Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Nemáte někdo logoické vysvětlení proč na nájezdu na Pražský okruh ve směru od Brna jsou pouze cedule Plzeň a Letiště a teprve za zatáčkou a asi po 600 metrech, kdy už na něm jste a nikam jinam se jet nedá, jsou cedule na další města? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 pražácí sou divný, co by jsi čekal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 pražácí sou divný, co by jsi čekal? No musím říct, že víc těch divnejch pražáků je původně z různých horních/dolních, brna apod. Mě to prostě přijde být k neuvěření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Nemáte někdo logoické vysvětlení proč na nájezdu na Pražský okruh ve směru od Brna jsou pouze cedule Plzeň a Letiště a teprve za zatáčkou a asi po 600 metrech, kdy už na něm jste a nikam jinam se jet nedá, jsou cedule na další města? Podle mě by bylo dost zmatečné, kdyby tam krom Plzeň a letiště psali i České Budějovice, Karlovy Vary, Most a vůbec všechna města, na které je z okruhu odbočka. Buď rád, že tam není "Ostatní transit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 No musím říct, že víc těch divnejch pražáků je původně z různých horních/dolních, brna apod. Mě to prostě přijde být k neuvěření. Divný pražáci mě štvou ještě víc jak divný vidláci, asi to bude tím, že jsou to prostě pražáci. No a ty z hornách, dolních jsou fakt nejhorší. To se hned pozná, kdo je z horní dolní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Buď rád, že tam není "Ostatní transit"To ani nemůže, odbočovali by i ti, co jedou na Hradec, Boleslav, Teplice, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Patří to částečně do "co mne dnes potěšilo", nu což... Konečně jsem se dnes projel opravdu pro potěšení Pravda, nechtěl jsem za žádnou cenu do bahna, ale netrvalo dlouho a za horizontem po výjezdu jsem potkal bahnitou jámu a nešlo tomu uniknout... Pak už jsem na to kašlal No ale alespoň jsem nic nezničil, narozdíl od jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Nemáte někdo logoické vysvětlení proč na nájezdu na Pražský okruh ve směru od Brna jsou pouze cedule Plzeň a Letiště a teprve za zatáčkou a asi po 600 metrech, kdy už na něm jste a nikam jinam se jet nedá, jsou cedule na další města? Je to tak na většině nových dálničních značení. To ses ještě nevšiml? Na odbočovací ceduli je vždycky hlavní vzdálený cíl a hlavní místní cíl. Další cíle jsou rozepsané až po odbočení. Třeba když odbočuješ z D1 na Bratislavu, je na odbočovací ceduli Bratislava a Brno-centrum a teprve za odbočkou jsou další města. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Je to tak na většině nových dálničních značení. To ses ještě nevšiml? Na odbočovací ceduli je vždycky hlavní vzdálený cíl a hlavní místní cíl. Další cíle jsou rozepsané až po odbočení. Třeba když odbočuješ z D1 na Bratislavu, je na odbočovací ceduli Bratislava a Brno-centrum a teprve za odbočkou jsou další města. Nevšiml, zatím jsem pochytil jen rozpis měst a popřípadě ostatní tranzit. A ani nevím, co je tu na Plzni tak hlavního (ve vztahu k Brnu), když okruh vede mimo jiné na Karlovy Vary a Německo tím směrem. Nevím kam ještě, určitě to tudy bude na Chomutov. Já prostě nechápu, proč by tam nemohlo být těch 6 měst, tak jako po odbočení. Mám za to, že část lidí zbytečně jezdí přes Prahu. Navíc, když velká část lidí okruh nemá v navigaci ani v mapě. Tuším, že ani Google ho v mapách celý ještě nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Patří to částečně do "co mne dnes potěšilo", nu což... Božíííí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Nevšiml, zatím jsem pochytil jen rozpis měst a popřípadě ostatní tranzit. A ani nevím, co je tu na Plzni tak hlavního (ve vztahu k Brnu), když okruh vede mimo jiné na Karlovy Vary a Německo tím směrem. Nevím kam ještě, určitě to tudy bude na Chomutov. Já prostě nechápu, proč by tam nemohlo být těch 6 měst, tak jako po odbočení. Mám za to, že část lidí zbytečně jezdí přes Prahu. Navíc, když velká část lidí okruh nemá v navigaci ani v mapě. Tuším, že ani Google ho v mapách celý ještě nemá. Hele, ale ono to fakt je normální... Okruh sice v papírových mapách není, ale mediální masírka kolem toho byla dostatečná. Co je na Plzni kromě piva hlavního, no možná ten počet aut co jezdí po D5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Hele, ale ono to fakt je normální... Okruh sice v papírových mapách není, ale mediální masírka kolem toho byla dostatečná. Co je na Plzni kromě piva hlavního, no možná