,v tomto vlákně(a nejen v něm) sleduješ a zaručeně si nepochopil,je v poměrně vysokém procentu urejpaná komunikace přátel,kteří se osobně znají a mají k sobě duvěru.Já chápu,že za pul roku,co se tady vometaš,převážně v tématech-jak vyměnit žárofku-jsi tento skrytý humor nerozpoznal.Takže,když chceš někoho vokřikovat,tak alesponˇpoužij humoru.A když ti chybí,tak ho alesponˇpředstírej. Máš pravdu, nepochopil jsem, že ve vláknu o tom, kdo čím jezdí, jsou vzkazy o najíždění do důchodců a další plky příkladným humorným vzkazem mezi přáteli. Za to se omlouvám, přeci jen nepracuji na psychiatrii a tedy nemám jemnocit pro každého dementa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Mike: Priteli zklidni hormon.On je tento druh humoru mezi prateli tady na foru totiz takovym tim korenim... Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 16:26, 'Dantechno' napsal: Mike: Priteli zklidni hormon. On je tento druh humoru mezi prateli tady na foru totiz takovym tim korenim... SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 16:20, 'Mike-72' napsal: Máš pravdu, nepochopil jsem, že ve vláknu o tom, kdo čím jezdí, jsou vzkazy o najíždění do důchodců a další plky příkladným humorným vzkazem mezi přáteli. Za to se omlouvám, přeci jen nepracuji na psychiatrii a tedy nemám jemnocit pro každého dementa. To jako myslíš mne a fazera? Si tě najdu a pak........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 .. a pak zas pojedeš viď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 si tě znamenám, nevím, proč nás urážíš a nazýváš dementy? tak si nás nevšímej, dej hlas chodůrovi a sleduj slevy v penny, a nás vynech jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 16:20, 'Mike-72' napsal: Máš pravdu, nepochopil jsem, že ve vláknu o tom, kdo čím jezdí, jsou vzkazy o najíždění do důchodců a další plky příkladným humorným vzkazem mezi přáteli. Za to se omlouvám, přeci jen nepracuji na psychiatrii a tedy nemám jemnocit pro každého dementa. Vážený Mike-72.To,žes mi nazval dementem,mi až tak nevadí a dovolávat se moderátora nebudu.Každej z nás je ve své podstatě tak trochu,nebo i víc ráchlej.Jen doufám,že zde na foru vydržíš tak dlouho,aby ses zučastnil některého ze srazu.Poznaš potom jak se místní členové kamarádí a jak se dokáží zblížit.Dej tomu prosím čas a nerozčiluj se zbytečně.Z tvých příspěvku a niku cejtim,že tě něco žere.Mohu ti nějak pomoct? Míšo neblázni.s..e tě žárofka u auta, tak rozmlátíš světlo? SVĚTLO NEMUŽE ZA TO,ŽE SE SNAŽÍŠ UŠETŘIT ZA SERVIS A PATLÁŠ TO DOMA V GARÁŽI.s..e tě Hasič,že píše vo článku v novinách? NEVŠÍMEJ SI HO,JE TO PŘEROSTLEJ,ZBYTEČNĚ BOHATEJ HAJZLÍK,CO NEMÁ CO DĚLAT.TAK CELEJ DEN DATLUJE DO KLÁVESNICE A KDYŽ NEDĚLÁ NĚJAKOU DALŠÍ VEJŠKU, LEZE PO BORDELECH NA SEVERU..............hele,ted mi napadlo,podle toho jakym stylem píšeš-ŽE TY SEŠ BENGO ????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se