Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Dane, to je slušný.

Normalne kolem tisicovky tankuju ale ted jsem to trochu podrzel (k narozeninam jsem mimo jine dostal kanystr nafty jako rezervu do auta :) ) Abych se priznal jel jsem na spotrebu ale zadny loudani nebo tak, spis jsem si odpustil nejake to predjizdeni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Radimk: Co máš v tom Fiatu za motor? Fiat Coupé má fakt zajímavý design, jedno z aut, které se mi fakt líbí :) Achjo, jak já se těším až bude jaro a vyrazím se v klidu a pomalu projet.

Odkaz ke komentáři

Radimk: Co máš v tom Fiatu za motor? Fiat Coupé má fakt zajímavý design, jedno z aut, které se mi fakt líbí :) Achjo, jak já se těším až bude jaro a vyrazím se v klidu a pomalu projet.

Ten nejslabší, co tam cpali- 1,8 16V. 131 PS při 6300ot (166Nm při 4300ot)

Design je excelentní i při káře staré 10 let.

Svezení.. už je horší, ale docela to táhne a jako změna z rodinného auta zajímavá věc.

Naprosto nedoporučuju jako koupi, žere to i trávu kolem cesty.

Prostě ideální služební auto. ( Šéfe, kam jsi dal oči!!)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Radimk: 10L není i tráva kolem cesty :) Ale jo, taky už dovedu ocenit když se s MX5 umím dostat pod 10l, ale je to těžký, uvidím jak budu jezdit až zas budu moct :)

Odkaz ke komentáři

Radimk: 10L není i tráva kolem cesty :) Ale jo, taky už dovedu ocenit když se s MX5 umím dostat pod 10l, ale je to těžký, uvidím jak budu jezdit až zas budu moct :)

10l je na takové auto dobrý. Akorát se ploužím od patníku k patníku. Když chci načtvat nějakýho MX-sáče, tak ana to šlápnu a nádrž splaskne..
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

10l je na takové auto dobrý. Akorát se ploužím od patníku k patníku. Když chci načtvat nějakýho MX-sáče, tak ana to šlápnu a nádrž splaskne..

Tsss, MX5 bys neujel :) I když tam nad Zlínem směrem k Luhačovicím máte nádherné silnice a jestli tam máš natrénováno, tak bych asi neměl šanci :D Já si ze Zlína kupoval svojí MX5 a zkušební jízda po těch okreskách byla nezapomenutelná.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...