ten počet aut co jezdí po D5. Ok, možná je to nový trend, ale pořád by mě zajímala otázka, co je na tom normálního, že rozpis hlvních tahů je až za odbočkou a nikoli před ní. Čistě filozoficky mi to někdo objasněte. Nejsem mediálně masírovanej, jsem třeba Němec, Rakušák, Slovák, Maďar, Polák, nebo jsem z Horní-Dolní a od Brna jedu do Varů po 20-ti letech. Nebo jsem ještě před půl rokem neměl ani řidičák a nějaká masírka mě nezajímala. Chci prostě vědět, co podle selskýho rozumu je za výhodu dát ukazatele až za odbočkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 (upraveno) Objasňovat ti to těžko můžu, to se budeš muset zeptat jinde... třeba tam, kde to vymysleli. Osobně mi to nepřijde jako problémové řešení. Když se někam vydám, tak přeci nejedu na blind, ale aspoň trochu na to kouknu před cestou. Mimochodem, nemají to třeba v Německu řešený stejně? Upraveno 13. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Ok, možná je to nový trend, ale pořád by mě zajímala otázka, co je na tom normálního, že rozpis hlvních tahů je až za odbočkou a nikoli před ní. Čistě filozoficky mi to někdo objasněte. Nejsem mediálně masírovanej, jsem třeba Němec, Rakušák, Slovák, Maďar, Polák, nebo jsem z Horní-Dolní a od Brna jedu do Varů po 20-ti letech. Nebo jsem ještě před půl rokem neměl ani řidičák a nějaká masírka mě nezajímala. Chci prostě vědět, co podle selskýho rozumu je za výhodu dát ukazatele až za odbočkou. Je to kvůli omezení počtu informací na krizovém místě (hodně aut, hodně čtení, změn pruhů, hodně možných problémů...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Objasňovat ti to těžko můžu, to se budeš muset zeptat jinde... třeba tam, kde to vymysleli. Osobně mi to nepřijde jako problémové řešení. Když se někam vydám, tak přeci nejedu na blind, ale aspoň trochu na to kouknu před cestou. Mimochodem, nemají to třeba v Německu řešený stejně? Jak se na to kouknu, když to není na mapě? Když jedu do ciziny, tak také nemám promyšlený každý kilometr cesty, nebo tu cestu změním, nebo udělám najednou neplánovaný výlet. I v Čechách, změním trasu, někam potřebuju, atd. Já nevím, najetý mám pořádně "jen" (tzn. tak dvě desítky tisíc ročně) Rakousko, Německo a Itálii, ale tolik debilit v ukazatelých jako u nás jsem nikde neviděl (ani kdyby se spojili dohromady). Letiště je důležitý, ale je to spolu s Plzní skutečně ten nejdůležitější cíl všech aut jedoucích od Brna? Resp. ten příjezd svádí dohromady tahy z Jižních Čech, Vysočiny a Jihomoravského kraje. Minulý týden jsem někde byl a zahlídnu šipku "Keltské opidum". Ok, kouknu se tam, říkám si, tři křižovatky jedu podle šipek na čtvrté (téčkovce) už ukazatel není. Zkouším zcela náhodně jeden ze směrů s tím, že jestli to on není, tak na to s..u. Nebyl a dávám do navigace "Domů". Ostatně i po otevření Pražského zvlěného okruhu jsem vyrazil s tím, že tam přece bude ukazatel. Nebyl a ikdyž jsem si říkal, že by to přes něj mělo jít, tak jsem jel radši po staru. Já to prostě nepochopím, proč když je to "zkratka" na pět hlavních tahů, proč je na ceduli jen jeden. A myslím, že mi to nikdo nevysvětlí, čímž dávám najevo, že nemá cenu se tím trápit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2011 Je to kvůli omezení počtu informací na krizovém místě (hodně aut, hodně čtení, změn pruhů, hodně možných problémů...). Celý Miláno je jedno velký krizový místo a na cedulí ch jsou města, na která silnice vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Kolegáčkové, již 4. tým rokem mám svůj vysněný vůz Porsche Carrera 911 a tak nějak vnitřně jsem se rozhodl, že je čas, aby má devětsetjedenáctka změnila majitele. Pokud víte o někom, kdo chce prvotřídně zachovaný vůz v naprosto exkluzivním stavu, tak mne můžete kontaktovat a domluvíme se. Podrobnější info je zde: http://www.vonka.cz/ostatni/servis_prodej/porsche_911_carrera.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Taky jsem posunul 911 ke kolegovi a ted blbnu v tomto :-) a je to docela p...l jak to letí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Taky jsem posunul 911 ke kolegovi a ted blbnu v tomto :-) a je to docela p...l jak to letí :-) Tak na to se jdu kouknout:-) Akorát přemýšlím, že se zbavím MB a napadl mě Prius, sice výkonem dost pohorším, ale láká mě hybrid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2011 Tak na to se jdu kouknout:-) Akorát přemýšlím, že se zbavím MB a napadl mě Prius, sice výkonem dost pohorším, ale láká mě hybrid. Proboha proč hybrid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se