Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

V 27. 1. 2011 v 18:54, 'Hasič' napsal:

nebo to byla Doubová ze stavebnaku KV

ty parchante hasičská.Hodinkám rozumíš jak veverka mikrovlnce.Oblíbenej si tak,že k pokecu s kámošem se dostaneš tak často,jak Tada ke společnýmu orgasmu a vohenˇ si viděl naposled před desíti rokama, udušenej podzimníma přehánkama,jak rychle ste dorazili.............navíc se mi budeš navážet do příbuznejch.Ivanu nech Ivanou a zamysli se nad tim,že právě si přišel o dalšího přítele tady.Tedˇsi mužeš akorád nad rozmáčenym rohlíkem v kafi,slintat moudra se svojema dvěma přátelema na Fejsbuku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
  V 28. 1. 2011 v 11:00, 'Duke650' napsal:

GT5 na PS3 ? jo taky zvažuji že bych to "koupil synovi" :-)))

ne ne - GT5 bych chtěl, ale není verze na PC a PS3 nemáme, protože si taínek musí kupovat jiné blbosti :D

tohle je Need for Speed Hot Pursuit 2010

je to dobrý - můžeš gemblit za lupiče i za četníky, akorát mi tam vadí kecy mezi jednotlivejma jízdama, který nejdou odkliknout, ale je na to snad nějaký čít

tady je jedno video

http://www.youtube.com/watch?v=4Th34ny5qMk&feature=player_embedded

a když sme v tom vlákně o autech - tak eště jedno

http://www.youtube.com/watch?v=cm8f-TvxJR0&feature=channel

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2011 v 12:50, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

ty parchante hasičská.Hodinkám rozumíš jak veverka mikrovlnce.Oblíbenej si tak,že k pokecu s kámošem se dostaneš tak často,jak Tada ke společnýmu orgasmu a vohenˇ si viděl naposled před desíti rokama, udušenej podzimníma přehánkama,jak rychle ste dorazili.............navíc se mi budeš navážet do příbuznejch.Ivanu nech Ivanou a zamysli se nad tim,že právě si přišel o dalšího přítele tady.Tedˇsi mužeš akorád nad rozmáčenym rohlíkem v kafi,slintat moudra se svojema dvěma přátelema na Fejsbuku

Ahoj Mopede,

My máme taky Ivanu, Řápkovou, ta je lepčí!!! A má DVA tituly. Když tak je vyměníme chceš? Ale přidáš starý Pabědy s budíkem, jo?

A X6 Ti sluší fakt, i v té krizi! Hasič

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2011 v 15:17, 'Mike-72' napsal:

Chlapci, zkuste své liebesbriefy přes SZ.

Vážený Mike-72.To,co ,v tomto vlákně(a nejen v něm) sleduješ a zaručeně si nepochopil,je v poměrně vysokém procentu urejpaná komunikace přátel,kteří se osobně znají a mají k sobě duvěru.Já chápu,že za pul roku,co se tady vometaš,převážně v tématech-jak vyměnit žárofku-jsi tento skrytý humor nerozpoznal.Takže,když chceš někoho vokřikovat,tak alesponˇpoužij humoru.A když ti chybí,tak ho alesponˇpředstírej.
Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2011 v 16:09, 'xxxxxfazerxxxxx' napsal:

Vážený Mike-72.To,co ,v tomto vlákně(a nejen v něm) sleduješ a zaručeně si nepochopil,je v poměrně vysokém procentu urejpaná komunikace přátel,kteří se osobně znají a mají k sobě duvěru.Já chápu,že za pul roku,co se tady vometaš,převážně v tématech-jak vyměnit žárofku-jsi tento skrytý humor nerozpoznal.Takže,když chceš někoho vokřikovat,tak alesponˇpoužij humoru.A když ti chybí,tak ho alesponˇpředstírej.

Máš pravdu, nepochopil jsem, že ve vláknu o tom, kdo čím jezdí, jsou vzkazy o najíždění do důchodců a další plky příkladným humorným vzkazem mezi přáteli. Za to se omlouvám, přeci jen nepracuji na psychiatrii a tedy nemám jemnocit pro každého dementa.
Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2011 v 16:20, 'Mike-72' napsal:

Máš pravdu, nepochopil jsem, že ve vláknu o tom, kdo čím jezdí, jsou vzkazy o najíždění do důchodců a další plky příkladným humorným vzkazem mezi přáteli. Za to se omlouvám, přeci jen nepracuji na psychiatrii a tedy nemám jemnocit pro každého dementa.

To jako myslíš mne a fazera? Si tě najdu a pak........
Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2011 v 16:20, 'Mike-72' napsal:

Vážený Mike-72.To,žes mi nazval dementem,mi až tak nevadí a dovolávat se moderátora nebudu.Každej z nás je ve své podstatě tak trochu,nebo i víc ráchlej.Jen doufám,že zde na foru vydržíš tak dlouho,aby ses zučastnil některého ze srazu.Poznaš potom jak se místní členové kamarádí a jak se dokáží zblížit.Dej tomu prosím čas a nerozčiluj se zbytečně.Z tvých příspěvku a niku cejtim,že tě něco žere.Mohu ti nějak pomoct? Míšo neblázni.s..e tě žárofka u auta, tak rozmlátíš světlo? SVĚTLO NEMUŽE ZA TO,ŽE SE SNAŽÍŠ UŠETŘIT ZA SERVIS A PATLÁŠ TO DOMA V GARÁŽI.s..e tě Hasič,že píše vo článku v novinách? NEVŠÍMEJ SI HO,JE TO PŘEROSTLEJ,ZBYTEČNĚ BOHATEJ HAJZLÍK,CO NEMÁ CO DĚLAT.TAK CELEJ DEN DATLUJE DO KLÁVESNICE A KDYŽ NEDĚLÁ NĚJAKOU DALŠÍ VEJŠKU, LEZE PO BORDELECH NA SEVERU..............hele,ted mi napadlo,podle toho jakym stylem píšeš-ŽE TY SEŠ BENGO ?????
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...