FrantisekH Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Mno tak jsem se chtěl taky "pochlubit" ale jak to tu tak čtu tak jsem nějaký chudý příbuzný :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Frantisku, nenech se odradit. Trochu se to tu teď monotématicky zvrhlo. To jsou tu takový období Coltu 1911, MB E apod.Realita fóra je trochu jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Udelalo mi radost , ze jsem najel 1150 km na nadrz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Já se jen tak nedám,, nejezdím žádné štreky jen se pohybuju z firmy a na firmu občas do obchoďáku .. takže mi muj Renault Thalia bohatě postačuje..a když MB tak jedině G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Udelalo mi radost , ze jsem najel 1150 km na nadrz.... Jo, to se mi s lodí jednou taky povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ten muj prskolet ma slusnou spotrebu a ja mam lehkou nohu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Udelalo mi radost , ze jsem najel 1150 km na nadrz.... noa - to dělám běžně na 100L nádrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ja mam 55 L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Dane, to je slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Dane, to je slušný. Normalne kolem tisicovky tankuju ale ted jsem to trochu podrzel (k narozeninam jsem mimo jine dostal kanystr nafty jako rezervu do auta ) Abych se priznal jel jsem na spotrebu ale zadny loudani nebo tak, spis jsem si odpustil nejake to predjizdeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Ja mam 55 L. Já mám 65L. Najedu klidně i... no 650km, když se moc snažím.. miluju služební auta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Radimk: a taky se říká, že nejlepší teréňák je služební auto. Co takhle nějaká vlastní environmentální odpovědnost povýšená nad firemní cécéesku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 ale já se snažím, ale s Fiatem coupe to prostě nejde.Moje enviromentální zodpovědnost zůstala zde: Bohužel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Radimk: Co máš v tom Fiatu za motor? Fiat Coupé má fakt zajímavý design, jedno z aut, které se mi fakt líbí Achjo, jak já se těším až bude jaro a vyrazím se v klidu a pomalu projet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Radimk: Co máš v tom Fiatu za motor? Fiat Coupé má fakt zajímavý design, jedno z aut, které se mi fakt líbí Achjo, jak já se těším až bude jaro a vyrazím se v klidu a pomalu projet. Ten nejslabší, co tam cpali- 1,8 16V. 131 PS při 6300ot (166Nm při 4300ot) Design je excelentní i při káře staré 10 let. Svezení.. už je horší, ale docela to táhne a jako změna z rodinného auta zajímavá věc. Naprosto nedoporučuju jako koupi, žere to i trávu kolem cesty. Prostě ideální služební auto. ( Šéfe, kam jsi dal oči!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Radimk: 10L není i tráva kolem cesty Ale jo, taky už dovedu ocenit když se s MX5 umím dostat pod 10l, ale je to těžký, uvidím jak budu jezdit až zas budu moct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 U určitých aut je spotřeba zanedbatelná Dneska jsme se sešli s kamarádem, který ma Jaguar XF a ani mě nenapadlo se zeptat na motor či spotřebu, prostě člověk si udělá radost a zbytek je nepodstatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Radimk: 10L není i tráva kolem cesty Ale jo, taky už dovedu ocenit když se s MX5 umím dostat pod 10l, ale je to těžký, uvidím jak budu jezdit až zas budu moct 10l je na takové auto dobrý. Akorát se ploužím od patníku k patníku. Když chci načtvat nějakýho MX-sáče, tak ana to šlápnu a nádrž splaskne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 10l je na takové auto dobrý. Akorát se ploužím od patníku k patníku. Když chci načtvat nějakýho MX-sáče, tak ana to šlápnu a nádrž splaskne.. Tsss, MX5 bys neujel I když tam nad Zlínem směrem k Luhačovicím máte nádherné silnice a jestli tam máš natrénováno, tak bych asi neměl šanci Já si ze Zlína kupoval svojí MX5 a zkušební jízda po těch okreskách byla nezapomenutelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Zřejmě myslíš jiný Zlín. Tady u nás se dá jezdit tak 50-60, pak buď urazíš kolo v díře, nebo vytřepeš půlku motoru.Prostě pohraničí jak má být.Cha, ale už máme "dálnici" a můžem na ní i stoffkou:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se