pavel23 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 (upraveno) Myslím si, že při dnešním ježdění je 100 tis. jako nic. Auta najedou bez problému 300tis. a víc. Samo, že někdy se na šmejd kápne, ale to je se vším stejný i s hodinkami. Já bych si zase osobně novou káru nekoupil, když vidím tu obrovskou ztrátu po roce, 2 nebo 3. Osobně nemá nějak špatnou zkušenost s dobrou ojetinou a to si jí jezdím vybírat sám s bráchou a nejsme ani jeden mechanik, ale běžné opravy dokážeme doma v garáži. Jen je někdy třeba sehnat přípravky a od toho jsou jiná fóra. Nebudu se chlubit značkami, nemluvím samo o Felicii a podobných městských vozítkách. Upraveno 15. února 2011 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Mluvíš mi z duše. Jen bych ještě dodal, že nechci auto, u kterého nejdou snadno vyměnit žárovky na předních světlech. Hned jsem si vzpomněl na starou AR 156, kde bylo pomalu jednodušší sundat nárazník a vymontovat světlo, aby to vůbec šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Hned jsem si vzpomněl na starou AR 156, kde bylo pomalu jednodušší sundat nárazník a vymontovat světlo, aby to vůbec šlo No to mi připomnělo, že mi jednou volal v noci kámoš, že někde stojí s autem a neví, jak má odšroubovat nějakej díl .. tak se ho ptám, proč to dělá .. a on, že mu praskla žárovka a že nemůže jet dál:-)) Von prostě do tý skulinky svojí tlapu nedostal, aby to vyměnil:-)) Tak jsem ho n....l s tím, že u mýho auta jde žárovka krásně vyměnit-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 A znáš někoho z Autofunu (auto.cz?)? Šéfredaktory (Fokt, Láník) osobně, zbytek tak spíš od vidění..proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 Nekdy je to proste o stesti... Tata mel prvni generaci Seatu Toledo, najezd asi 180k, bez problemu. Octavia prvni generace, podobnej, bez problemu. Superb prvni generace, najezd 150k, bez problemu. Ted ma Mercedes C minule generace, opet zcela bez problemu (najeto aktualne 120k). Auta vzdy vlastneny cca pet let (najezd 30-40tkm rocne) od novejch, vse diesel 19.tdi (Toledu asi jen td, uz si nepamatuju), jedniny C-cko je automat. Snad me potka podobny stesti na spolehlivy kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 watchwinder:gunsmilie: do garáže http://www.origintimes.com/content.php?lang=de&mid=1&pid=11&modus=images# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Jo, tenhle winder je úžasnej. Kdyby nebyl tak šíleně drahej, už ho mám v garáži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Zrovna včera jsem četl statistiku, kde nejhorší řidiči jsou v černých drahých vozech a s lehce pamatovatelnýma značkama. No přiznám se, takové auto bych fakt nechtěl. Jdu dnes na schůzku a koukám černý MB s černými skly a za sklem značka invalidy - sorry ale to musí být děsnej wůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Můj známý k takovému autu přišel jak slepej k houslím, jeho firmě někdo dlužil a tak mu místo hotovosti převedl leasing na svůj Mercedes. Čirou náhodou má značku končící 1111. Chudák teď musí snášet posměšky lidí na jeho značku, za kterou vůbec nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Ale může, kdyby ji nechtěl, hodí ji do popelnice jde si pro novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Ale může, kdyby ji nechtěl, hodí ji do popelnice jde si pro novou jestli se to nezměnilo tak to stojí asi tři stovky. Jen by to znamenalo být chvíli bez auta protože jezdit bez čísla je jeden z nejstrašnějších přestupků, teda aspoň podle postihu. Takový auto bez čísla žere malý děti, vobalovaný s tatarkou, broučkům trhá nožičky a arogantně dělá průvan cyklistům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Jo stačí si tam zajít a nahlásit ztrátu.. Mě se to stalo 2x klasickým způsobem před pár lety - nacouval do mě auťák s koulí a prasknul držák a značka vypadla. návod Upraveno 17. února 2011 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Jo, když ono s autem na lízačku to není taková sranda, když nemáš velkej techničák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Já vím, vždycky mi ho museli půjčit, ale v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Takze kdyz mam bily auto, s spz, kterou si nepamatuju ani ja, a nebylo drahy, tak jsem dobrej ridic? Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Jo, když ono s autem na lízačku to není taková sranda, když nemáš velkej techničák To mi tak připomělo, že nevím kde mám svůj velký techničák k Mazdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Ee boo-beeku, chybná logika. Modus tollens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Ach jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Ja jezdim od poloviny lonskeho roku timto koncernovym vozem. Motorizace 2.0 TSI, benzin, 155kW. Celkove prevlada spokojenost, ale musim rict, ze nejak me to auto stale nechytlo. Zarazi me spotreba ve meste, ktera neklesne pod 12l i kdyz se snazim jezdit lehkou nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2011 Já dnes vystál frontu na magistrátu a dostal jsem RZ končící 6789. Jaké divné číslo to je, mi řekl až syn doma, vůbec jsem si to neuvědomil.Nemám talent na čísla a bylo mi to fuk. Nej značky jsou ty, co nelze pamatovat!např. 5972, 8921,...... nebo muj kámoš má 0X0 0000, a jak je rád! Já si myslel,že to ani nejde, ale jde! čekal a čekal a čekal a vyplatilo se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se